Monkica24 , petra30 hvala ❤️❤️
Anemona & Arnoldica uvijek dobijem sličicu 🤗 Ovo mi je šesta sličica. Deseto i jedanaesto dijete 🤞🏻🤞🏻
Slavica83 ja sam također s ogromnim amh (u potpisu) i prvi ivf sam imala samo 2 folikula zbog najmanje doze Gonala i doktorovog straha od ohss-a. Drugi ivf su mi izvadili 50 komada, od čega je bilo 14 oocita, oplodilo se 11 i preživile su samo 3 blaste. Treći ivf izvađeno 20ak komada, bilo 19 oocita, 10 oplođeno i ostale 4 blastice i 4 trodnevna. Oba puta OHSS. Ali ne skrivam amh, sjećam se svake doze bez gledanja u papire i sl. Just sayin'
nika302 baš mi je drago što je sve super i šta je curica živahna🎉🎉 nemaš nikakve posljedice nakon korone?
Sani88 mantramo za dvije curice, jer su me neke drage osobe sanjale i tu mi sudbinu "izvračale" 🙊🙊🥰🥰 Kako ste ti i mužić?
Sunny ako se sjetim još nekog savjeta, javim 💉💉 i hvala ti ❤️
Nikita meni mpovac broji dan ovulacije kao prvi dan, a ne nulti 🤷🏼♀️ (u postupcima). Ja ne brojim nikad, jer meni to varira svaki ciklus
AuroraB potpuno se slažem s tobom. Nakon određenog "staža" moraš znat nešto. Na kraju krajeva i dr me uvijek pita koja je bila terapija, da ne kopa po povijesti u kompu. Nemam dojam da mu ijedna žena kaže ne znam 🤔
Kaya nisam radila NK stanice, ali ovo je već 3.postupak gdje preventivno uzimam Decortin 5mg 2x1 (da moje tijelo ne odbacuje plod kao strano tijelo). Aspirin je za razrjeđivanje krvi, nije kortikosteroid.
Anči po meni nisi ništa loše rekla. Mogu razumit da je žena osjetljiva zbog raznoraznih stvari, ali tako se ne ponaša u tim godinama 🤷🏼♀️ No, ok, nismo svi isti, al mogla se objasnit puno mirnije i jednostavnije.
Stela_M hvala ti ❤️❤️❤️❤️
Avocado hvala 🥰
Aries85 nemoj ti sad nas rasplakat !!! Pupice se moraju smijat 😘
DOMLeon čuvaj ti svoje živce i bušicu 🥰
Hani hvala ❤️❤️
BugaDuga hvala 😍 Onda još 1 ciklus i FET?
mashkica sretno sutra na uzv i javi nam 🤗🤗🤗
7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
🙋🏻♀️'86. PCOS (amh 75,50 pmol) 🙋🏻♂️ '89. ----> IDIOPATSKA NEPLODNOST
4/16 spontana trudnoća - blighted ovum - kiretaža u 9 tt 💔
2017/2018 klomifenski ciklusi uz štoperice kod soc.gin.
2019 3 x IUI
05/2020 1.stimulirani IVF --> 2 trodnevna, beta ❌
08/2020 2.stimulirani IVF --> ET 2 blastociste, biokemijska 💔
11/2020 1. FET --> beta ❌
03/2021 3. stimulirani IVF --> beta ❌
06/2021 2.FET --> beta ❌
02/2022 3.FET --> beta ❌
04/2022 4.FET --> beta
Monkica24 , petra30 hvala ❤️❤️
Anemona & Arnoldicauvijek dobijem sličicu 🤗 Ovo mi je šesta sličica. Deseto i jedanaesto dijete 🤞🏻🤞🏻
Slavica83 ja sam također s ogromnim amh (u potpisu) i prvi ivf sam imala samo 2 folikula zbog najmanje doze Gonala i doktorovog straha od ohss-a. Drugi ivf su mi izvadili 50 komada, od čega je bilo 14 oocita, oplodilo se 11 i preživile su samo 3 blaste. Treći ivf izvađeno 20ak komada, bilo 19 oocita, 10 oplođeno i ostale 4 blastice i 4 trodnevna. Oba puta OHSS. Ali ne skrivam amh, sjećam se svake doze bez gledanja u papire i sl. Just sayin'
nika302 baš mi je drago što je sve super i šta je curica živahna🎉🎉 nemaš nikakve posljedice nakon korone?
Sani88 mantramo za dvije curice, jer su me neke drage osobe sanjale i tu mi sudbinu "izvračale" 🙊🙊🥰🥰 Kako ste ti i mužić?
Sunny ako se sjetim još nekog savjeta, javim 💉💉 i hvala ti ❤️
Nikita meni mpovac broji dan ovulacije kao prvi dan, a ne nulti 🤷🏼♀️ (u postupcima). Ja ne brojim nikad, jer meni to varira svaki ciklus
AuroraB potpuno se slažem s tobom. Nakon određenog "staža" moraš znat nešto. Na kraju krajeva i dr me uvijek pita koja je bila terapija, da ne kopa po povijesti u kompu. Nemam dojam da mu ijedna žena kaže ne znam 🤔
Kaya nisam radila NK stanice, ali ovo je već 3.postupak gdje preventivno uzimam Decortin 5mg 2x1 (da moje tijelo ne odbacuje plod kao strano tijelo). Aspirin je za razrjeđivanje krvi, nije kortikosteroid.
Anči po meni nisi ništa loše rekla. Mogu razumit da je žena osjetljiva zbog raznoraznih stvari, ali tako se ne ponaša u tim godinama 🤷🏼♀️ No, ok, nismo svi isti, al mogla se objasnit puno mirnije i jednostavnije.
Stela_M hvala ti ❤️❤️❤️❤️
Avocado hvala 🥰
Aries85 nemoj ti sad nas rasplakat !!! Pupice se moraju smijat 😘
DOMLeon čuvaj ti svoje živce i bušicu 🥰
Hani hvala ❤️❤️
BugaDuga hvala 😍 Onda još 1 ciklus i FET?
mashkica sretno sutra na uzv i javi nam 🤗🤗🤗
Ljubim draga 😘😘😘❤❤❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Anči vratila sam se u neku svoju rutinu pa sam sad skroz ok.
Malo sam pojačala vitamine pa se nadam i rezultatima drugi put. Jesi ti spremna? Sve bliže je i tvoj postupak. 😁
Mashkice taman sam htjela pitati kako si. Nego što nego na mjestu. 🤗😉
Ma2013, Domleon, Mrvicei sve ostale trudnice kako ste mi? Ima li što simptoma?
Pamdice bok kako si ? Meni se malo mucnina primirila al necu se prerano veseliti.Sta si uzela od suplimenata ? Ma 4mj je tvoj 🤞🤞🤞🤞evo prasine malo 💫💫💫🪄🪄🪄🪄💫💫💫🪄🪄🪄😘❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Sunny i Ariesbete su vam oooodlicne, neka tako i nastavi ❤💪🏻🍀
Milica i Kaya zao mi je, drzite se!
Kaya za ohrabrenje… mi smo s prvom inseminacijom isto postigli biokemijsku, a zatim u iducem ciklusu s IVFom uspjesnu trudnocu! Tako da slusaj cure, biokemijska je dobar znak. Sretno dalje 🤗
Avocado ja sam kod njih imala inseminaciju u subotu, a taj dan su imale i aspiracije i transfere…
Anci, Elle, Asli, Maslacak, Miss Ivy, Lindsay, T_Ivy, Andela, Tiki 💛
Svima 🤗
Kako si nam ti? Jel sve spremno?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
MissIvy, Monkica, evo napokon nalaza kombiniranog. Piše rizik za dob 1/94, za Down 1/715, za ostale trisomije <1/100000
Jedino ne kužim kaj im znači ovaj rizik za dob, jel to ima kakve veze s mjerenjima ili je to standardni rizik za moju dob. Ostalo je prihvatljivo valjda, radije bih da je još manji rizik, ali što da očekujem u ovim godinama…
E, pa ne znam. Ja nisam imala to.. Kad ćeš se čuti s dr da ti to malo pojasni?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Malo sam pojačala vitamine pa se nadam i rezultatima drugi put. Jesi ti spremna? Sve bliže je i tvoj postupak. 😁
Pamdice bok kako si ? Meni se malo mucnina primirila al necu se prerano veseliti.Sta si uzela od suplimenata ? Ma 4mj je tvoj 🤞🤞🤞🤞evo prasine malo 💫💫💫🪄🪄🪄🪄💫💫💫🪄🪄🪄😘❤
Ma ti si zmaj. Što je za tebe malo mučnine. 😝 Neće ni ona do vijeka. Samo ti praši s tom prašinom. 🪄 💫Vidim da djeluje po forumu. 🤣
Ubacila sam sad Inofolic, melatonin i omegu 3. Naručila ubiqinol od 200 mg. Nešto će valjda djelovati. I suprugu sam dala terapiju. Baš sam pozitivna i nadam se da će to biti dobitna kombinacija. 🤞😊
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Domleon moguće da sam te zapostavila, ispričavam se zbog toga...🌺
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ma ti si zmaj. Što je za tebe malo mučnine. 😝 Neće ni ona do vijeka. Samo ti praši s tom prašinom. 🪄 💫Vidim da djeluje po forumu. 🤣
Ubacila sam sad Inofolic, melatonin i omegu 3. Naručila ubiqinol od 200 mg. Nešto će valjda djelovati. I suprugu sam dala terapiju. Baš sam pozitivna i nadam se da će to biti dobitna kombinacija. 🤞😊
I uzimaj vitamin d obavezno on ti nemoze skodot a kljican je za implataciju.hvala na komplentima jako jako si draga.svida mi se tvoja pozitiva i navijam za tebe 🤞🤞🤞🤞💫💫💫💫💫🪄🪄🪄🪄🪄💫💫💫💫💫🪄🪄🪄💫💫💫💫💫💫💫🪄🪄🪄🪄❤❤❤🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞😘😘😘😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Mashkica ahaha koja si ti kraljica javi nam se sutra nakon uzv 🤗❤
Panda hvala na pitanju dobro sam, čekam kraj 2 mj I onda krećemo u nove pobjede 😄🤭❤
Sani88 jel mužek stigao doma 🤗❤
DOMLeon nemoj se stara živcirati nije vrijedno tvojih živaca i tvoje bebice, opusti se 🤗🤭❤
Nikitta ❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Domleon moguće da sam te zapostavila, ispričavam se zbog toga…🌺
Nisi me zapostavila ja se tebi ispricavam zbog neugodnosti oko petrove.Nisam imala namjeru nikog uvrijedit ili slicno a kamoli tebe.bilo mi je zao da si se naljutila zbog bezveznog komentara.Primi ispriku jos jednom ❤⚘️🌻
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Sortiraj odgovore
Najstariji