Avocado neka se mrva čvrsto primi I da ostane narednih 9 mj s tobom 🤗🤗🤗😍❤❤❤❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrav cure, javljam se nakon dugo vremena čitanja ovog foruma koji me puno puta i nasmijao i rasplakao..
Kao što se vidi ( ako se vidi :) iz moga potpisa, mene na ovom putu ništa nije uspjelo zaobići osim uspješne trudnoće, a ovoga puta je očito i vanmaternična došla na redCure moje, ja ne znam kako vi koje ste prošle ili trenutno prolazite to proživljavate, ali ja sam totalno skršena psihički… toliki strah je ušao u mene i ne mogu se izvući zadnjih par dana iz tog očaja i crnila, a i to čekanje da se nešto desi me ubija.. @Arnoldica vidim da si i ti u istoj situaciji, samo ja još ne krvarim pa me zanima koji intenzitet bolova je bio kada si odlučila otići u bolnicu?
Inače, imam sve trudničke simptome pa mi je još gore jer se osjećam kao trudnica, a znam da ništa od toga..
Svim curama želim puno uspjeha, debelih beta i dosadnih trudnoća
Baš mi je žao 😔 ja sam u srijedu prestala sa terapijom i tek u noći na nedjelju prokrvarila. Pa baš bolova osim kad čučnem i sagnem se nisam imala. Meni je bio problem slabost i mučnine. Ja nisam mogla stajat dulje od 5 min, ma ni sjedit koliko sam se loše osjećala. Mislila sam da ću se onesvijestit. Malo mi je bila i temp porasla. Tako da sam ja u biti zbog toga otišla. Po njima to nije bilo ništa s ginekološke strane iako čim sam krenula krvariti je to sve prestalo. Sad sam samo slaba od obilnog krvarenja i još me boli kad čučnem. 🤷
Imaš neke bolove? S malom betom se ne vidi ništa na uzvu, ali meni je barem bilo lakše da se ne vidi nikakvo krvarenje unutra. Kad vadiš ponovo betu?
A tebi još nisu potvrdili da je vanmaternična? Postoji mogućnost da je i biokemijska, zar ne ? Kako god, žao mi je jer vidim da si I ti puno toga prošla 😔
Moja beta je podivljala, u subotu 85, danas 260... bolovi su najizraženiji u području bubrega i jajnika, grudi jako bolne .. Danas je 18 dpt, a terapiju ne uzimam 2 dana no krvarenje se nije pojavilo..
Što su ti rekli, koja je daljnja procedura? Čekanje dok beta ne padne ili se popne do 1000?
Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
On 49, oatz
1. Icsi- blighted ovum
2. Isci - ×
3. Fet - missed ab u 8 tj
4. Icsi - biokemijska
5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
Nifty uredan, curica 💕
16.11. Rodila se naša Marija ❤
10.04.24. Fet
Tina0409 žao mi je zbog testa, ali beta je ipak bolji pokazatelj tako da nada još uvijek postoji...
Anči pokušaj svakako sutra s nekim osjetljivim testom, ja sam kombinirala kineze i onaj Duchesse iz Milera. Držim fige i nadamo se toj drugoj crtici! Te žilice su spominjale mnoge cure koje su ostale trudne pa eto
Bela meni svi na poslu znaju više čime se bavim kad sam na bolovanju, nema da nema haha... ali istina, ne da ti se na svačija pitanja odgovarat jer tko zna kako će tko shvatit ovo. Ako imaš normalne kolege onda će shvatit i bit uz tebe.
Avocado pupica tebi čestitam i držim fige za jednu lijepu crticu uskoro!!!
DOMLeon iskrena sućut i drži se, život je okrutan zbilja i ne bira...
-----
Evo samo kratko, kod mene ništa novo, dole curka to nešto prozirno, ne boli ništa i osjećam se super... Samo povremeno na saginjanje kao da osjetim zatezanje unutra i to je to. I oprezna sam s jajnicima da mi se ne bi dogodilo kao nekidan ono. To je to, idemo dan po dan...
Tipkam s računala pa normalnog emojia ni za lijek
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Domleon Zao mi je, moja sucut.
Ja evo cekam sutra transfer i info kakve su stanice i je li ostalo sta od njih. I kakav ne spermio bio (prvi put smo imali friski uzorak).
Totalno sam oko psa, brdo stvari oko stana, dogovora oko cuga i vecera s curama i bas totalno najopustenijile do sad. Pesimisticno al opusteno😂
I dalje ne vjerujem da me apsolutno nis nije bolilo od onog koktela. Ocekivala sam bol al smanjenu. A ja nisam nis osjetila tak da sam na konju🥳
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
DomLeon moja sućut ❤️...
Betočekalice drži te mi se💪!
Avocado pupo❤️ nek se čvrsto primi🍀🤞!
Ribic 🤞 za najbolje vijesti sutra ❤️! Ja sam isto primila neki koktel u Petrovoj, nije bila opća anestezija, i nista nisam osjetila, ama bas nista😊. Tak da izgleda da ima i dobrih koktela🤭💪!
Evo da ne velite da nist ne velim🙈, ja opet bila na hitnoj, opet krvarenje... Od jutra sam bas imala neki cudan pritisak i samo se izlilo. Kak se izlilo, nestalo je i pritiska. Uglavnom imam mali hematom, nije opasan, ali opet mirujemo🤦. I naravno dobro sam se uplašila jer je ovaj puta bas bilo obilno, gusto i tamno crveno😥.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
DomLeon moja sućut ❤️…
Ribic 🤞 za najbolje vijesti sutra ❤️! Ja sam isto primila neki koktel u Petrovoj, nije bila opća anestezija, i nista nisam osjetila, ama bas nista😊. Tak da izgleda da ima i dobrih koktela🤭💪!
Evo da ne velite da nist ne velim🙈, ja opet bila na hitnoj, opet krvarenje… Od jutra sam bas imala neki cudan pritisak i samo se izlilo. Kak se izlilo, nestalo je i pritiska. Uglavnom imam mali hematom, nije opasan, ali opet mirujemo🤦. I naravno dobro sam se uplašila jer je ovaj puta bas bilo obilno, gusto i tamno crveno😥.
Ooo jebemu 😔 vjerujem da si se uplašila...kako si sad? Jesi vidjela babicu danas? Čuvaj se, pazi se..bilo je tu cura koje su krvarile cijelu trudnoću i strogo mirovale pa je sve bilo uredu...drzi se ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sani, Anči ❤️… Je bome sam se splašila, uz bolove i onakvo krvarenje, bila sam uvjerena da je to to😥... Ali na ultrazvuku je sve bilo ok i srceko je kucalo ko ludo❤️.
Čim je vidjela hematom, odma sam pitala jel blizu ploda. Rekla je doktorica da nije, da nema opasnosti,a nije ni velik... Tak da najbolji mogući scenariji, ako je već moralo biti...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
DomLeon moja sućut ❤️…
Evo da ne velite da nist ne velim🙈, ja opet bila na hitnoj, opet krvarenje… Od jutra sam bas imala neki cudan pritisak i samo se izlilo. Kak se izlilo, nestalo je i pritiska. Uglavnom imam mali hematom, nije opasan, ali opet mirujemo🤦. I naravno dobro sam se uplašila jer je ovaj puta bas bilo obilno, gusto i tamno crveno😥.
Hejj baš mi je žao, znam kakav je stres, ja sam imala isto 2 puta hematom u trudnoći, prvi je bio mali, drugi je bio jako velik i sve je prošlo ok. Ti hematomi su uglavnom bezopasni, samo nas jako uplaše. Mirovanjem će on lagano iscurkati van ako već nije i to je to.. što je bebica veća to će biti bezopasniji.. držim fige da je ovo zadnji put 😘😘
Anči jako navijamo za vas 🤞🏼🥰
Pozdrav svim curkama 😊
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Petra draga nadam se da je to to i da ćeš moći uživati u trudnoći.. Mazi bušu, a tebe i bebu neka mazi i pazi muž! ❤️
Ribic drzim fige za sutra, nek ih se što više oplodi 🤞
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Cure pozdrav, molim vas pomoć. Prvi put idem u stimulirani postupak, kako to obično biva, neka pitanja se jednostavno nisam sjetila pitat doktoricu. Prvi dan ciklusa trebam se testirati na covid (imam uputnicu), al mi nije jasno kako da to izvedem ako mjesečnicu dobijem npr. u 17 sati, nemam se tad gdje testirat. Računam li sutradan kao 1.dan ciklusa? Tek 3. dan ciklusa bih trebala dobiti lijekove (uz priložen negativni covid test). U pitanju je KBC Rijeka... Hvala...novo mi je sve pa sam malo zbunjena
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji