Miss_Ivy, Domleon, Divna, Mrvica, Slavica, Mashkica, Lindsay, Aurora i ostale trudnice kako ste?
Rainbow kako si? Jesu prošle glavobolje?
Sani jesam to dobro vidjela da je tebi došla menga? Kako je muž?
Asli, Maslačak, Elle, Twetty još malo 🤭❤️
Ja vas čitam svaki dan, dtago mi je zbog dobrih vjesti i nadam se da će pupice uspijeti. Jedva čekam Anči da kreneš da se nešto krene dogašat kod tebe sad si se vitaminizirala i spremna si😎
Ja sam počela maleckoga osjećat, kao nekakvo škakljanje bude kroz stomak, preslatko💙želim svima da to osjete vrlo brzo.
Cure kojima se bliže porodi želim puno sreće da na svijet donesu novi život bez puno muke i boli🙏🙏
Sani a na što mislis pod ovim krenuti dalje? Ma kužim da nakon toliko puta nisu više očekivanja tako pozitivna, ali možda je bitnije da nisi negativna nego onako..smireno i polako.. šta bude bit će. Najgori je podsvjesni stres kojeg bismo ni svjesne.. njegove posljedice osjetimo tek kasnije. Drži se.. želim da ti je ovaj put dobitni!
Slavica83 pa evo ja sam uzela okus kruške i nije mi strašan. Čim razmutim srknem.. prvi dan sam ostavila da kratko stoji kad ono puding 😂 Ugl nisam oduševljena učinkom zasad, ali nešto mrvicu se pokrenulo. Možda mi je zato tako i teško ovih dana.. trbuh nekako sav napet i baš mi je teško kretati se😔 Posebno nakon klope.. ah kupit ću i Mg i te šljive pa nešto valjda bude upalilo..
Tebi sad slijede ovi dobri tjedni koji su ugodni što se tiče bilo kakvih tegoba, ali su meni bili psihički nekako teški jer nemaš simptome, trbuh nešto minimalno raste, a još ne osjetiš bebu.. to me izluđivalo. Još je meni posteljica sprijeda pa sam ju ja tek u 19.om negdje osjetila. Tako da Mrvice drago mi je zbog tebe da već osjetiš! 🥰
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Miss_Ivy, Domleon, Divna, Mrvica, Slavica, Mashkica, Lindsay, Aurora i ostale trudnice kako ste?
Ja vas čitam svaki dan, dtago mi je zbog dobrih vjesti i nadam se da će pupice uspijeti. Jedva čekam Anči da kreneš da se nešto krene dogašat kod tebe sad si se vitaminizirala i spremna si😎
Ja sam počela maleckoga osjećat, kao nekakvo škakljanje bude kroz stomak, preslatko💙želim svima da to osjete vrlo brzo.
Cure kojima se bliže porodi želim puno sreće da na svijet donesu novi život bez puno muke i boli🙏🙏
Uuu vec, znaci moglo bi uskoro bas se veselim 😀
Ja mislim da osjecam neke titraje kad si drzim ruku na trbuhu ali svi mi govore da je prerano 🤷♀️
Slavica da da biti ce zanimljivo kad budemo velike i teske po ljeti s natecenim rukama i nogama na 40 stupnjeva 😁
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Sani a na što mislis pod ovim krenuti dalje? Ma kužim da nakon toliko puta nisu više očekivanja tako pozitivna, ali možda je bitnije da nisi negativna nego onako..smireno i polako.. šta bude bit će. Najgori je podsvjesni stres kojeg bismo ni svjesne.. njegove posljedice osjetimo tek kasnije. Drži se.. želim da ti je ovaj put dobitni!
Slavica83 pa evo ja sam uzela okus kruške i nije mi strašan. Čim razmutim srknem.. prvi dan sam ostavila da kratko stoji kad ono puding 😂 Ugl nisam oduševljena učinkom zasad, ali nešto mrvicu se pokrenulo. Možda mi je zato tako i teško ovih dana.. trbuh nekako sav napet i baš mi je teško kretati se😔 Posebno nakon klope.. ah kupit ću i Mg i te šljive pa nešto valjda bude upalilo..
Tebi sad slijede ovi dobri tjedni koji su ugodni što se tiče bilo kakvih tegoba, ali su meni bili psihički nekako teški jer nemaš simptome, trbuh nešto minimalno raste, a još ne osjetiš bebu.. to me izluđivalo. Još je meni posteljica sprijeda pa sam ju ja tek u 19.om negdje osjetila. Tako da Mrvice drago mi je zbog tebe da već osjetiš! 🥰
Da, puding 😁 jedino mi je još jogurt podnošljiv za sad s tim, a cijeđeni sok mi pokvari totalno. Sigurno su s okusom bolji. E, i šljive su mi pomogle. To je recept naših starih valjda. Za to mi je pričala teta i još mi ih je i kupila da to obavezno probam - uglavnom kompot sa suhim šljivama i jabukama (doda se limun i začini neki). Napravila sam si litru i pol toga i isto je super, jer usput dobiješ i tekućine. Nije preslak. Sreća u svemu je da nemamo još onaj trudnički dijabetes ko MissIvy, pa možemo isprobavati svašta. Ja sam uglavnom skužila kad mi se to jednom pokrenulo, ko da se rastvorio čep i sad je puno lakše 😂
A mučila sam se 2-3 tjedna ono svaki 3 dan na WC i nikako nikako. A stalno osjećaj tog kamena u trbuhu.
Želim ti da ti što prije bude bolje.
Monkice, hvala ti, ja sam vadila u utorak oko 12. Možda dođe i u subotu onda. Odmah su mi doduše poslali neki mail da je moguće da će rezultati kasniti zbog predstojećih blagdana. Mislim si, koji blagdan, možda su mislili na Valentinovo 🤷
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Ja mislim da osjecam neke titraje kad si drzim ruku na trbuhu ali svi mi govore da je prerano 🤷♀️
Slavica da da biti ce zanimljivo kad budemo velike i teske po ljeti s natecenim rukama i nogama na 40 stupnjeva 😁
Eeee, da, to predstojeće ljeto 😬 ja sam inače veliki comfort freak, pa ću vjerojatno biti na klimi na nariktanih ugodnih 25 stupnjeva i čitanje... Daj Bože da sve bude ok do tada, a nedaj Bože bolnice ili nečega. Sjetila sam se jednog ljeta kad smo bili muž i ja na nekoj konferenciji (vezano za hobi), bila je više onako friendly atmosfera, a jedna od organizatorica je bila trudna, 3.trimestar. Držala je klimu na 18 cijelo vrijeme, mi ostali smo se smrzavati u našim ljetnim krpicama 😂 točno se toga sad sjetih kad si spomenula ljeto.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
Joj, škakljanje bebice 😍 jedva čekam. Baš mi je drago zbog tebe, Mrvice ☺️
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
Slavica ma ja sam na početku pretjerivala jer sam pila sokove, jela pekaru. Dan prije vađenja je bila gozba kod mojih. Bila sam na dijeti 2 tjedna i onda sam isla vaditi privatno glukoza i bila je 4.6, pa sam odlucila normalno jesti. Zdravo, uz pokoji cheat 😀
Muž danas dobio poz test na koronu, pa sad čekam hoće li i mene ščepati opet. On nema apsolutno niti jedan simptom bolesti.
Mrvica predivno! Jooj jedva čekam to! Tvoj beban je neki napredni, rano pokazao pišulinca, rano škaklja mamu 😍😁
Što se tiče tih nesanica, ja sam dosta koristila sanval. Kad nisam, uzimala sam melatonin od Nutri regular Sonno, u Lavanda Mia. Meni se taj pokazao top! Što se tiče čajeva, to me ubijalo! Taman zaspiš, pa se zbudiš piškiti 😁 Presretna sam što sada nemam problema, jer sam užasno živčana kad nemrem zaspati, pa onda na kraju od nervoze ne mogu. Sanval sam uzimala po pola tablete, to mi se pokazalo dovoljno. Ma sve je to zlo.. Da je meni netko tada dao placebo tabletu, mislim da bi spavala ko top 😁
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Eeee, da, to predstojeće ljeto 😬 ja sam inače veliki comfort freak, pa ću vjerojatno biti na klimi na nariktanih ugodnih 25 stupnjeva i čitanje… Daj Bože da sve bude ok do tada, a nedaj Bože bolnice ili nečega. Sjetila sam se jednog ljeta kad smo bili muž i ja na nekoj konferenciji (vezano za hobi), bila je više onako friendly atmosfera, a jedna od organizatorica je bila trudna, 3.trimestar. Držala je klimu na 18 cijelo vrijeme, mi ostali smo se smrzavati u našim ljetnim krpicama 😂 točno se toga sad sjetih kad si spomenula ljeto.
Ja se odmah sjetim prijateljice koja je rodila ljetos u kolovozu, bile smo na nekom rodendanu i stopala su joj bila kao kad napuses rukavicu 😅 samo da docekamo sretno to ljeto pa kako god bude izdrzat cemo 🍀
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
MissIvy, drago mi je da ti se je to popravilo, pa se možeš više opustiti. Uh, korona, ja se tog bojim užasno, nadam se da će te zaobići ili proći asimptomatski. Sad izgleda da ovaj omikron većina ima blaže simptome, pa je tu bar neka utjeha.
A za nesanicu mi je isto drago da ti je sad dobro. Sanval je dobar za kratkotrajno i dobar je jer rješava i problem usnivanja i prosnivanja, baš ko da te netko isprogramira na 7-8 sati, nevjerojatno. Ali baš treba paziti da se uzima povremeno ili kratko u komadu.
Melatonin meni pali kako kada, ali on je više za problem usnivanja čini mi se. Ima onaj neki sa produljenim djelovanjem, ali od toga je meni uredno drugi dan bilo ko da još spavam...
Problem je duge nesanice očekivanje lošeg spavanja koje onda stvara krug stresa koji je teško prekinuti i neobnavljanje serotonina koji je ključan za smirenost, a gomilanje neurotransmitera koji potiču pobuđenost (dopamin, noradrenalin). Zato je važno uspostaviti ponovno neki ritam, a kasnije bi trebalo i samo od sebe sjesti na svoje mjesto, jer sve su to biološki i kemijski procesi u tijelu u biti, tj.to je sve povezano sa psihom. Evo, ja sam to dosta proučavala kad mi je nažalost trebalo da mogu normalno funkcionirati. Žao mi je ako zvučim ko neki farmaceutski predstavnik za psihofarmake 😂 nije mi struka ni blizu toga, samo imam iskustva... Naravno da je u trudnoći većina toga veliki ne ne.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
Mrvice72 ajme predivno, ne mogu zamislit taj osjećaj. Samo uživaj. 💜
Miss Ivy koliko mg ti je bio taj melatonin? Ja sam sad na 5 mg, a naručila sam si s iherba jučer onaj koji je mashkica neki dan linkala, taj je 10 mg i topi se pod jezikom. Mene isto nervoza kad uhvati, tek onda nemrem zaspati. Zato primijenjujem savjete od psihoterapeutkinje, i fakat pomažu ako ih primijenim. 😁 Sanval si uzela pola od 5 mg ili pola od 10 mg? Ja imam Saval 5 mg, a planiram uzeti pola ako ću morati. Valjda te neće korona again! 💋
Melatonin 1 mg 😁😁, sanval 5 mg! Ma ja mislim da je meni sve bilo u ludoj glavi. Misli rade 100 na sat vjecito! Koji su savjeti?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji