Sunny i Aries bete su vam oooodlicne, neka tako i nastavi ❤💪🏻🍀
Milica i Kaya zao mi je, drzite se!
Kaya za ohrabrenje... mi smo s prvom inseminacijom isto postigli biokemijsku, a zatim u iducem ciklusu s IVFom uspjesnu trudnocu! Tako da slusaj cure, biokemijska je dobar znak. Sretno dalje 🤗
Avocado ja sam kod njih imala inseminaciju u subotu, a taj dan su imale i aspiracije i transfere...
Anci, Elle, Asli, Maslacak, Miss Ivy, Lindsay, T_Ivy, Andela, Tiki 💛
Svima 🤗
💛🧡
Slavica83, ja sam svojim postom i htjela aludirati na to da se u dotičnom slučaju radi vjerojatno upravo o tome; oplođivanju više stanica nego li je to dozvoljeno zakonom. Osobno, nemam ništa protiv toga kad bi vrijedilo svugdje i za svakoga, iako ne bih sad ulazila u moralne i etične sfere takvog postupanja, šteta je što nemaju sve žene podjednak tretman i većina radi takvog zakona/postupanja mora nekoliko puta prolaziti tu agoniju. Nije u redu da žena dobije 20 jajnih stanica i da joj u privatnoj poliklinici koju financira hzzo kažu da je baš "slučajno" 12 bilo zrelo (super ako nastanu 🐧🐧 i postupak bude uspješan), pa ostale unište i krenu u naplatu novog postupka (hipotetski). Tema je baš široka i dotiče se mnogo toga.. Naravno da se u državnim bolnicama moraju svega strogo pridržavati i to je tako kako je, a privatne rade kako ih je volja ili kako im etika nalaže. Već je bilo viđeno na forumu da cure koje vode postupak u privatnoj klinici u Dalmaciji, imaju veći broj oplođenih stanica (ne generaliziram, ali znam za primjer od tamo).
Anemona 🤞🤞🌺
Mila-milica žao mi je, odmori se od svega i glavu gore, vjeruj mi da će biti sve u redu😘
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nika, baš mi je drago da je sve dobro ispalo ☺️💪
Ja sam bila do 12tt na 3x200mg utića, onda mi je prije 2 dana smanjeno na 1x200 mg, a skoro mi je dr.izbacio, premišljao se, tako da vjerujem da za mjesec dana na sljedećem pregledu to ide van…
Kako se ti osjećaš nakon preboljenja?
Dobro sam sad kad sam vidla da je moja curka dobro... cijepljena sam 2 puta, druga doza bila 22.7. Imala sam 1 dan temperaturu koja je išla do 39,3 ali je pala po Lupocetu i 3 dana glavobolju...nije bilo strašno fizički, nego me baš za bebu bilo strah jako...
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Slavica83, ja sam svojim postom i htjela aludirati na to da se u dotičnom slučaju radi vjerojatno upravo o tome; oplođivanju više stanica nego li je to dozvoljeno zakonom. Osobno, nemam ništa protiv toga kad bi vrijedilo svugdje i za svakoga, iako ne bih sad ulazila u moralne i etične sfere takvog postupanja, šteta je što nemaju sve žene podjednak tretman i većina radi takvog zakona/postupanja mora nekoliko puta prolaziti tu agoniju. Nije u redu da žena dobije 20 jajnih stanica i da joj u privatnoj poliklinici koju financira hzzo kažu da je baš "slučajno" 12 bilo zrelo (super ako nastanu 🐧🐧 i postupak bude uspješan), pa ostale unište i krenu u naplatu novog postupka (hipotetski). Tema je baš široka i dotiče se mnogo toga.. Naravno da se u državnim bolnicama moraju svega strogo pridržavati i to je tako kako je, a privatne rade kako ih je volja ili kako im etika nalaže. Već je bilo viđeno na forumu da cure koje vode postupak u privatnoj klinici u Dalmaciji, imaju veći broj oplođenih stanica (ne generaliziram, ali znam za primjer od tamo).
Anemona 🤞🤞🌺Mila-milicažao mi je, odmori se od svega i glavu gore, vjeruj mi da će biti sve u redu😘
Aurora, sve stoji što su napisala. Osim, ja sam u državnoj bolnici isto 🤷
Ostalo je velika šteta što se tu ništa ne pita žene koje kroz to prolaze. Žao mi je da nisu sve žene u istoj situaciji.
I ostaje činjenica da se ponegdje ne drže zakona, pa oplođuju više. Vjerojatno ne zamrzavaju više od 12, jer bi onda bilo pisanog traga da postupaju protiv zakona. Ali definitivno ponegdje i privatno i u državnim bolnicama oplođuju više.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Rainbow, Nika, Sani, Aurora, Anči 😘😘😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Nika, baš mi je drago da je sve dobro ispalo ☺️💪
Ja sam bila do 12tt na 3x200mg utića, onda mi je prije 2 dana smanjeno na 1x200 mg, a skoro mi je dr.izbacio, premišljao se, tako da vjerujem da za mjesec dana na sljedećem pregledu to ide van…
Kako se ti osjećaš nakon preboljenja?
Dobro sam sad kad sam vidla da je moja curka dobro… cijepljena sam 2 puta, druga doza bila 22.7. Imala sam 1 dan temperaturu koja je išla do 39,3 ali je pala po Lupocetu i 3 dana glavobolju…nije bilo strašno fizički, nego me baš za bebu bilo strah jako…
Vjerujem da je strah velik, nikad se ne zna s bilo kakvim infektom ili virusom, pogotovo ta glupa korona. Glavno da je bebica dobro 😍
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Barby1986 hvala ti. Ja sutra ujutro krecem sa clexanom 0.4 🤞 prelijepe su ti bebice. Čestitam PUPO nek se čvrsto prime 🥰🥰
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Trudnice kada su vam maknuli utrogestane? Ja sam u fazi smanjivanja trenutno
U 12 tjednu naglo skidanje sa utrogestana jer tada posteljica preuzima posao, tako je bilo i u 8 tjednu sa estrofenom
Slavica83 u državnoj 🙆♀️ OK. Vjerojatno ima svugdje svašta...
Sani88 tvoja perspektiva i podrška su stvarno ono što se na forumu traži, svaka ti čast što tako razmišljaš...💜 Ja nisam pak takva i mene malo zasmeta kad npr. netko odradi nekoliko FET-ova, a ne zna što je blastocista ili trodnevni embrij... Shvaćam pitanja od Anči u potpunosti i ne možemo svi uvijek biti fini i praviti se da ne vidimo neke stvari🤷♀️
Gibam sad dok nisam zakuhala nešto 🧡❤💛💚💙💜
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sad cu vam znam vec biti dosadna, svjesna sam da barem imam jedno dijete i trebam biti sretna sto nemam losu dijagnozu...ali ovo je zapravo neki vjetar u leđa...skoro su mi pogodili dijagnozu. Da li vi koje imate poz NK stanice pijete nesto za to? Inace se kortikosteroidi piju za to ali sam cula da je i aspirin dobar...da se s tim navodno sprječava aktivacija tih stanica. Meni su to nedavno otkrili i ja sam sigurna da je u tome najveci problem. Zato je i sad se ovo dogodilo...
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Sortiraj odgovore
Najstariji