Avocado ja nebi nikako prestala sa terapijom,cure su ti dobro rekle-nastavi sa terapijom i za dva dana ponovi betu,ako pada znas sta je i prestani sa ter.
Neznam koja je cura pitala za test 9DT (trodnevnog) ali kazem joj da piski test 🙈🤞🏻🤞🏻-ja sam ga isto radila 9DT i bio je pozitivan (blago) onda sam za dva dana ponovila i za par sec. se pojavio + i tako sam nastavila do 14DT kad je plus bio vidan iz aviona 🥰-onda sam isla betu vadit.SRETNOOOOOO 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
A jebote,neka su po godisnjem,Al moraju biti dostupni putem maila! Radim i ja u privatnoj zdravstvenoj ustanovi pa pacijenti uvik mogu doci do nas…posalji to mail da se ne patiš bezveze
Ma prosli put kad sam poslala mail, nakon 3.bete, sestra me zvala… tako da ocito nista od doktora dok su na go. A vracaju se za 10 dana
Ne mogu shvatiti da idu u isto vrijeme na godišnji 😑 zar ne bi trebao netko od dr.biti dežuran baš zbog ovakvih situacija koje nisu očito rijetkost jer ne ide baš sve glatko u našim trudnoćama 🙄 i daj mi molim te reci kod koje si dr.bile danas u Agramu, mene sad strah ići kod njih u srijedu 😑
G.H.😅 Ma jooj nemaš uopce razloga za strah, bit ce ok 😊🍀🤞🙏
Da i ja idem kod nje 🙄 ne sviđa mi se kak je tebi tak dala neke nejasne informacije. I ovak sam pod stresom,trebe mi neke konkretan 😔
evo od stresa ne znam ni pisati…
*treba mi netko konkretan 🤣
Ne mora znaciti da ce i tebi biti tako 😊 Vjerujem stvarno da ce biti sve ok, nemoj se stresirati 😊🤞🍀
Hvala ti. Umjesto da ja tebe smirujem… kak se osjecas sad?
Ma nema na čemu, stvarno mislim da nemas brige 😊 A ja držim fige da sve bude odlično 🙏🤞😊
Nekako prazno, baš sam mislila da je to to 😔
I bojim se tog krvarenja koje slijedi. Ionako su mi menge zbog endometrioze uzasne. Nadam se samo da će to završiti što bezbolnije.
Baš mi je žao. Držim fige da prođe što brže i bezbolnije 🤞💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Cure jedno pitanje, jel jos netko ima priblema sa time, znaci ja nisam imala veliku nuzdu od transfera.. znaci ubija me a ne mogu.. to je zbog utrogestana i dufastina je tako?! Kako ste vi to rjesavale? Uopce se ne sjecam da mi je tako prije bilo..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Cure jedno pitanje, jel jos netko ima priblema sa time, znaci ja nisam imala veliku nuzdu od transfera.. znaci ubija me a ne mogu.. to je zbog utrogestana i dufastina je tako?! Kako ste vi to rjesavale? Uopce se ne sjecam da mi je tako prije bilo..
Znam da su cure za poticanje probave spominjale lanene sjemenke u jogurtu...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Meni magnezij puno pomaze
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Ja isto pijem magnezij i pomaže mi kod grceva tj nemam ih, a stolica je meka i česta. Probala sam par dana bez magnezija i bilo je koma. Pijem onaj iz dm, dobila sam ga od prijateljice prošli transfer jer sam umirala od grceva i zatvora
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure koje ste bile na laparoskopiji koliko ste krvarili nakon? Ja sam prva dva dana imala kao tamno smedi iscjedak i jucer je krenula bas cista krv i jako puno nje. Ono kad piskim ide mlaz krvi ko da je neko otvorio pipu. Ne uspijem uc u tus a da ne iskapam sve okolo -.- (sry na opisu). Ono nema ugusaka ni niceg, nego bas mlaz ciste krvi. Mijenjam nocni ulozak svako 1-2 ovisi koliko se krecem. Rekli su mi da je krvarenje normalno, al meni se ovo od jucer/danas bas cini puno 😐 zvat cu u Petrovu pitat, al ako imate iskustva voljela bih cuti. Hvala ❤
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ja isto pijem magnezij iz dma i baš sam se pitala zbog čega češće idem na wc a zapravo bi trebalo biti suprotno.. Sada znam zašto 😂😂
Sunny ja mislim da je to normalno jer se endometrij zadebljavai bez obzira na sve, ali za svaki slučaj ti zovi da vidiš.. Ja sam samo nakon biokemijske krvarila 12 dana, a prve dane je bilo isto jako jako obilno..
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Cure koje ste bile na laparoskopiji koliko ste krvarili nakon? Ja sam prva dva dana imala kao tamno smedi iscjedak i jucer je krenula bas cista krv i jako puno nje. Ono kad piskim ide mlaz krvi ko da je neko otvorio pipu. Ne uspijem uc u tus a da ne iskapam sve okolo -.- (sry na opisu). Ono nema ugusaka ni niceg, nego bas mlaz ciste krvi. Mijenjam nocni ulozak svako 1-2 ovisi koliko se krecem. Rekli su mi da je krvarenje normalno, al meni se ovo od jucer/danas bas cini puno 😐 zvat cu u Petrovu pitat, al ako imate iskustva voljela bih cuti. Hvala ❤
Ja sam oba puta krvarila, to ti je normalno, "cistis se"...
E sad bas ako imas obilno, mozda bolje da potrazis pomoc na hitnoj ili u Petrovoj pa da budes mirna..
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Sunny, slobodno ih nazoveš i pitaš ako budeš tako mirnija, ja sam ih isto zvala kad mi se događalo isto, ali su mi rekli da mi piše na otpusnom pismu da zovem samo kad je izrazito obilno krvarenje i da ako ne "padam u nesvijest" da je to normalno🙈. Dakle, krvarila sam obilno tjedan dana, i emotivno sam zbog toga bila dodatno u k*. Kud je bilo za prihvatiti da sam srećkovićka koja nakon IVF ima izvanmaterničnu (nakon prelinute aspiracije) tud me to krvarenje dodatno rastuživalo.. Bude lakše nakon mjesec dana kad ćeš se moći vratiti u normalu😘
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji