DOMLeon žao mi je 😔
Allie vauuu stvarno lijepa prica 🥰 samo pozitivno dalje 🍀
Anči daj ženo idi po Muller trakicu 🤣🤦♀️ nisi se bas pripremila za ovaj period 😅
Avocado PUPOOOOO čestitam 🥰 nek se cvrsto primi i ne pusta 🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄
Nisam 😂 rekla sam da ovog puta neću piškit, samo na dan bete, pa nisam htjela kupit uopće, jer mi je prošli put nabijalo stres...onda sam se sjetila da imam ova 4 pa aj ko piškit cu bezveze, briga me sta pokaze..al sad mi vrag neda mira 😂😂😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anči, mene je doslovno od dana transfera bolio stomak, svaki dan, i dan danas me boli (15dnt). Dakle probadanja kao menstrualni bolovi, katastrofa, svaki trenutak od toga imaš osjećaj kao da ćeš dobiti, prokrvariti... a zapravo na kraju i nije loše ispalo! :D
Ne bi preporučila da radiš test prije 12dnt, ja sam ga radila 9. dan i bio je negativan. Beta je 11. dan bila 280 ;)
Anči, mene je doslovno od dana transfera bolio stomak, svaki dan, i dan danas me boli (15dnt). Dakle probadanja kao menstrualni bolovi, katastrofa, svaki trenutak od toga imaš osjećaj kao da ćeš dobiti, prokrvariti… a zapravo na kraju i nije loše ispalo! :D
Ne bi preporučila da radiš test prije 12dnt, ja sam ga radila 9. dan i bio je negativan. Beta je 11. dan bila 280 ;)
Jesi ti imala blastice ili?
Meni je beta u srijedu, 9dnt blastica...
Mene stvarno ne boli..nekad osjetim lagane grčeve ali nista strasno...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Imala sam jednu blasticu, druga je bila malo lošija. još ne znam što se tu zapravo primilo. jako je sve individualno, pričekaj betu ako možeš <3
Allie imam još dva kineza pa cu ih iskoristit ova dva dana do bete..čisto da vidim oće se pokazat sta...
U gradu nemam muller, a iskreno neda mi se na drugi kraj grada u dm ili bipu 😬 mozda muza posaljem u ljekarnu..al on je protiv testova tak daa 😬 beta ce najbolje pokazat, nadam se nesto ljepo 🤞🏻🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Cure da vas ne nabrajam ponaosob svaku zato cu ovako napisati hvala vam svima od srca sto ste podrska i hvala svakoj na toploj rijeci.Drage moje lavice ljubim vas.
Cestitam svakoj s poz betom svakom, zao mi je zbog cura koje u ovom postupku nisu dosle do svog cilja al uspjet ce samo treba biti uporan i strpljiv.ljubin vas sve😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Cao curke,Anci ka se toplo nadam da si trudna,ja sam sjenicu vidila.Ja jos malo pa ivf,nalazi gotovi skoro svi,prolaktin mi je oko 800 dobila sam terapiju Bromocorn jel ima ko iskustva s ovim
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Cure da vas ne nabrajam ponaosob svaku zato cu ovako napisati hvala vam svima od srca sto ste podrska i hvala svakoj na toploj rijeci.Drage moje lavice ljubim vas.
Cestitam svakoj s poz betom svakom, zao mi je zbog cura koje u ovom postupku nisu dosle do svog cilja al uspjet ce samo treba biti uporan i strpljiv.ljubin vas sve😘
❤️❤️❤️❤️❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji