Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    08. Ožujak 2022. 16:38

Avocado

Cure moliiim vas info koliko u Beti traze da se pauzira nakon korone? Jel uopce to vise aktualno🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja sam imala covid u 10.mj 2020., u postupak išla 11.mj. Ne znam kakvo je sad pravilo. 
    Nikitta poslala sam ti mail 😉
    Žene, sretan vam naš dan! 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• mashkica
    08. Ožujak 2022. 16:38

Posteljica je dosta blizu grlica pa je rekao od danas nema sexa. Doduse u ovom stanju od transfera smo se samo i poseksali jednom i to neki dan, tako da neće mi toliko teško pasti i na to sam se navikla. Barem mislim 😂 I da, estrofem mi je napokon isključio. Utrogestan smanjio na 3x2 dnevno. I sada traži još nalaze trombofilije da radimo da bi mogli clexan isključiti ako bude uredan nalaz, mada sam se ja već navikla na njega😂
    Sljedeći pregled 24.03.

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Panda.
    08. Ožujak 2022. 16:40

Issadora izgleda da smo opet u sličnom tajmingu. Razumijem u potpunosti tvoje razočaranje jer mi je slično bilo u zadnjem postupku. Očekivala sam veliku berbu i makar 5 zrelih jajnih stanica, a na kraju dobila 2 i skoro mi došlo kao da nisam ni imala stimulacije, plus suprug jako loš spermiogram. Jedva se i te dvije oplodile, ali svejedno neuspješno. Ja se duboko nadam da će ta jedna preživjeti i da je dobitna. 🤗
    Anči dani tako moraju još sporije prolaziti. Ne znam što bi ti savjetovala osim da ne gubiš motivaciju. Samo neka to sve što prije prođe i da dočekamo svi samo dobre vijesti od tebe. 🥰

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Stela_M
    08. Ožujak 2022. 16:40

Janaa4

Anči 💕

Janaa4

Pozdrav cure,
    Sretan vam dan žena!
    Krajem mjeseca naručeni smo na prvi pregled u Petrovoj, pa zamolila bih malo informacija što očekivati.
    Na njihovom web-u vidjela sam da se nakon pregleda rade određena ispitivanja, pa zanima me da li u možda mogu ranije napraviti kako bi uštedjeli vremena. Nisam sigurna tko daje uputnice za ova ispitivanja obiteljski liječnik ili gin iz Petrove?
    Što mogu sada obaviti kako bi bili spremni?
    Hvala

Pozdrav..bilo bi dobro da partner odradi spermiogram, to mu daje njegov doktor opće prakse..
    Također ti bi mogla napravit papu, briseve, spolne hormone, kks, markere na spolne bolesti i krvnu grupu i rh faktor..također i on treba obavit markere, krvnu grupu i rh faktor..ne brini ako ne stignes obavit nije problem ali eto uštedit ces si vrijeme ako uspijes obavit bilo sta od ovog 😁

Hvala puno na odgovoru.
    Suprug je već odradio spermigram, dijagnoza je oligozoo. Prije tri godine dijagnosticiran mu je zločidni tumor testisa, što je bilo ogroman šok za oboje.. Nekako smo se od toga svega oporavili (i još se oporavljamo), Ali idemo dalje i nadamo se na najbolje. Vjerojatno ćemo koristiti sjeme koje tada pospremio u Petrovoj. Ja sam također obavila briseve.
    Zaspolne hormone, markere na spolne bolesti i krvnu grupu i rh faktor također tražimo uputnicu od doktora opće prakse?
    A endokrinološka ispitivanja tek nakon prvog pregleda?
    Koliko od prilike prođe od prvog pregleda do početak same procedure?

Žao mi je draga,  držim fige da uspijete 🤗🤗 je si već bila u Petrovoj ili će ti ovo biti prve konzultacije? Svako od svog ginića traži uputnicu za kks, vit d, Tsh, Ft4 i ako bude susretljiv za Anti Tpo i Anti Tg da odmah i štitnjaču provjeriš, papu i briseve odradiš kod svog ginića,  a markete za spolne i rh faktor ti daje ginić a suprugu dr opće... a sve je stvar kolika im ne gužva i dal ti fali nešto od nalaza u prosjeku se čeka dva,tri mj nekada i manje...

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Anči 💕
    08. Ožujak 2022. 16:41

mashkica

Žene moćne sretan vam 8.mart! Da budete sretna i zdrave i da ispunite vaše najveće snove!
    Evo me s pregleda, sve super hvala Bogu.
    Po Ultrazvuku sam 9+3
    Po doktoru sam 8+5
    A ustvari po menstruaciji i ciklusu sam 9+2 😂
    Pitam ja njega kako to računa on pa sam tek 8+5, on računa transfer 2 pune sedmice. Znaci ne dodaje onih 5 dana ako je blastocista. Nego ako je blastocista onda dan transfera računa dvije pune sedmice🤷🏻‍♀️ Al Aj samo Nek beba raste i Nek je veca od tog njegovog računanja😂 danas je bas divno bilo na pregledu, vidjela sam ruke, noge, mrda se. Ma stvarno neopisiv osjecaj. Zelim svim curama da ovo dožive s prvim postupkom u kojem se nadju❤️
    Evoooo meeee
    https://ibb.co/1zS83jb

Mala beba 😍
    Bas mi je drago da je sve ok 🤗 i super da ti je objasnio kako on to racuna da ne brines vise 😊

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Stela_M
    08. Ožujak 2022. 16:44

Panda.

Issadora izgleda da smo opet u sličnom tajmingu. Razumijem u potpunosti tvoje razočaranje jer mi je slično bilo u zadnjem postupku. Očekivala sam veliku berbu i makar 5 zrelih jajnih stanica, a na kraju dobila 2 i skoro mi došlo kao da nisam ni imala stimulacije, plus suprug jako loš spermiogram. Jedva se i te dvije oplodile, ali svejedno neuspješno. Ja se duboko nadam da će ta jedna preživjeti i da je dobitna. 🤗
    Anči dani tako moraju još sporije prolaziti. Ne znam što bi ti savjetovala osim da ne gubiš motivaciju. Samo neka to sve što prije prođe i da dočekamo svi samo dobre vijesti od tebe. 🥰

Panda ja mislim da tebi trebaju jače doze lijeka ali je dr vjerojatno strah zbog hipera to je problem kod žena s visokim Amh ili reagiramo previše ili nikako 😔 držim fige da ovaj prirodni uspije 🙏🙏🤞🤞🤞❤❤❤❤

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    08. Ožujak 2022. 16:46

mashkica

Žene moćne sretan vam 8.mart! Da budete sretna i zdrave i da ispunite vaše najveće snove!
    Po Ultrazvuku sam 9+3
    Po doktoru sam 8+5
    Pitam ja njega kako to računa on pa sam tek 8+5, on računa transfer 2 pune sedmice. Znaci ne dodaje onih 5 dana ako je blastocista. Nego ako je blastocista onda dan transfera računa dvije pune sedmice🤷🏻‍♀️ Al Aj samo Nek beba raste i Nek je veca od tog njegovog računanja😂 danas je bas divno bilo na pregledu, vidjela sam ruke, noge, mrda se. Ma stvarno neopisiv osjecaj. Zelim svim curama da ovo dožive s prvim postupkom u kojem se nadju❤️
    Evoooo meeee

🥰🥰🥰🥰 predivno draga, uživaj u trudnoći ❤❤❤

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

Panda.
    08. Ožujak 2022. 16:46

Mashkice prekrasno i baš mi je drago da sve ide kako treba. 😍

mashkica

Po Ultrazvuku sam 9+3
    Po doktoru sam 8+5
    Evoooo meeee

KBC Split
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    Repromed

Monkica24 🍀
    08. Ožujak 2022. 16:47

mashkica

Po Ultrazvuku sam 9+3
    Po doktoru sam 8+5
    Evoooo meeee

Joooj mashkica super, baš mi je drago ♥

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

Panda.
    08. Ožujak 2022. 16:51

Stela_M

Panda.

Panda ja mislim da tebi trebaju jače doze lijeka ali je dr vjerojatno strah zbog hipera to je problem kod žena s visokim Amh ili reagiramo previše ili nikako 😔 držim fige da ovaj prirodni uspije 🙏🙏🤞🤞🤞❤❤❤❤

Stela sve mi je jasno. Zato i žele neke stvari dodatno ispitati prije 2.stimulacije. Predložili su mi da napravim OGTT i eventualno uvesti Siofor ako bude potrebe. Nisam baš skužila čemu to jer mi je bilo previše informacija u malo vremena. Također je spomenula da bi možda uvela kontracepciju prije. Vidila sam da su neke cure pisale da neke klinike i to rade. Malo sam skeptična po tom pitanju. 😐

KBC Split
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    Repromed

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.