Cure naša dva srca nažalost više ne kucaju. Ovaj manji je stao par dana nakon prošlog pregleda, a onaj veći danas ili jučer. Tuga prevelika, nisam to uopće očekivala. I dalje mi mučno, sise bole. Zvuči mi nestvarno.
Joooj, tu nema riječi utjehe, žao mi je jako 😰
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Arnoldicapa to je grozno, apsolutno neočekivano da su oba otišla 😳🥴😳 Drž' se… ❤
Tanja 💔… Baš mi je žao. Nadam se da ćete pronaći neku kombinaciju za sebe da ne morate plaćati postupke.
Vuky 🙂🌻❤🌻🙂 Supeeeerrr!!Cure, samo da iznesem svoje iskustvo od neku večer, možda vam pomogne da se umirite ako vam se to dogodi. U pon navečer sam osjetila da mi se nešto spustilo u gaće, krenem odmah na wc, kad ono izljev svježe krvi i iz mene su samo počele nekontrolirano padati guste velike grudžve od nekoliko centimentara, trajalo je nekoliko minuta… Čim je prestalo i mogla sam u miru ustati smo odjurili na hitnu; pukao je hematom za kojeg nisam ni znala da ga imam (niti je viđen 4 dana prije toga na UZV). Bebač je ok, čak je i onaj drugi zakržljanac 💔 još prisutan.. Eto, čisto da znate ako vam se ikad desi, da ne znači odmah zlo.
Jao Aurora najezila sam se 😯 jako mi je drago da je s bebacem sve uredu...jel sad hematom skroz otišo? Nisi imala nikakve bolove i to? Uff odmaraj i pazi se ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure naša dva srca nažalost više ne kucaju. Ovaj manji je stao par dana nakon prošlog pregleda, a onaj veći danas ili jučer. Tuga prevelika, nisam to uopće očekivala. I dalje mi mučno, sise bole. Zvuči mi nestvarno.
Jako mi je žao 💔💔 drži se..
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Cure hvala svima ❣️
Arnoldica bas mi je žao ❤️❤️
Sunny ❤️❤️
Libo tocno to sta govoris,samo veci strah uđe u mene kad vidim nesto lose 😩
sanjass322@gmail.com
Prestrasno... Nemam rijeci... Nadam se da cete nekako naci snage za dalje... 🖤
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
NPozz cure.. imam pitanje.. da li se sa Decortin tabletama smije prestati sa terapijom odjednom? Pila sam 2×1 od 5 mg. Čitala sam negdje da Decortin pripada skipini kortikosteroida i da se njihovo koristenje treba postepeno prekidatu,tj.smanjivanjem doze. Da li netko zna sto o tome?
Meni je moja MPO dok rekla da se nikako ne smije naglo prestati.
Meni nije nitko nista rekao,zato pitam.
Meni je dokt rekao da se ne smije naglo prestati. Ili uzimatk po pola 2 dana pa treci stati skroz ili piti cijelu tabletu jedan dan pa drugi pauza, tako par dana i onda prestati
👩 31 god. - nalazi svi uredni
🧔 33 god. - asthenozoospermia
KBC Osijek
10.2021. - Prvi IVF postupak( klomifen) ➡️punkcija ➡️ nezrele js
11./2021. IVF - prirodni ciklus ➡️ punkcije nije bilo - ovulacija prosla
12.2021. IVF - klomifen
01.2022. IVF- Gonal, orgalutran 🙏
Arnoldica zelim ti svu snagu ovoga svijeta da sto prije prebolis. Nema nikakvih rijeci utjehe, jako mi je zao 💔💔 Vrlim te 😘
Tanja zao mi je 😔
Vuky čestitam ti i zelim dosadno urednu trudnocu 🤰
Aurora grozno 😣, drago mi je da je sve kako treba biti ☺️
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Arnoldicapa to je grozno, apsolutno neočekivano da su oba otišla 😳🥴😳 Drž' se… ❤
Tanja 💔… Baš mi je žao. Nadam se da ćete pronaći neku kombinaciju za sebe da ne morate plaćati postupke.
Vuky 🙂🌻❤🌻🙂 Supeeeerrr!!Cure, samo da iznesem svoje iskustvo od neku večer, možda vam pomogne da se umirite ako vam se to dogodi. U pon navečer sam osjetila da mi se nešto spustilo u gaće, krenem odmah na wc, kad ono izljev svježe krvi i iz mene su samo počele nekontrolirano padati guste velike grudžve od nekoliko centimentara, trajalo je nekoliko minuta… Čim je prestalo i mogla sam u miru ustati smo odjurili na hitnu; pukao je hematom za kojeg nisam ni znala da ga imam (niti je viđen 4 dana prije toga na UZV). Bebač je ok, čak je i onaj drugi zakržljanac 💔 još prisutan.. Eto, čisto da znate ako vam se ikad desi, da ne znači odmah zlo.
Jao Aurora najezila sam se 😯 jako mi je drago da je s bebacem sve uredu…jel sad hematom skroz otišo? Nisi imala nikakve bolove i to? Uff odmaraj i pazi se ❤️
Anči, inače sam ti neki dan citirala poruku,ali te nisam označila pa ne znam ni dal' si skužila da je poruka za tebe zapravi🙂. Ne, NIŠTA me nije bolilo... Zapravo sam sad malo imala i sreće jer je to puklo, ostalo je nešto sitno (10mm) pa ne moram biti ukopana u krevet jer je već puklo i sve je prošlo ok jer je lociran ispod bebe, a ne iznad. Inače bi morala ležati i čekati da prođe. Eto,sreća u nesreći... Sad sam definitivno malo usporila tempo nakon ovog, i osjećam taj dio tijela, a dosada nisam...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure hvala svima ❣️
Arnoldica bas mi je žao ❤️❤️
Sunny ❤️❤️Libo tocno to sta govoris,samo veci strah uđe u mene kad vidim nesto lose 😩
Bas mi je zao, ne mogu ni zamisliti taj osjećaj 💔
💃- ‘89. Hormoni uredni, brisevi uredni, HSG - prohodni
🕺-‘79. Astheno. Ima dijete iz prvog braka.
👫 pokušavamo aktivno 2 godine.
(KBC Split)
Pripreme za IVF.
Cure hvala vam, evo ne znam što bih rekla. Totalno smo u šoku. Mjerama odgovara točno 8+1 kao što sam i danas tako da je očito danas stao ili najranije jučee. Izgubljena sam totalno, nisam to uopće očekivala jer nije bilo nikakvih naznaka.
Maslačak vidim da si i ti imala missed u 8 tjednu. Jesi se sama očistila ili s tabletama? Možeš mi reći više o tome ako želiš? Ginić mi je rekao da čekam do ponedjeljka i onda da se javim svom ginekologu za uputnicu i u bolnicu.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙