Pitanje zene! Posto muku mucim da zatvorom, jedva na wc i napokon evo uspijem ali ode citav utric van! Dali da stavim novi 1? Sorryyyyy al kog da pitam ako ne vas!
Nakon koliko je ispao? Nemoj stavljat novi..kazu i ako preskočiš da samo nastavljas sa sljedećim…
Ma bas je citav izasao. Proslo je 40min tako..
Ja sam negdje citala nakon pola sata sto ispadne je visak.. 🤷🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pitanje zene! Posto muku mucim da zatvorom, jedva na wc i napokon evo uspijem ali ode citav utric van! Dali da stavim novi 1? Sorryyyyy al kog da pitam ako ne vas!
Nakon koliko je ispao? Nemoj stavljat novi..kazu i ako preskočiš da samo nastavljas sa sljedećim…
Znsci citav 1 visak? I pola drugog? Hmm.. evo poslala sam poruku doktoru pa da vidimo... nizak mi je porgesteron pa me zato frka.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Hani, hvala ti puno!
💃- ‘89. Hormoni uredni, brisevi uredni, HSG - prohodni
🕺-‘79. Astheno. Ima dijete iz prvog braka.
👫 pokušavamo aktivno 2 godine.
(KBC Split)
Pripreme za IVF.
Drage cure, žene, lavice, jako dugo vas čitam, još od 3.vol., tek sada sam se odlučila pridružiti jer zapravo tek sada smo odlučno krenuli i našu ivf priču, zapravo smo na samim počecima. ovaj forum mi je jako pomogao da psihicki se pripremim za sve. Ogromna ste podrska! ♥️
Odradile smo nekoliko tempiranih ciklusa (oko 6), ovulacije uredne, ali nikako da dođemo do trudnoće.
Trenutno sam u izboru doktora u KBC split. Kako je sve totalno nepoznato, imam možda najgluplje pitanje ikada na forumu 😂 pokušavam se naručiti na prve konzultacije ali već duže vrijeme nitko se ne javlja na broj koji si mi dali 021551221.
Ne znam da li sam nešto falila? Ili imam krivi broj za naručivanje? :)
Probaj na tel. 021 551 211 do 15h ili 091 155 6058 do 15:30 ili cnarucivanje@kbsplit.hr
Ja sam ti kod J. Marusic, dosta dobra ali jako zauzeta. Oni su ti svi u stvari dosta dobri, tako da mislim da ces tesko pogrijesit.
Hvala ti puno! Meni gin preporučio Mrsica ali negdje sam čitala da je on na bolovanju te neće sigurno brzo se vratiti. Onda vjerojatno ću kod Marušić ako ima mjesta, mi svakako planirali da kreneno iza Nove godine da se sredimo malo s dodacima i prehranom da tijelo bude spremnije.
Vidim da si počela stimulaciju, jesu li velike gužve u čekaonici?
💃- ‘89. Hormoni uredni, brisevi uredni, HSG - prohodni
🕺-‘79. Astheno. Ima dijete iz prvog braka.
👫 pokušavamo aktivno 2 godine.
(KBC Split)
Pripreme za IVF.
Znsci citav 1 visak? I pola drugog? Hmm.. evo poslala sam poruku doktoru pa da vidimo… nizak mi je porgesteron pa me zato frka.
Nece nista biti, nastavi stavljati po rasporedu. Par dana neuzimanja progesterona, treba da se njegova razina znacajnije smanji.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
U svakom slučaju goreg matematičara od mene nema🤣
Beta ti je urednog rasta. Nakon sto prijeđe cca 2000, vise se ne mora duplati pravilno.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Drage cure, žene, lavice, jako dugo vas čitam, još od 3.vol., tek sada sam se odlučila pridružiti jer zapravo tek sada smo odlučno krenuli i našu ivf priču, zapravo smo na samim počecima. ovaj forum mi je jako pomogao da psihicki se pripremim za sve. Ogromna ste podrska! ♥️
Odradile smo nekoliko tempiranih ciklusa (oko 6), ovulacije uredne, ali nikako da dođemo do trudnoće.
Trenutno sam u izboru doktora u KBC split. Kako je sve totalno nepoznato, imam možda najgluplje pitanje ikada na forumu 😂 pokušavam se naručiti na prve konzultacije ali već duže vrijeme nitko se ne javlja na broj koji si mi dali 021551221.
Ne znam da li sam nešto falila? Ili imam krivi broj za naručivanje? :)
Probaj na tel. 021 551 211 do 15h ili 091 155 6058 do 15:30 ili cnarucivanje@kbsplit.hr
Ja sam ti kod J. Marusic, dosta dobra ali jako zauzeta. Oni su ti svi u stvari dosta dobri, tako da mislim da ces tesko pogrijesit.
Hvala ti puno! Meni gin preporučio Mrsica ali negdje sam čitala da je on na bolovanju te neće sigurno brzo se vratiti. Onda vjerojatno ću kod Marušić ako ima mjesta, mi svakako planirali da kreneno iza Nove godine da se sredimo malo s dodacima i prehranom da tijelo bude spremnije.
Vidim da si počela stimulaciju, jesu li velike gužve u čekaonici?
Za Mrsica ti ne znam, a u cekaonici nas se skupi na kraju sigurno 20ak... Ide ti brzo, najvise ti u stvari ode vremena na cekanje doktora dok dodje. Razapeti su bas, ne znam jel ti ljudi imaju obiteljskog zivota uopce i kad jedu 😅
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Pozz cure.. imam pitanje.. da li se sa Decortin tabletama smije prestati sa terapijom odjednom? Pila sam 2×1 od 5 mg. Čitala sam negdje da Decortin pripada skipini kortikosteroida i da se njihovo koristenje treba postepeno prekidatu,tj.smanjivanjem doze. Da li netko zna sto o tome?
N
Pozz cure.. imam pitanje.. da li se sa Decortin tabletama smije prestati sa terapijom odjednom? Pila sam 2×1 od 5 mg. Čitala sam negdje da Decortin pripada skipini kortikosteroida i da se njihovo koristenje treba postepeno prekidatu,tj.smanjivanjem doze. Da li netko zna sto o tome?
Meni je moja MPO dok rekla da se nikako ne smije naglo prestati.
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
NPozz cure.. imam pitanje.. da li se sa Decortin tabletama smije prestati sa terapijom odjednom? Pila sam 2×1 od 5 mg. Čitala sam negdje da Decortin pripada skipini kortikosteroida i da se njihovo koristenje treba postepeno prekidatu,tj.smanjivanjem doze. Da li netko zna sto o tome?
Meni je moja MPO dok rekla da se nikako ne smije naglo prestati.
Meni nije nitko nista rekao,zato pitam.
Sortiraj odgovore
Najstariji