Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope33
    06. Ožujak 2022. 21:03

Anči 💕

Hope jel ti ima sutra pregled ili?

Ne ne, indukcija sutra svakako😜😅

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• Xela33
    06. Ožujak 2022. 21:45

ShanghaiBaby

Svim ženama koje su u KBC-u RI iskreno i od srca preporučujem da što prije odu od tamo jer se gubi samo dragocijeno vrijeme u kojem ste mogle možda već zatrudniti.

Situacija na odjelu je krajnje zabrinjavajuća, ophođenje prema pacijentima je nehumano i neetično. Osoblje tamo se igra sa ženskim životima. Smatram kako je njihova kvaliteta usluge na poražavajućoj razini ( osobito laboratorij ali i educiranost osoblja) te se iskreno nadam da će taj odjel ukinuti kako ne bi nekome upropastio život. Oni liječe samo jednostavne dijagnoze koje treba malo hormonski pogurati i to metodama slučajnog pokušaja, a kod bilo kakve komplikacije potpuno se pogube, nema reda niti rasporeda u liječenju, sve se radi napamet.

Iz osobnog iskustva mogu samo reći da su me iscrpili emocionalno, fizički i financijski. Nakon 5 neuspješnih postupka, izgubljene 3 godine života, ranjavanja prilikom punkcije ( jer se ponašaju kao mesari), u ZG privatnoj klinici sam ostala trudna od prve ( ne radi se o slučajnosti). Komentar doktora u ZG je bio: Pa što vama to u Rijeci rade, svi dolazite preplašeni!

Želim puno sreće svima i nemojte odustati! ❤

Draga Shanghai, hvala ti puno puno na ovoj "recenziji". I sama sam stekla takav dojam, no mislila sam da pretjerujem, kao u stilu "i to su samo ljudi,koliko im samo zena prodje kroz dan,pa su malo nervozni". No, ipak sam pocela razmisljati o odlasku negdje dalje. Mozes li mi molim te,ako nije problem, napisati, gdje si isla u Zg, u koju kliniku? Hvala ti 💕💕 i sretno

👸36 - idiopatska, Hashimoto, antiTPO >1300, TSH 2.068 mIU/L, AMH 1.71 ug/L (12.20 pmol/L)
    🧛37 - normo, sve 5, nista ne mjenjaj 😂 🙌
    03/21 - AIH ✖️
    04/21 - prirodni IVF, ET 10st3dan ✖️
    02/22 - stimulirani IVF, Menopur 7 dana po 150ml, 7 j. s., 1 oplođena. ✖️

• Xela33
    06. Ožujak 2022. 22:00

Drage moje zenske, da vam se malo pozalim. Unaprijed se ispricavam ako ce tekst biti poduzi😬. Budim se ja danas ujutro, racunam 9dnt, ko ce vise docekati jos tih 6/7 dana kada (ne)bih trebala dobiti mengu...odem na wc pi pi, kad šok : na dnevnom ulosku krv, brisem se - krv, al ono bas bas. Sve ladje potonule. Mislim, za implantacijsko krvarenje definitivno preobilno, za mengu puno prerano(inace mi je na dan tocna). Ujutro je bas bilo obilno, smeđe crveno sa crinone gelom ( sorry 🙈). Ali od PMS-a nista, ni da bi nesto naslutila. Niti bolne cice, niti napuhnutost, niti jednog prista. Totalno bez najave. Kroz dan se smirilo, sad tu i tamo imam tockice na ulosku i papiru, ali mislim da ce pojacat. Luda sam vise, ovo je takva igra zivaca. I sad ni neznam, dal da stavljam crinone vise ili ne?😔😔
    Drage moje svaka vam (nam) cast na svemu,svima zelim velike pluseve kad tad 🤞, lavice 🦁💞

👸36 - idiopatska, Hashimoto, antiTPO >1300, TSH 2.068 mIU/L, AMH 1.71 ug/L (12.20 pmol/L)
    03/21 - AIH ✖️

ShanghaiBaby
    06. Ožujak 2022. 22:16

AuroraB

ShanghaiBaby neopisivo mi je drago što si se javila! U ono "naše" vrijeme sam pitala nekoliko puta za tebe, čekala da se javiš ali ništa… Drago mi je da si uspjela❤️❤️ ❤️Moja cimerica s transfera u IVF-u je isto došla isfrustrirana iz Rijeke, srećom obje smo ostale taj puta trudne, imale isti dan aspiraciju i transferIsto sam čula komentar doktora da znaju da je situacija u Rijeci loša…
    MakiST, Belaa sretno!!!✨✨Petra30imamo kakav testić od jutros?💛

Hvala puno na podršci! Ako ovaj moj mali osvrt ikome pomogne da ne gubi vrijeme u toj ustanovi, ja sam sretna! :)

Hvala ostalim curama na dobrim željama i sretno svima u daljnim postupcima.

Samo treba gurati dalje i ne dati se obeshrabriti. ❤

Inna_92
    06. Ožujak 2022. 22:17

Anči , Malala meni danas bio 3. dan bockanja, ja još ništa ne osjećam. 🤣 Radila sam cijeli vikend, da nije bilo alarma s podsjetnikom, zaboravila bih da sam u postupku.

Najgore mi je što ne znam kako i kada ću, ako bude neuspješan postupak, ponovo sve dogovoriti na poslu. Od sutra sam uzela godišnji jer imam još brdo starog za potrošiti, barem da sam na ovom 1. postupku u miru.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Inna_92
    06. Ožujak 2022. 22:20

Xela33 stavljaj još Crinone prema uputama kako su ti rekli, nemoj na svoju ruku prekidati. Može biti i implantacijsko, bilo je slučajeva da je obilnije i stane nakon dan-dva. 🤞

🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *1/2025 - iznenadni ➕️

ShanghaiBaby
    06. Ožujak 2022. 22:34

Xela33

ShanghaiBaby

Svim ženama koje su u KBC-u RI iskreno i od srca preporučujem da što prije odu od tamo jer se gubi samo dragocijeno vrijeme u kojem ste mogle možda već zatrudniti.

Situacija na odjelu je krajnje zabrinjavajuća, ophođenje prema pacijentima je nehumano i neetično. Osoblje tamo se igra sa ženskim životima. Smatram kako je njihova kvaliteta usluge na poražavajućoj razini ( osobito laboratorij ali i educiranost osoblja) te se iskreno nadam da će taj odjel ukinuti kako ne bi nekome upropastio život. Oni liječe samo jednostavne dijagnoze koje treba malo hormonski pogurati i to metodama slučajnog pokušaja, a kod bilo kakve komplikacije potpuno se pogube, nema reda niti rasporeda u liječenju, sve se radi napamet.

Iz osobnog iskustva mogu samo reći da su me iscrpili emocionalno, fizički i financijski. Nakon 5 neuspješnih postupka, izgubljene 3 godine života, ranjavanja prilikom punkcije ( jer se ponašaju kao mesari), u ZG privatnoj klinici sam ostala trudna od prve ( ne radi se o slučajnosti). Komentar doktora u ZG je bio: Pa što vama to u Rijeci rade, svi dolazite preplašeni!

Želim puno sreće svima i nemojte odustati! ❤

Draga Shanghai, hvala ti puno puno na ovoj "recenziji". I sama sam stekla takav dojam, no mislila sam da pretjerujem, kao u stilu "i to su samo ljudi,koliko im samo zena prodje kroz dan,pa su malo nervozni". No, ipak sam pocela razmisljati o odlasku negdje dalje. Mozes li mi molim te,ako nije problem, napisati, gdje si isla u Zg, u koju kliniku? Hvala ti 💕💕 i sretno

Draga Xela, mene su 2x ozlijedili kod punkcije nakon čega sam bila hospitalizirana, nikada ne znaš koji doktor će ti biti na pregledima/zahvatima, odnos prema nama ženama im je toliko nemilosrdan i bezobrazan da sam se jednostavno bojala svakog idućeg postupka, sve rade napamet i uvjerena sam da naše jajne stanice koriste u nehumanu svrhu! 
    Profa mi je na konzultacijama rekla kako nisu sve žene predodređene da rode i da se moram pomiriti sa time da nikada neću moći imati djecu. Izašla sam iz zgrade shrvana, uplakana, svijet mi je potonuo, ali sam skupila u narednih mjeseci snage i otišla u ZG na konzultacije u više klinika.
    Odabrala sam Repromed, ali da sam imala još koji besplatan postupak izabrala bih IVF kliniku. Kvaliteta laboratorija / embriolozi a i sam odnos doktora prema pacijentu je nebo i zemlja.
    Da mi je bar netko ovo rekao prije 3 godine, ali naivan si, ne znaš, neinformiran si i bojiš se i vrijeme ode za čas.

• Xela33
    06. Ožujak 2022. 22:39

Inna_92

Xela33stavljaj još Crinone prema uputama kako su ti rekli, nemoj na svoju ruku prekidati. Može biti i implantacijsko, bilo je slučajeva da je obilnije i stane nakon dan-dva. 🤞

Joooj, mali tracak nade,hvala 😊😊. Ne odustajem jos, iako sam bas bila potonula🤞🤞

03/21 - AIH ✖️

Inna_92
    06. Ožujak 2022. 22:40

ShanghaiBaby, žao mi je što si sve to morala proći. Hvala ti na podijeljenom iskustvu.

🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• Xela33
    06. Ožujak 2022. 22:48

Shanghai puno hvala na odgovoru. Meni je ta profesorica sad zadnji put rekla, vi sa svojim antiTPO nemate sanse ili cete imati spontani, ali evo kad ste vec tu evo vam Menopur. Ja izasla van,muz me gleda, reko nis me ne pitaj nije mi bila moja doktorica,nego neka starija koju prvi put vidim 🤦. Do doma smo sutili. 

Hvala jos jednom na savjetu, mislim da ce tako i biti 🤞

03/21 - AIH ✖️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.