Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Takica
    29. Ožujak 2022. 09:53

Rainbow Anchy mozda ipak betu da sacekamo.
    Kod mene stanje nepromjenjeno stomak boli grudi osjetljive ali kao da su splasnule🤷‍♀️
    Sutra radim kontrolnu betu i idem na kontrolu. 
    Razmisljala sam da uradim ujutro test i ako bude negativan da ni ne vadim krv. 

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

Kacusha
    29. Ožujak 2022. 09:56

Anči 💕

Aurora hvala ti..planiram sad uživat u ljetu pa na jesen u nove pobjede…planiram konačno izdvojit novce makar samo za vikend na moru, a ne za neke super tablete jer mozda bas te pomognu..preuzeo me mpo i osjećam da sam izgubila sebe..nisam vise ona bezbrizna budala nego sam stalno napeta, stalno nesto čitam, istrazujem, isprobavam..trenutno mi se neda vise tako..treba mi malo promjene…od sutra krećem u misiju skinut kile, vratit svoju staru liniju, uživat u tome da mogu popit pivicu ili koktel bez da razmisljam o stanicama..ovaj postupak me jako jako iscrpio..90% vremena sam provela u krevetu u bolovima…može opet ić na TESE, doktor je reko da ima još materijala, ali on ne zeli mjenjat doktora..vidjet cu sutra sta ce mi reć moj doktor kakav on ima plan za dalje..ja bi probala mozda u IVF preko hzzo ali ne znam jel bi mogli prebacit spermu iz Osijeka tamo…

Točno tako se i ja osjećam i još više postupaka. Ali sve je to ljudski i uzivaj u svemu sto si prije radila. Ja sam se puno pocela uspoređivati i sa curama tu, koja ima koliko godina, postupaka, dijagnoza, bljak 😁 Samo ti zelim reci da nisi jedina, a tuzno je da na kraju izgubimo sebe i osmijeh. Cmokača 😘😘😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Anči 💕
    29. Ožujak 2022. 09:57

Takica

Rainbow Anchymozda ipak betu da sacekamo.
    Kod mene stanje nepromjenjeno stomak boli grudi osjetljive ali kao da su splasnule🤷‍♀️
    Sutra radim kontrolnu betu i idem na kontrolu.
    Razmisljala sam da uradim ujutro test i ako bude negativan da ni ne vadim krv.

Bolje izvadi betu, da vidis jel pada ili raste normalno ili nedaj Bože nepravilno raste...
    Mene i dalje nista ne boli 🤷🏽‍♀️ malo me bole grudi i leđa...trbuh ništa..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

AuroraB
    29. Ožujak 2022. 09:57

Anči, svakako ti treba psihički odmor, razumijem te u potpunosti... Bude to sve dobro kroz neko vrijeme... Vidjela sam tu uslugu na cjeniku u IVF-u (prebacivanje sjemena) tako da vjerojatno imaju i tu opciju, treba samo dodatno istražiti. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

petra30
    29. Ožujak 2022. 10:01

Rainbow i Anči  Želim vam svu snagu svijeta u ovim trenucima, hrabre moje ženice❤️... Šaljem ogromne zagrljaje❤️...
    Arnoldice drzim palceve da beta ukazuje na što bezbolnije rješenje 🤞... I da ti ova agonija što prije prođe... Grlim jako, jako❤️...
    Baš je grozno počeo ovaj dan... 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Anči 💕
    29. Ožujak 2022. 10:02

Kacusha

Anči 💕

Aurora hvala ti..planiram sad uživat u ljetu pa na jesen u nove pobjede…planiram konačno izdvojit novce makar samo za vikend na moru, a ne za neke super tablete jer mozda bas te pomognu..preuzeo me mpo i osjećam da sam izgubila sebe..nisam vise ona bezbrizna budala nego sam stalno napeta, stalno nesto čitam, istrazujem, isprobavam..trenutno mi se neda vise tako..treba mi malo promjene…od sutra krećem u misiju skinut kile, vratit svoju staru liniju, uživat u tome da mogu popit pivicu ili koktel bez da razmisljam o stanicama..ovaj postupak me jako jako iscrpio..90% vremena sam provela u krevetu u bolovima…može opet ić na TESE, doktor je reko da ima još materijala, ali on ne zeli mjenjat doktora..vidjet cu sutra sta ce mi reć moj doktor kakav on ima plan za dalje..ja bi probala mozda u IVF preko hzzo ali ne znam jel bi mogli prebacit spermu iz Osijeka tamo…

Točno tako se i ja osjećam i još više postupaka. Ali sve je to ljudski i uzivaj u svemu sto si prije radila. Ja sam se puno pocela uspoređivati i sa curama tu, koja ima koliko godina, postupaka, dijagnoza, bljak 😁 Samo ti zelim reci da nisi jedina, a tuzno je da na kraju izgubimo sebe i osmijeh. Cmokača 😘😘😘

Da da i ja se uspoređujem 😅 i onda sama sebi kazem daj ženo nisi normalna 🙈 
    Koliko god je težak ovaj put ipak bi trebao bit kolko tolko ljepo putovanje do bebe, a ne preuzet nam život i izbacit nas iz naših cipela..izgubimo sebe bauljajući po bolničkim hodnicima..izgledam ko neka tuzna vrba dok nosim onaj debeli fascikl i samo mjenjam odjele i vrtim se u krug..i onda gledam one trudnice i izmjesaju mi se toliko osjećaji, od toga da guram dalje do cilja, do toga da sama sebi govorim da ja nikad necu bit trudna...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunny_🐣
    29. Ožujak 2022. 10:09

Anči ❤ možes smrznuti materijal prebacivati bilo gdje. Bilo je cura koje su iz ZGa prebacivale u Split. Samo je vjer skuplje nego kad je u istom gradu. Ovaj MPO svijet je stvarno čudan, baš ti okupira cijeli život 😔 koliko god se trudile da ne bude tako ipak se na kraju sve vrti oko toga i nikako se opustit i uživat u stvarima koje su nas prije veselile. Baš ti želim da sad uzmeš vrijeme za sebe, nađes srecu u zdravijem nacinu zivota i druzenju sa muzem i prijateljima. Uživajte na moru ☀️🍹 vasa sreca je sto ste mladi otkrili problem pa nemate pritisak vremena, iako naravno zelja za djetetom nema veze sa godinama. Odmori i razmisli o konzultacijama u nekoj od klinika u ZGu. Ja sam stvarno uvjerena da cete uspjeti 😊😊😊 grlim te ❤ 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    29. Ožujak 2022. 10:19

Sunny_🐣

Anči ❤ možes smrznuti materijal prebacivati bilo gdje. Bilo je cura koje su iz ZGa prebacivale u Split. Samo je vjer skuplje nego kad je u istom gradu. Ovaj MPO svijet je stvarno čudan, baš ti okupira cijeli život 😔 koliko god se trudile da ne bude tako ipak se na kraju sve vrti oko toga i nikako se opustit i uživat u stvarima koje su nas prije veselile. Baš ti želim da sad uzmeš vrijeme za sebe, nađes srecu u zdravijem nacinu zivota i druzenju sa muzem i prijateljima. Uživajte na moru ☀️🍹 vasa sreca je sto ste mladi otkrili problem pa nemate pritisak vremena, iako naravno zelja za djetetom nema veze sa godinama. Odmori i razmisli o konzultacijama u nekoj od klinika u ZGu. Ja sam stvarno uvjerena da cete uspjeti 😊😊😊 grlim te ❤

Koliko ste vi platili ako nije tajna u Repromed? 
    A ja bi se vratila u Zg zbog puno boljih mogućnosti za sve, a ovo moje tele nebi iz Slavonije 😅🤷🏽‍♀️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Razumna
    29. Ožujak 2022. 10:34

Anči 💕

Sunny_🐣

A ja bi se vratila u Zg zbog puno boljih mogućnosti za sve, a ovo moje tele nebi iz Slavonije 😅🤷🏽‍♀️

Ah ti muški. Linija manjeg otpora. 
    A da se pohvalim da je nisam shvatila da je Petrova u Petrovoj 😱na kraju sam otisla na Rebro. Čekala sat i pol da bi mi rekli da su nalazi za 3 dana. I onda sam otisla privatno. Muž je popizdio, onda sam ja popizdila jer nije uzeo godišnji a lijepo sam mu rekla da ću biti na bolovanju i da uzme GO.
    Znate kaj žene meni je uvjek najteže čekanje bete kad izvadim krv. I općenito vađenje nalaza u državnim bolnicama 🤮 eto meni je to najteži dio MPO priče. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Anči 💕
    29. Ožujak 2022. 10:36

Razumna

Anči 💕

Sunny_🐣

Ah ti muški. Linija manjeg otpora.
    A da se pohvalim da je nisam shvatila da je Petrova u Petrovoj 😱na kraju sam otisla na Rebro. Čekala sat i pol da bi mi rekli da su nalazi za 3 dana. I onda sam otisla privatno. Muž je popizdio, onda sam ja popizdila jer nije uzeo godišnji a lijepo sam mu rekla da ću biti na bolovanju i da uzme GO.
    Znate kaj žene meni je uvjek najteže čekanje bete kad izvadim krv. I općenito vađenje nalaza u državnim bolnicama 🤮 eto meni je to najteži dio MPO priče.

Ooo jooj..pa kak te oni nisu preusmjerili u Petrovu 🤦🏽‍♀️
    Šta kaze privatnik kad ce bit beta? Drzim fige 🤞🏻

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.