Donio Muz test jer ne prihvaća da je kraj, jako tesko mu je palo ovo…beta u krvi je 7… A test onaj clearblue pokazuje 2 crte… Po krvi bi sad vec trebao biti neg zar ne?
Koji si test koristila? Jel mozes stavit sliku?
https://ibb.co/hd1KBMG
Evo ga. Trebat Ce nam vremena da ovo prozvacemo...dok ne prokrvarim..
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Miss Ivy ma super sam, uzivam kao nikad u zivotu! Stvarno! Nisam ni sanjala da je biti trudan tako lijepo.
Kad nemas komplikacija i zbog toga dodatnih briga naravno. Svima vam najiskrenije zelim takve trudnoce. Neki ljudi oko mene samo govore e sad ce ti postati tesko bla bla, a nikako da postane i jako sam zahvalna na tome. Pripreme idu punom parom tako da cu uskoro moci dici sve 4 u zrak i citat knjige dok nam mala sreca ne odluci doci 💛.
A kako si ti? Uskoro 12 tt, stvarno vrijeme leti, kao da si neki dan betu javila 🙈.
💛🧡
Donio Muz test jer ne prihvaća da je kraj, jako tesko mu je palo ovo…beta u krvi je 7… A test onaj clearblue pokazuje 2 crte… Po krvi bi sad vec trebao biti neg zar ne?
Koji si test koristila? Jel mozes stavit sliku?
https://ibb.co/hd1KBMG
Evo ga. Trebat Ce nam vremena da ovo prozvacemo…dok ne prokrvarim..
Mislim da ti je to klasična evaporacijska koju baca CB..koliko sam ja upućena beta ne moze narast, pa past, pa onda opet narast..ako sam u krivu nek me neko ispravi..zao mi je 😕
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Beta može pasti, pa narasti ponovno...ali to je ona nepoželjna situacija koja upućuje na izvanmaterničnu trudnoću. Nisam sigurna da li tek kod večih beta ili može i kod ovako niskih.
Kaya testovi su osjetljivi i mogu bez problema pokazivati sjenicu na betu od 7... Bilo bi problem jedino da taj test krene tamniti.. Ne vjerujem da je to tvoj scenarij, ali ako želiš ispratiti betu do nule testovima, možeš kupiti jeftinije testove.
Domleon ma pusti tu Petrovu😀 Nemam mučnine, nisam ih ni imala, samo 2-3 dana na početku 2mj. trudnoće. Do neki dan sam bila tip top, a sad me boli međunožje ko da satima vozim bicikl, i to sa muškim tvrdim sicem🤣. Nisam pila par dana magnezij, pa mislim da je i sa time povezano; vjerojatno bi manje bolilo da sam ga pila..ali evo nabavila danas nove doze.🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Aurora stvarno nisam imala pojma to za betu..hvala na novoj informaciji...
Nadam se da ce magnezij odradit svoje pa da ce te bolovi popustit 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Miss Ivy ma super sam, uzivam kao nikad u zivotu! Stvarno! Nisam ni sanjala da je biti trudan tako lijepo.
Kad nemas komplikacija i zbog toga dodatnih briga naravno. Svima vam najiskrenije zelim takve trudnoce. Neki ljudi oko mene samo govore e sad ce ti postati tesko bla bla, a nikako da postane i jako sam zahvalna na tome. Pripreme idu punom parom tako da cu uskoro moci dici sve 4 u zrak i citat knjige dok nam mala sreca ne odluci doci 💛.
A kako si ti? Uskoro 12 tt, stvarno vrijeme leti, kao da si neki dan betu javila 🙈.
Baš mi je drago što se tako dobro osjećaš!☺ Tako sam se i ja osjećala neki dan, a sad hodam ko kauboj po kući 🤠🐎
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Aurora stvarno nisam imala pojma to za betu..hvala na novoj informaciji…
Nadam se da ce magnezij odradit svoje pa da ce te bolovi popustit 🤗
Može, može... imam poznanicu sa takvom situacijom.. a i kad sam proučavala svoju betu koja je završila loše, sam naišla po stranim forumima i člancima svakakve informacije.
Kaya nema takvu situaciju, nego eto test očitava i betu od 7.
Hvala na lijepim željama🤠
Ma baš mi je drago da uživaš! Imate li ime? Ja sam u 13 tt, krivo si vidjela valjda. Do 12 tj mi se vrijeme vuklo, sada malo brže ide. I isto sam dobro, zahvalna sam što ne moram mirovati i što puno toga mogu 😀
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Baš mi je drago što se tako dobro osjećaš!☺ Tako sam se i ja osjećala neki dan, a sad hodam ko kauboj po kući 🤠🐎
Aurora ajooj 🙈, nadam se da ce ti stvarno magnezij pomoci. Cula sam da to zna boliti i nadam se da je prolazno da i ti mozes uzivati na najjace 💛
💛🧡
Ma baš mi je drago da uživaš! Imate li ime? Ja sam u 13 tt, krivo si vidjela valjda. Do 12 tj mi se vrijeme vuklo, sada malo brže ide. I isto sam dobro, zahvalna sam što ne moram mirovati i što puno toga mogu 😀
Joj oprosti, ocito sam krivo vidjela. Znaci jos je vise proslo nego sam si mislila 🤣. Vjerujem da ti se vuklo do 12 tt, tako je i meni, a onda je lagano krenulo opustanje. Drugo tromjesecje ide pristojnom brzinom, a u trecem vrijeme ubrza 😂 tako da iskoristi svaki dan za uzivanciju 💛. Jel radis?
Ime nemamo, dobit ce ga kad ga vidimo uzivo (ili i kasnije, nismo bas odlucni 🙈).
💛🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji