Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arnoldica
    29. Ožujak 2022. 09:28

mashkica

Sretno cure svakoj koja ima nešto danas❤️🤞
    Rainbow bas mi je zao, bila sam nekako uvjerena da je to to!
    Bit će sljedeći🤞❤️
    Anci, kad je Beta? Nadam se da će te iznenaditi i da će biti kao kod puno cura sto se Kineza tiče. Bas mi zao sto nemaš muller u blizini da uzmes sebi normalan testic i da se ne stresas sa ovim testovima. Držim fige na maxxxxx🤞🤞❤️❤️
    Miss Ivy uživaj danas u druženju sa bebicom, nagledaj se Borne lijepo😍😍🥰🥰🥰
    Domleon iskreno saucesce, baka je sad na boljem mjestu i pazi na sve vas❤️
    Arnoldica kako se osjecas danas? Jel vadiš opet betu? Krvaris li Idalje?

Evo baš se spremam polako za vađenje. I dalje krvarim, meni to izgleda baš kao menga samo obilnije, ne znam. Vidjet ćemo što beta kaže. Baš me iscrpilo ovo ful, osjetim da mi je tijelo baš slabo, odmah se umorim.

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Arnoldica
    29. Ožujak 2022. 09:30

Jutro cure i sretno svima danas! 🤞🍀
    Anchy, Rainbow baš mi je žao za testiće. Htjela bih vjerovati da će beta ipak pokazati drukčije 😘
    Petra vjerujem da si se prestrašila. Sad odmaraj i neka te tetoše ❤️

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

Arnoldica
    29. Ožujak 2022. 09:37

Sani88 🙏🍀🤰

Arnoldica

mashkica

Bit će sljedeći🤞❤️
    Anci, kad je Beta? Nadam se da će te iznenaditi i da će biti kao kod puno cura sto se Kineza tiče. Bas mi zao sto nemaš muller u blizini da uzmes sebi normalan testic i da se ne stresas sa ovim testovima. Držim fige na maxxxxx🤞🤞❤️❤️

Evo baš se spremam polako za vađenje. I dalje krvarim, meni to izgleda baš kao menga samo obilnije, ne znam. Vidjet ćemo što beta kaže. Baš me iscrpilo ovo ful, osjetim da mi je tijelo baš slabo, odmah se umorim.

Tako je i meni bilo, jako obilno i ravno 7 dana krvarenja, kako velis jako iscrpljujuce za organizam 😔, zelim ti danas sto manju betu… kako to zvuci ironicno u nasoj situaciji 😔

Baš sam danas mužu rekla da malo navijam za što veću, pa za što manju. Totalno čudo. Hvala ti 💕

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

Rainbow_Hope 🌈
    29. Ožujak 2022. 09:38

Curke, hvala svima 😘
    Meni je cerviks isto još visoko, ali bio mi je tako u prošlom fetu dok nisam prestala s terapijom, zato i kažem da to sve sa simptomima u našem slučaju malo znači...

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Anči 💕
    29. Ožujak 2022. 09:39

Arnoldica

mashkica

Bit će sljedeći🤞❤️

Žao mi je sto to sve prolazis 😔 želim ti onakvu betu koja će pokazati da se riješava samo od sebe..grozno mi je ovo bilo kome poželiti 😏 drzi se ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

AuroraB
    29. Ožujak 2022. 09:40

Anči sve mi smo se nadale do zadnje trena.... ponekad čak i kad bi imala mengu sam se još uvijek nadala, to je zaista tužno.. Neću ti ništa govoriti, vjerojatno znaš i sama.. Ja sam se uvjerila više puta, na svome i tuđim primjerima da je kod uredne trudnoće kvalitetan test (tipa mullerove trakice ili test, američki first response, ili one full roze trakice jer one ne bacaju nikakve evaporacijske, zavaravajuće sjenice) sjena vidljiva već 5,6 dpt blastice, a da ne govorim i navečer 4dpt (naravno samo za one ekstremistice koje vole piškiti testove). Razlog je jednostavan, a to je da "zdrava" beta se ne izluči cijela odjednom na dan kad trebamo vaditi betu nego postepeno, i ako misli biti visoka i dobra, vidljiva je vrlo rano... Moje isprike svima koje ne vole raditi testove , ali meni osobno su oni veliki alat pomoći u cijelom ovom procesu baš zato što skraćuju agoniju čekanja...
    Ne znam koliko spermića još imate, da li se TESE postupak može ponavljati ili ima i nekih drugih opcija? Nadam se da ćeš nastaviti sa suplementima, zdravom prehranom i naći načina kako doći do neke od kvalitetnih zagrebačih klinika jer jedino to vidim kao izlaz, jer i bolan transfer kakvog si imala ne nudi pozitivan ishod i pitanje je zašto se to sve skupa tako odigralo. Nemoj gubiti svoje dragocijeno vrijeme na mjestima koja ti ne mogu dati sve od sebe...  Drži se 
    Ribic jedva čekam čuti tvoje vijesti o stanicama i sretno na transferu!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Anči 💕
    29. Ožujak 2022. 09:42

Rainbow_Hope 🌈

Curke, hvala svima 😘
    Meni je cerviks isto još visoko, ali bio mi je tako u prošlom fetu dok nisam prestala s terapijom, zato i kažem da to sve sa simptomima u našem slučaju malo znači…

Meni se prošli put spustio čim sam počela smeđarit..izgleda da je svaki postupak za sebe i da se po ničem ne mozemo ravnat uopće...
    Jel imaš već kakav plan za dalje? 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• BugaDuga
    29. Ožujak 2022. 09:44

Rainbow_Hope 🌈

Curke, hvala svima 😘
    Meni je cerviks isto još visoko, ali bio mi je tako u prošlom fetu dok nisam prestala s terapijom, zato i kažem da to sve sa simptomima u našem slučaju malo znači…

Bas to, promjene simptoma za izludit. 
    Meni su jos poceli bolovi sinoc i jutros sukrvica na dnevnom. Tjesim se da je to od implementacije jer mi je 5 dan od transfera. 

26.4. 7+1 ❤️

Anči 💕
    29. Ožujak 2022. 09:49

Aurora hvala ti..planiram sad uživat u ljetu pa na jesen u nove pobjede...planiram konačno izdvojit novce makar samo za vikend na moru, a ne za neke super tablete jer mozda bas te pomognu..preuzeo me mpo i osjećam da sam izgubila sebe..nisam vise ona bezbrizna budala nego sam stalno napeta, stalno nesto čitam, istrazujem, isprobavam..trenutno mi se neda vise tako..treba mi malo promjene...od sutra krećem u misiju skinut kile, vratit svoju staru liniju, uživat u tome da mogu popit pivicu ili koktel bez da razmisljam o stanicama..ovaj postupak me jako jako iscrpio..90% vremena sam provela u krevetu u bolovima...može opet ić na TESE, doktor je reko da ima još materijala, ali on ne zeli mjenjat doktora..vidjet cu sutra sta ce mi reć moj doktor kakav on ima plan za dalje..ja bi probala mozda u IVF preko hzzo ali ne znam jel bi mogli prebacit spermu iz Osijeka tamo...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Anči 💕
    29. Ožujak 2022. 09:51

Sani88 🙏🍀🤰

Anči 💕

Sani88 🙏🍀🤰

Anci jako mi je zao 😔😔, danas si 8dnt, moralo bi bacit neku sjenu da ima nesto, bez obzira koji je test, ali svjesna si svega, slobodno nam se pojadaj ako ti dodje, tu smo za tebe, grlim 🤗
    Ostale curke, sretno 🤞🤞🤞🤞

Hvala ti 🤗 za sad sam stvarno ok…vjerovatno će me beta malo sutra uzdrmat jer još se ipak malo nadam ali nema veze…svjesna sam svega i to je to…samo se nadam da ću uspijet nažicat još neke uputnice za još neke pretrage..i da cemo ovaj put na TESE dobit vise spermija..ne znam sta cemo s njima jer imamo još samo dva postupka al nema veze 😅 nek ih bude sto vise 😅
    Anci nedaj se ovaj put van dok ti neda uputnice za sve, igraj na to da ti je muz azoo i da moraju svi dat sve od sebe da uspije, jer nemate taj luksuz pokusavanja, jer ste fakat ograniceni i sa dijagnozom!! Nadam se da ce dr imat razumijevanja 🤗

Na to ću i ić..oni se svi fokusiraju na njega, a mozda je i kod mene neka sitnica koja koči to sve 🤷🏽‍♀️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.