Od 8 oplodenih jucer, samo 1 ostala i sutra je upitan transfer. Toliko sam razocarana. Prosli put su bile 4/4. Muz je ovaj put uzimao klomifen… stalno trazim neke moguce uzroke neuspjeha. On sad hoce da se prebacimo u Betaplus. A ja bih, ako ne uspije, plakala onda i zbog popusenog novca 🤦♀️ Inace, sve ste tako optimisticne, ja sam tu da narusim zen 🙈
@Panda sretno s prirodnjakom, sjecam se da smo imale slican tajming i stimulaciju u prosincu
Tako ti je bilo i meni ❣️ Nakon pocetnog razocarenja, sve nade polazes u tu jednu. Sretno 🍀🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Želim vam svima sretan dan žena!
Molim Vas info, pošto uskoro ulazim u 1. IVF postupak. Koliko je uobičajeno u postupku biti na bolovanju? Koja su nam prava što se toga tiče?
Draga Eva, nema pravila jer smo sve razlicite i ne radimo iste poslove. Prilagodis sebi kako ti je najzgodnije i nemoj da ti se itko mijesa u odluke. Recimo, ja sam prosli IVF radila prva 3 dana pa me uhvatio vikend, i onda sam od iduceg tjedna isla na bolovanje. Bilo mi se lako bost jer sam imala pen, a sada mi je sve u praskovima i nekako osjecam da ce mi izazvat stres to sve (radim s ljudima) pa sam se povukla odmah. I ispostavilo se ispravno jer sam se bas sada posvetila sebi, a i jajnici su mi ovaj put odreagirali pa malo lezim, malo sam vani i slicno. Imas pravo na 14 dana i to ti ginekolog mora dati, tako da gledaj sebe jer vjeruj da nitko drugi nece. Jedino sta mislim da je ispravno jest radit malo nakon transfera (ako je posao skedilacki) da ne mislis o ishodu. Eto, i sretno ❤❤!!
Hvala svim curama na odgovorima!
Zapravo, najveći mi je problem ginekolog, imam već loše iskustvo da škrtari jako na svemu pa i na danima bolovanja (poslije VM mi je nakon tjedan dana htjela zatvorit bolovanje)... Zato se i raspitujem unaprijed.
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
EvaEva onda obavezno trazi mpo doktora da ti napiše mirovanje...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Želim vam svima sretan dan žena!
Molim Vas info, pošto uskoro ulazim u 1. IVF postupak. Koliko je uobičajeno u postupku biti na bolovanju? Koja su nam prava što se toga tiče?
Neki kazu 20 dana, ali ja sam prosli put bila vise..i nakon negativne bete mi je ginekologica dala jos tjedan dana da odmorim …
Ja sam sad na bolovanju od 5dc, al ovisi i kakav posao radis. Ako mislis da ce ti ginekolog radit problem samo zamoli mpo lječnika da ti napiše mirovanje..
Hvala ti, Anči! Stvarno je veliko olakšanje kad imaš razumnog ginekologa.
Želim da ti ovaj postupak bude uspješan! pozorno te pratim jer i ja idem kod prof. Š 😁
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Žene moćne sretan vam 8.mart! Da budete sretna i zdrave i da ispunite vaše najveće snove!
Evo me s pregleda, sve super hvala Bogu.
Po Ultrazvuku sam 9+3
Po doktoru sam 8+5
A ustvari po menstruaciji i ciklusu sam 9+2 😂
Pitam ja njega kako to računa on pa sam tek 8+5, on računa transfer 2 pune sedmice. Znaci ne dodaje onih 5 dana ako je blastocista. Nego ako je blastocista onda dan transfera računa dvije pune sedmice🤷🏻♀️ Al Aj samo Nek beba raste i Nek je veca od tog njegovog računanja😂 danas je bas divno bilo na pregledu, vidjela sam ruke, noge, mrda se. Ma stvarno neopisiv osjecaj. Zelim svim curama da ovo dožive s prvim postupkom u kojem se nadju❤️
Evoooo meeee
https://ibb.co/1zS83jb
Predivno, mozemo samo zamisljat kako je to...❤
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Avocado nisi valjda te srece da si sad pokupila koronu 😬
Mashkica bas mi je drago ❤️ lijepa bebica 🥰
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Cure, ja sam danas sva usporena i jajnici su mi kao dvije tempirane bombe. Jedva cekam aspiraciju ujutro. 🙈
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Angeleyes samo odmaraj danas 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Avocado pa nisi valjda stvarno sad pobrala koronu 😞
mashikca divnooooo 🥰🥰🥰🥰 doktorovu racunicu necu komentirat 😅
Panda ja imam nesto visi amh od tebe. Kod mene je dr odmah isao sa dugim protokolom, jer zbog muzeve dijagnoze nije bilo mjesta za "pokusavanje" sa slabijom stimulacijom. Dugi protokol znaci da sam bila 2 ciklusa na pilulama (one malo umire jajnike jer mi dajemo puno folikula). Na dan kad sam prestala sa pilulama smo uveli Suprecur (to je supresija). Ona iskljucuje sve tvoje hormone. Sto znaci da su tvoji prirodni hormoni na nuli i doktor ih polako dize na zeljenu razinu (manja opasnost o hipera). Nakon 7 dana supresije krenuli smo sa Puregonom(gonal) 3 dana 225 i onda ostale dane 150. Na kraju stoperica i toe to. Dobila sam 9 stanica od kojih je 8 bilo zrelo i nisam imala hiper. Znam da neke klinike uvode pilule da si nastimaju termine kak im pase, ali ti si u kbcu tako da to sigurno nije slucaj. Vjer dr hoce probati sa dugim protokolom. Raspitaj se malo kod dr za supresiju sto misli o tome. Sretno 🤞🤞🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Mia&Tikihvala na odgovoru 😊
Stelama totalna me panika ulovila jer mi je osoba s kojom sam bila u nedjelju javila da ima koronu, a mene boli grlo… testirala sam se, negativna… 🙏🤯
Miss Ivy & Sunny evo negativna sam pa se nadam da je to to, da će tak i ostat 🤦♀️ evo ne znam kako ću podnijet ako ispadne drugačije 😭
🙏🙏🙏 neka tako i ostane 🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji