Miss Ivy nezaboravni najveci krumpirici na svijetu 🤣🤣🤣🤣 nisu mi bas donijeli srecu, slijedece cete vidjet pod mikroskopom 🤣
Ma2013 dosla sam na kratko k mami i bas mi se nije dalo cekat u petrovoj... izvadila sam privatno u zg na kraju jer mi je bilo usput i nalaz stigo za sat vremena na mail
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Drage cure, hvala svima na podršci, veliko je to olakšanje kad znaš da je sve ok u tom smislu.
Sigurna sam da će Nikina kćerkica i moja nešto dogovoriti oko Viktora i Borne, a ne znamo ni za Leky spol?
Mislim da će naša biti Elena, to smo se za sad jedino složili muž i ja 🙂
Asli, čestitam ti na bebici, sad slijedi jedno skroz novo poglavlje, uživajte što više 🥰
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Rita55 jesi vadila iz krvi i koliko puta u danu? Ja sam vadila iz krvi, ali samo ujutro, kad kortizol bude najviši jer sudjeluje u buđenju tijela i davanju energije za dan. Taj nalaz mi je bio uredan. Vadila sam onda i iz sline, taj se radi 4x tokom cijelog dana i taj večernji kortizol mi je previsok. Zato ne mogu spavati. Naravno, većina istraživanja upućuje na to da tijelo u kroničnom stresu “isključi” reprodukciju jer je u survival modeu, reprodukcija je onda suvišna, kad je tijelo u borbi za čisti opstanak. Ne znam je li to točno za sve slučajeve, jer postoje mnogi slučajevi gdje su žene bile pod ogromnim stresom i ostale baš taj ciklus trudne, ali ja si nekako razmišljam da je to zato što vjerojatno nisu bile kronično pod stresom (dulje vremensko razdoblje od nekoliko mjeseci ili godina). Kod mene nikad nije došlo do implantacije, i krivim mnoge stvari, endometriozu, adenomiozu, pa i taj kortizol, jer kao “tijelo i um se nikad ne mogu opustiti”, ali to su sve nagađanja. Postavila sam si cilj da se želim dobro osjećati u svom tijelu, dobro spavati, dobro jesti i na kraju krajeva opustiti se u svome tijelu, jer trudna sigurno u ovim okolnostima ne budem ostala i samo mi to stvara dodatni stres. Koliko ti je visok kortizol i kako spavaš? Nemoj se hvatati samo za to, uostalom, već si bila trudna, tako da možeš opet biti trudna. ❤️
Vadila sam samo jutarnji iz krvi,bio mi je 697 a ref.interval je 619.Ginekologica na to nije nista rekla.Poslije corone nisam dobro spavala,imala sam nesanice.Sada je okej,san mi je dobar.Ponekad imam nesanice ali ovisi o stresu i skuzila sam i o ciklusu.Mozda ima utjecaja jer od kad sam u svemu ovome sam pod stresom,a znam da i sve cure koje ovo prolaze takodjer, tako da nije ni cudno sto je kortizol povisen.Kod mene je problem implantacija i mali broj js.Ono što mene jaaaako zanima a znam da medicina i ginekolozi jos istražuju je implantacija.
Dakle, zanima me koji točno čajevi ili sličan PRIRODNI lijek pomažu da se nakon oplodnje jajne stranice, ono ugnijezdi, da dođe do implantacije?
Često razmišljam, ako sam već uspjela zatrudnjeti, nije u tom problem, već u tome da se bebica nije uspjela ugnijezditi. Želim joj pomoći u tome drugi put....🙏😇
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
Slavica83 čestitam na curici, Elena mi je predivno ime. 😍
Rita55 nažalost za sada nema prirodnog pripravka koji potpomaže implantaciji, da ima, već bismo sve mi navalile. Postoji scratching endometrija i PRP maternice, to su zahvati koji nude neku priliku da se poveća šansa za implantaciju. Ako ti je san dobar, onda ti je i kortizol navečer okej, a taj je često najproblematičniji.
Znam da,više sam to napisala onako razmišljajući o tome svemu...jel puno toga ginekolozi jos ne znaju tj.ne stignu se baviti,a mi s druge strane si pokušavamo pomoć s raznoraznim savjetima(fitoterapija,akupunktura,bioenergija,suplementi....)
Stratching sam radila i on mi je u redu,i nakon toga mi se nije primilo,znači da nema pravila. Embrioglue takodjer su mi rekli da nemaju jos znanstveno dokazano da pomaže pri imlantaciji.
Kako ti sebi pomazes kod takvog kortizila navečer?
Ima li rješenja?
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
Arnoldica, sretno🤞🏻🥰
😘
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Rita55 nažalost za sada nema prirodnog pripravka koji potpomaže implantaciji, da ima, već bismo sve mi navalile. Postoji scratching endometrija i PRP maternice, to su zahvati koji nude neku priliku da se poveća šansa za implantaciju. Ako ti je san dobar, onda ti je i kortizol navečer okej, a taj je često najproblematičniji.
Znam da,više sam to napisala onako razmišljajući o tome svemu…jel puno toga ginekolozi jos ne znaju tj.ne stignu se baviti,a mi s druge strane si pokušavamo pomoć s raznoraznim savjetima(fitoterapija,akupunktura,bioenergija,suplementi….)
Stratching sam radila i on mi je u redu,i nakon toga mi se nije primilo,znači da nema pravila. Embrioglue takodjer su mi rekli da nemaju jos znanstveno dokazano da pomaže pri imlantaciji.
Ima li rješenja?
Ej Rita_55, da li si u svakom stimuliranom postupku imala ET, da li si koji puta imala i za FET? Vidim da imamo slican problem s nizom jajnom rezervom. Kakve protokole i lijekove si dobivala? Kakav ti je sad plan?
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Nada86 čestitke😻😻😻❤💜💛🧡💙 Nek vam je sa srećom! Zahvaljujem ti se na svim savjetima iznesenima na forumu, sjećam se kako si me pripremila na izvanmaterničnu trudnoću...
Asli tebi također čestitke🥳🤗, da se brzo oporaviš i da sve bude dobro!
Petra30😘
Anči kako si?
Što se tiče onih testova na kojoj stranici prije, jedna sam od "tih"✌✌😀 Imam takvu kolekciju iz postupaka u kojima sam primila duplu štopericu, i najslađe; imam iz zadnjeg dobitnog! Ako se testovi naruče na vrijeme i na pravom mjestu, jeftiniji su nego oni iz Mullera, a jednako dobri😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Pozdrav cure, evo jos jedne nove clanice👋. Ukratko, prosle godine inseminacija i jedan prirodni IVF, neuspjesni 🤷. Sada smo krenuli u stimulirani, prosli cijeli tjedan pikala Menopur 150ml, danas bila na pregledu, poslana na PCR i cekam 21:30 da si piknem stopericu. U utorak 22.2 aspiracija. Rekao doktor "uuuu imamo preko 10, hocete li anesteziju"? Da da da 😁. Eto,ukratko. Sretno svima❤️
👸36 - idiopatska, Hashimoto, antiTPO >1300, TSH 2.068 mIU/L, AMH 1.71 ug/L (12.20 pmol/L)
🧛37 - normo, sve 5, nista ne mjenjaj 😂 🙌
03/21 - AIH ✖️
04/21 - prirodni IVF, ET 10st3dan ✖️
02/22 - stimulirani IVF, Menopur 7 dana po 150ml, 7 j. s., 1 oplođena. ✖️
Znam da,više sam to napisala onako razmišljajući o tome svemu…jel puno toga ginekolozi jos ne znaju tj.ne stignu se baviti,a mi s druge strane si pokušavamo pomoć s raznoraznim savjetima(fitoterapija,akupunktura,bioenergija,suplementi….)
Ima li rješenja?
Ej Rita_55, da li si u svakom stimuliranom postupku imala ET, da li si koji puta imala i za FET? Vidim da imamo slican problem s nizom jajnom rezervom. Kakve protokole i lijekove si dobivala? Kakav ti je sad plan?
U svakom stimuliranom je bio ET,svaki put oplođena i kvalitetna.Uglavnom sam dobivala Menopure,Rekovelle i Ceteotide.Zadnji postupak je prilicno bila jaka stimulacija i dobili smo na kraju slican broj folikula tako da ispada da sam ipak kandidat za prirodne(nema smisla tijelo stresirat hormonima) jer sam tako uspjela i ostat trudna u prirodnjaku s Femarom.Uvijek se tješim da je i jedna dovoljna.Sada mi je plan opet s Femarom,malo je bio duzi odmor radi corone.
U kojoj si ti klinici? Imas ti neki plan?
👨💼 43.g., sve uredno.
Xella33, dobrodosla i sretno
Rita_55 vidis u potpisu sve kako sam imala..uglavnom, prvi stim.je bio dosta dobra terapija na sv.duhu, uk.300 jedinica svaki dan i dupla stoperica, drugi stim.u pol.ivf, jako slaba stim.i js bile nezrele, bez et..treci stim.u 4.mj mi u planu u pol.skv.inace pijem eutyrox 88 i ampule d vitala te folnu vec duze vrijeme, a od 12.mj uzimam i q10 aktivni oblik, cink,omegu,vitamin c, e, zeljezo, mg, 2 brazilska orascica, razne sjemenke..a mm trenutno proxeed,al ce se vratit almagei man, cink, vit.e,omega.
I nadamo se najboljemu, kao sto kazes i jedna je dosta, samo da je sve kako treba.sv.duh mi je bio super, al mi nije odg.sto ne radi vikende ni blagdane i samo su uvijek ujutro.pol.ivf radi subotama, al tamo mi nije bas sjelo pa cu izbjegavat. Pol.skv.ovdje su mi svi ok, pogotvo doktorica, jako je draga.
gdje si ti sve bila, i gdje si trenutno?
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Sortiraj odgovore
Najstariji