Barby1986 hvala ti. Ja sutra ujutro krecem sa clexanom 0.4 🤞 prelijepe su ti bebice. Čestitam PUPO nek se čvrsto prime 🥰🥰
Krećeš rano ujutro? Preporučila bih ti oko 7,8 zbog kasnijih kontrola krvi koje moras odraditi 3-4h nakon doze.. samo ako nisi znala.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Stela iskreno ja sam trenutno odlicnoooo 😁😁 hvala draga sto pitas za mene, bas je lijepo vidjeti ❤❤❤ do 4. mjeseca odmaram i uzivam iskreno, a onda jedva cekaaam 😍 Kako si ti?
Samo da vam kazem cure pa ja nemam pojma koliki je moj AMH 🙄 a i ja sam imala dosta js i ne zelim to dijeliti u potpisu iz postovanja prema svim curama, mozda je glupo sto i pisem to ikako..
Isto tako, pa ja sam vas citala bar 3 mjeseca prije nego sam se prvi put javila i sve sam naucila tu od vas, ne od doktora, jako sam zahvalna zaista na vama cure i na ovom forumu ❤ sve vas grlim
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Mashkica,da malo virne 🙈🤣
Barby, Stelasutra izlazi 😍, danas sam sredila gajbicu i pokupovala neke sitnice za stan da mu olaksam boravak i jedva cekam da izadje, bas mi fali 😏, hvala vam 🤗
Ajdeee sad će biti brži oporavak kad ga ti budeš mazila i pazila kući 🥰🥰
7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
🙋🏻♀️'86. PCOS (amh 75,50 pmol) 🙋🏻♂️ '89. ----> IDIOPATSKA NEPLODNOST
4/16 spontana trudnoća - blighted ovum - kiretaža u 9 tt 💔
2017/2018 klomifenski ciklusi uz štoperice kod soc.gin.
2019 3 x IUI
05/2020 1.stimulirani IVF --> 2 trodnevna, beta ❌
08/2020 2.stimulirani IVF --> ET 2 blastociste, biokemijska 💔
11/2020 1. FET --> beta ❌
03/2021 3. stimulirani IVF --> beta ❌
06/2021 2.FET --> beta ❌
02/2022 3.FET --> beta ❌
04/2022 4.FET --> beta
Ma2013 & Anemonanekako mi je logično da je ovulacija nulti dan. Hvala cure! 😘❤️
Barby1986 hm, tebi lutealna faza šeta? Pitam jerlutealna faza bi trebala uvijek biti fiksna 14 dana, zato ja uvijek mogu u sekundu izračunati dolazak menge, naravno ako znam kad mi je bila ovulacija. Recimo sad ovaj ciklus mi je baš gin potvrdila O na lijevom jajniku, s 9dc na 10 dc, to je bilo s utorka na srijedu, po mom izračunu bih trebala dobiti mengu opet s utorka na srijedu, ako je utorak bio nulti dan. Ako menga dođe prije, to samo može značiti da je progesteron nizak, i da je posrijedi insuficijencija žutog tijela. We’ll see. Hvala ti! 😘❤️
Ma meni sve šeta. Pcos. Pa je nekad ciklus anovulatoran, pa mi ovulacija šeta gori doli, pa i kad znam kad je O, stvori mi se cista, pa nema m i tako... Čisti disbalans. Kad sam u postupcima na hormonima cijeli ciklus, onda mi varira od 32-35 dana
7 years #ttc 👰🏼🤵 04/2016
🙋🏻♀️'86. PCOS (amh 75,50 pmol) 🙋🏻♂️ '89. ----> IDIOPATSKA NEPLODNOST
4/16 spontana trudnoća - blighted ovum - kiretaža u 9 tt 💔
2017/2018 klomifenski ciklusi uz štoperice kod soc.gin.
2019 3 x IUI
05/2020 1.stimulirani IVF --> 2 trodnevna, beta ❌
08/2020 2.stimulirani IVF --> ET 2 blastociste, biokemijska 💔
11/2020 1. FET --> beta ❌
03/2021 3. stimulirani IVF --> beta ❌
06/2021 2.FET --> beta ❌
02/2022 3.FET --> beta ❌
04/2022 4.FET --> beta
Stela iskreno ja sam trenutno odlicnoooo 😁😁 hvala draga sto pitas za mene, bas je lijepo vidjeti ❤❤❤ do 4. mjeseca odmaram i uzivam iskreno, a onda jedva cekaaam 😍 Kako si ti?
Samo da vam kazem cure pa ja nemam pojma koliki je moj AMH 🙄 a i ja sam imala dosta js i ne zelim to dijeliti u potpisu iz postovanja prema svim curama, mozda je glupo sto i pisem to ikako..
Isto tako, pa ja sam vas citala bar 3 mjeseca prije nego sam se prvi put javila i sve sam naucila tu od vas, ne od doktora, jako sam zahvalna zaista na vama cure i na ovom forumu ❤ sve vas grlim
Ja se slažem s tobom.. doduše sjećam se koliko je bio AMH i znam da je povišen, ali nemam baš više ideju kolike su bile točne doze mojih lijekova. I iskreno mislim da bi doktori to trebali voditi i znati za svaku od nas, a ne nas ispitivati. Jer čiji je to zapravo posao? Ja sam samo pacijent.. i kad sam ulazila u sve ovo nisam se htjela opterećivati previše s lijekovima i dozama jer sam se bojala baš toga da ću od pustog analiziranja poluditi. Nažalost, cure koje su u ovome dugo i ne mogu si pomoći i analiziraju i najbolje već poznaju svoje tijelo kako na što reagira jer ih je iskustvo na to primoralo. Da skratim priču, nismo sve iste, dijagnoze su različite, a bome i svaku iritira nešto drugo na neki drugi dan😁 Sve je to za ljude.. najte se svaditi;) Čopor se mora držati skupa💪
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Barby da, u 3. mj u fet. Tj. sljedeci tj idem do dr pa se nadam da se jajnik smirio i da ce sve biti ok.
26.4. 7+1 ❤️
Barby1986 hvala ti. Ja sutra ujutro krecem sa clexanom 0.4 🤞 prelijepe su ti bebice. Čestitam PUPO nek se čvrsto prime 🥰🥰
Krećeš rano ujutro? Preporučila bih ti oko 7,8 zbog kasnijih kontrola krvi koje moras odraditi 3-4h nakon doze.. samo ako nisi znala.
Hvala na napomeni. Kontrole krvi moraju biti 3, 4 sata nakon injekcije ili moze i duze pa preporucujes navecer pikanje?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ja se slažem s tobom.. doduše sjećam se koliko je bio AMH i znam da je povišen, ali nemam baš više ideju kolike su bile točne doze mojih lijekova. I iskreno mislim da bi doktori to trebali voditi i znati za svaku od nas, a ne nas ispitivati. Jer čiji je to zapravo posao? Ja sam samo pacijent.. i kad sam ulazila u sve ovo nisam se htjela opterećivati previše s lijekovima i dozama jer sam se bojala baš toga da ću od pustog analiziranja poluditi. Nažalost, cure koje su u ovome dugo i ne mogu si pomoći i analiziraju i najbolje već poznaju svoje tijelo kako na što reagira jer ih je iskustvo na to primoralo. Da skratim priču, nismo sve iste, dijagnoze su različite, a bome i svaku iritira nešto drugo na neki drugi dan😁 Sve je to za ljude.. najte se svaditi;) Čopor se mora držati skupa💪
Amelie ma samo skupa, cure su duze tu i znaju bolje od mene bar, ja sam relativno nova da kazem.. savjeti koje cure dijele su neprocjenjivi iskreno, pola nas tu ne bi mozda uradilo nesto sto nam povecava sanse da nemamo ovaj forum, a znamo da se hvatamo za sve da bismo ih povecale. I radovanje zbog beta, pozitivnih testova, podrska kada i nije bas dobro, ma sve mi je toooo ❤❤
Zato sam rekla jedva cekam FET da imam drustvo 😃😃
Sani dragaaa, pa tako mi je drago da suprug izlazi, sada ga pazi i mazi da sto prije sve bude u redu 😘
Mashkica 😘😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Ma2013 & Anemonanekako mi je logično da je ovulacija nulti dan. Hvala cure! 😘❤️
Barby1986 hm, tebi lutealna faza šeta? Pitam jerlutealna faza bi trebala uvijek biti fiksna 14 dana, zato ja uvijek mogu u sekundu izračunati dolazak menge, naravno ako znam kad mi je bila ovulacija. Recimo sad ovaj ciklus mi je baš gin potvrdila O na lijevom jajniku, s 9dc na 10 dc, to je bilo s utorka na srijedu, po mom izračunu bih trebala dobiti mengu opet s utorka na srijedu, ako je utorak bio nulti dan. Ako menga dođe prije, to samo može značiti da je progesteron nizak, i da je posrijedi insuficijencija žutog tijela. We’ll see. Hvala ti! 😘❤️
A nije lutealna bas fiksna 14 dana kod svih. Od 12 do 16 dana se smatra "normalnom" lutealnom fazom. Ako je kraca od 12 dana onda se moze raditi o manjku progesterona. Iako ne mora uvijek bit slucaj. Najbolje ti je pratit bazalnu temperaturu par ciklusa i provjeriti razinu progest 7. dan nakon ovulacije. Tipa moja lutealna traje 15 dana i 16. dan nakon ovulacije dobijem.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Hvala na napomeni. Kontrole krvi moraju biti 3, 4 sata nakon injekcije ili moze i duze pa preporucujes navecer pikanje?
Baš moraju biti u tom intervalu od 3-4h od doze tako da se ja na dan vađenja krvi obično piknem oko pola 6 (ostale dane u 7) i onda odem na vađenje oko 9. Tako izbjegnem gužvu ujutro na vađenju jer to radim na Rebru. I uvijek me pitaju kad je bila ta jutarnja doza. To se najviše na anti-xa odnosi. A ne znam za one dimere.. to još nisam morala vaditi. Jesu tebi to spominjali?
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji