Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lussy
    19. Studeni 2021. 18:56

Pozdrav drage moje,evo i mene prvi put uopce na nekom forumu,naime imam 23 godine ,ja s Pcos ,suprug los spermiogram..u 9.mjesec sam imala punkciju 11 jajnih stanica oplodeno,7 prezivilo i dobila jaki OHSS zavrsila u bolnicu te smo zamrzli i rekli da ae vratimo nakon jednog ciklusa.. 
    u ponedjeljak 15.11 sam radila transfer 1 embrija i sad sam u cekanju tih famoznih 14 dana😂 jadna ja 
    Svako jutro se probudim i gledma imam li simptoma haha 
    Ugl prvi dan nakon sam imala bolove u lijevom jajniku koji su se nastavili do danas javljat ali rijede..jutros cice natecene,je li moguce da 4dnt meni vec cice nateknu ? 
    Ne znam dal da radim test prije 14tog dana ili da cekam 14ti za betu.. sta vi kazete? 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Monkica24 🍀
    19. Studeni 2021. 18:57

Arnoldica

Cure naša dva srca nažalost više ne kucaju. Ovaj manji je stao par dana nakon prošlog pregleda, a onaj veći danas ili jučer. Tuga prevelika, nisam to uopće očekivala. I dalje mi mučno, sise bole. Zvuči mi nestvarno.

a daaaaj, ne vjerujem baš mi je jako jako žao....

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

Anči 💕
    19. Studeni 2021. 19:05

Arnoldica

Cure naša dva srca nažalost više ne kucaju. Ovaj manji je stao par dana nakon prošlog pregleda, a onaj veći danas ili jučer. Tuga prevelika, nisam to uopće očekivala. I dalje mi mučno, sise bole. Zvuči mi nestvarno.

Ajme 🥺 nemam ti sta pametno za rec...drzi se..zao mi je jako...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    19. Studeni 2021. 19:05

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Tanja79javi se kad obavis betu.Pratim te 🤭🤭🤭🤞🤞🤞

Evo i mene, nisam pisala jer sam bila bas lose raspolozena. Devetog dana sam radila betu bila je 4,9. Zadnjih 6 dana imam nesnosne glavobolje i bas pre sat vremena krenulo je smedjarenje stize M.
    Nemam plan za dalje, to me ubija. Imam jos 1 pokusaj preko fonda u Grčkoj i to u Martu.
    Imam i u Srb. Preko fonda ali ne znam kako bi to. Daleko je a muž ne moze da odsustvuje sa posla.
    Citam vas kad god mogu trudim se da ne zaostajem. Radujem se i cestitam svima, a nama ostalima, kao na lotto "vise srece drugi put"

Zao mi je 😏

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Libo1415
    19. Studeni 2021. 19:06

Arnoldica

Pa kako?! Ne vjerujem 😭 neznam ni što bi rekla osim da izdržis. Sad me još više strah što će meni biti u ponedjeljak.🥺
    Šaljem ti veliki zagrljaj!!! Drži se!!!

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• mashkica
    19. Studeni 2021. 19:19

Arnoldice mnogo mi je zao, nemam rijeci da ti uputim za utjehu💔kroz Sta sve prodjemo u želji taj plus da ugledamo, onda tek brige kreću. Isplaci se, izbaci iz sebe tugu, sljedeći put će biti uspješno 🙏 
    Vidim da imaš još dvije smrzlice, pa čim budeš spremna ideš po bebe svoje. Sigurno ti je sad kao da je svijet stao, ali proći će..❤️

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

GPgirl
    19. Studeni 2021. 19:21

Arnoldica jako jako mi je zao 😔😔

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Amelia89
    19. Studeni 2021. 19:24

Angeleyes

Amelia89

Angeleyes

Amelia89

Drage cure, žene, lavice, jako dugo vas čitam, još od 3.vol., tek sada sam se odlučila pridružiti jer zapravo tek sada smo odlučno krenuli i našu ivf priču, zapravo smo na samim počecima. ovaj forum mi je jako pomogao da psihicki se pripremim za sve. Ogromna ste podrska! ♥️
    Odradile smo nekoliko tempiranih ciklusa (oko 6), ovulacije uredne, ali nikako da dođemo do trudnoće.
    Trenutno sam u izboru doktora u KBC split. Kako je sve totalno nepoznato, imam možda najgluplje pitanje ikada na forumu 😂 pokušavam se naručiti na prve konzultacije ali već duže vrijeme nitko se ne javlja na broj koji si mi dali 021551221.
    Ne znam da li sam nešto falila? Ili imam krivi broj za naručivanje? :)

Probaj na tel. 021 551 211 do 15h ili 091 155 6058 do 15:30 ili cnarucivanje@kbsplit.hr
    Ja sam ti kod J. Marusic, dosta dobra ali jako zauzeta. Oni su ti svi u stvari dosta dobri, tako da mislim da ces tesko pogrijesit.

Hvala ti puno! Meni gin preporučio Mrsica ali negdje sam čitala da je on na bolovanju te neće sigurno brzo se vratiti. Onda vjerojatno ću kod Marušić ako ima mjesta, mi svakako planirali da kreneno iza Nove godine da se sredimo malo s dodacima i prehranom da tijelo bude spremnije.

Vidim da si počela stimulaciju, jesu li velike gužve u čekaonici?

Za Mrsica ti ne znam, a u cekaonici nas se skupi na kraju sigurno 20ak… Ide ti brzo, najvise ti u stvari ode vremena na cekanje doktora dok dodje. Razapeti su bas, ne znam jel ti ljudi imaju obiteljskog zivota uopce i kad jedu 😅

Poslala sam njima mail pa valjda ću znati idući tjedan kada možemo na prve konzultacije. Nadam se da ću moći početkom iduće godine u postupak 🙏 

💃- ‘89. Hormoni uredni, brisevi uredni, HSG - prohodni
    🕺-‘79. Astheno. Ima dijete iz prvog braka.
    👫 pokušavamo aktivno 2 godine.
    (KBC Split)
    Pripreme za IVF.

Amelia89
    19. Studeni 2021. 19:28

Mrvica72

A dr Mršić sam imala cut da je imao koronu i bio na respiratoru al se izvukao i nadamo se da će doktor bit dobro 🙏

To sam i ja cula. Navodno neće još duže vrijeme se vratiti. On mi je bio prvi izbor, ali zapravo koliko sam cula cijela ekipa je tamo odlična. Vagala sam sve opcije, čak smo razmatrali opciju Podobnika. Vidimo da dosta cura hvale Alebica. Ali probati ćemo prvo prijeko HZZO pa ćemo vidjeti.

💃- ‘89. Hormoni uredni, brisevi uredni, HSG - prohodni
    🕺-‘79. Astheno. Ima dijete iz prvog braka.
    👫 pokušavamo aktivno 2 godine.
    (KBC Split)
    Pripreme za IVF.

AuroraB
    19. Studeni 2021. 19:34

Arnoldica pa to je grozno, apsolutno neočekivano da su oba otišla 😳🥴😳 Drž' se... ❤ 
    Tanja 💔... Baš mi je žao. Nadam se da ćete pronaći neku kombinaciju za sebe da ne morate plaćati postupke.
    Vuky 🙂🌻❤🌻🙂 Supeeeerrr!!
    Cure, samo da iznesem svoje iskustvo od neku večer, možda vam pomogne da se umirite ako vam se to dogodi. U pon navečer sam osjetila da mi se nešto spustilo u gaće, krenem odmah na wc, kad ono izljev svježe krvi i  iz mene su samo počele nekontrolirano padati guste velike grudžve od nekoliko centimentara, trajalo je nekoliko minuta... Čim je prestalo i mogla sam u miru ustati smo odjurili na hitnu; pukao je hematom za kojeg nisam ni znala da ga imam (niti je viđen 4 dana prije toga na UZV). Bebač je ok, čak je i onaj drugi zakržljanac 💔 još prisutan.. Eto, čisto da znate ako vam se ikad desi, da ne znači odmah zlo. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.