Ja sutra idem na uzv.. Nemam prevelike nade, cudan je ovo ciklus, ali vidjet cemo sve sutra 😘
Ivy sretno ti danas(ako sam dobro shvatila da je danas UZV ) drzim ti fige i nadam se da ce dokt rec da je postupak ovaj mj 🤞🤞🤞🤞❤🙏🙏🙏❤❤❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Arnoldica svima nam je sok, mogu misliti kako je vama… Drzi nam se i da ti prodje sto bezbolnije… 💔💔
Kako si ti?
Hvala na pitanju. 😊 Jucer pustena kuci pa mi je lakse. A ono boli ali proci ce 🥰
Dobro jutro.Jesi dosla k sebi 😚? Koliko ce ti trajat oporavak ?🤗🤗
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Dobro jutro,jaooo Arnoldice 😔 tako mi je žao, želim vam puno snage!!
Miss_Ivy želim.ti svu sreću danas. 🤞🤞
Rainbow_Hope pa hvalaaa ti sto si se sjetila 🥰🥰🥰,
Ja sam ti bila u ponedjeljak na uzv, pa sam bila jučer opet, doktorica je zadovoljna, kaže, žumanjak gestacijska ,sve 👌 uspila sam čuti srćeko ❤ jedva ga je uhvatila jer kaže dosta je duboko(što god to znacilo) 🤷♀️😏 ali sam ga čulaaa i jako sam bila sretna 😭 sad samo da sve dalje bude okeej. ❤
Anči jesam da, bila sam prvo u ponediljak, pisala sam ja sve na forum ali ti je biće promaklo. Jučer opet , pa sam sad zapisana 02.12 😊
Anči jesam da, bila sam prvo u ponediljak, pisala sam ja sve na forum ali ti je biće promaklo. Jučer opet , pa sam sad zapisana 02.12 😊
Ma znam da si u ponedeljak bila rekla da je prebačeno na petak..sve u svemu čestitam na ❤️🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Zg123 20.11 aspiracija
Angeleyes 20.11 aspiracija
Miss_Ivy uzv za FET
Sretno curke 🙏🍀🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anči vjerujem da si uputila pitanje za spremio u Kbc Osijek. Ne treba se naručivati, samo se od 12 do 14h najkasnije donese uzorak (oni kazu da mora biti pola sata /45min od ejakulacije do analize, ali moze i duze proći samo napomenuti, mislim da su rekli da je maksimum 1.5-2h). Nazovu te za cca 1h i kazu nalaz cijeli.
Arnoldica 💔
32🙋♀️endometrioza,neprohodni jajovodi, amh 8
31👨🦱 sve ok
6mj/21 1.ivf 2 js, 2 zametka, jedan odustao, drugi smrznut za FET
7mj/21 FET 1.beta 245, 2.beta 400, hematom do 11 tjedna, Nifty sve ok dolazi nam naša djevojčica 🥰
I vezano za hematom Aurora to sto si prosla bas je horor. Ja sam u jednom navratu imala tako ispadanje ugruška veličine otprilike kao trećina šake, naravno nisam mogla doći k sebi.... A i nakon tjedan od toga izljev krvi ko iz pipe doduše taj put bez ugruška, kao prava menga.... Hematom i se različito prazne, kod nekih zena se skroz zadrze i spontano resorbiraju bez izlazenja krvi. Kod mene je izlazio u doslovce svim oblicima cca 5 tjedana, stalno je islo svjeze, pa tamno, pa na kraju otprilike zadnja dva tjedna samo tamno tamnosmeđe gotovo crno i onda je skroz nestalo.... Čuvaj se 🙏
32🙋♀️endometrioza,neprohodni jajovodi, amh 8
31👨🦱 sve ok
6mj/21 1.ivf 2 js, 2 zametka, jedan odustao, drugi smrznut za FET
7mj/21 FET 1.beta 245, 2.beta 400, hematom do 11 tjedna, Nifty sve ok dolazi nam naša djevojčica 🥰
Pozdrav svima,
nova sam ovdje i nesto se bas ne snalazim sa stručnim nazivima za potpomognute oplodnje i sve vezano za njih, ali bih svakako dala svoje iskustvo koje jos uvijek traje i postavila pitanje..
Problemi:
● kod mene PCOS sindrom
● kod supruga usporeni spermiji
Početkom 7 mjeseca smo počeli “suradnju” s jednom Kinderwunsch Klinikom u Münchenu (posto tu i zivimo) i do sada smo imali dvije neuspješne Inseminacije..
Danas, 15.11. imamo treću.. Prve tri Inseminacije nam pola placa zdravstveno osiguranje, ostale moramo sami financirati..
Kako sam čitala po raznim forumima i našim i njemačkim, vecinom preporučuju do tri Inseminacije, pa ako ne uspije, bolje IVF ili ICSI postupak.
Mi svakako sutra imamo razgovor sa doktoricom da vidimo hoćemo dalje Inseminaciju ili ipak IVF ili ICSI..
Problem je sto ni sami vise ne znamo koliko je pametno ici dalje sa Inseminacijama jer očigledno da ne pali taj način..
Za naše probleme su, i moj ginekolog i od supruga urolog, pa i kućni doktor, rekli da “nije veliki problem”, dakle kod mene “mali” i kod supruga “mali” i zato ne ide..
Moje pitanje je, ima li koji slucaj kao naš i da ste uspjeli zatrudniti pomoću IVF ili ICSI postupka?
Hvala svima na odgovorima te vam želim, kao i samoj sebi, što prije to najveće blago ovoga svijeta da drzite u rukama i mazite i pazite i ljubite na svakom koraku 🙏😇
👱🏻♀️ 1989. - PCOS sindrom
👦 1985. - usporena sperma (drugi naziv ne znam)
13.08.2021. Prva Inseminacija - neuspješna.
15.09.2021. Druga Inseminacija - neuspješna.
15.10.2021. Treća Inseminacija - jos čekamo rezultate
16.10.2021. Obavljen razgovor oko IVF/ICSI ukoliko treća Inseminacija ne uspije..
IVF/ICSI planiramo tek u 4. ili 5.mj 2022.
München, Kinderwunsch Zentrum Pasing..
Sortiraj odgovore
Najstariji