Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivevk
    06. Kolovoz 2021. 19:31

Btw, dođe mi da ujutro napravim test.. 🙈🙈🙈🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

elle 🙋‍♀️
    06. Kolovoz 2021. 19:41

Avocado

elle 🙋‍♀️

Avocado

Josipab

A jebote,neka su po godisnjem,Al moraju biti dostupni putem maila! Radim i ja u privatnoj zdravstvenoj ustanovi pa pacijenti uvik mogu doci do nas…posalji to mail da se ne patiš bezveze

Ma prosli put kad sam poslala mail, nakon 3.bete, sestra me zvala… tako da ocito nista od doktora dok su na go. A vracaju se za 10 dana

Ne mogu shvatiti da idu u isto vrijeme na godišnji 😑 zar ne bi trebao netko od dr.biti dežuran baš zbog ovakvih situacija koje nisu očito rijetkost jer ne ide baš sve glatko u našim trudnoćama 🙄 i daj mi molim te reci kod koje si dr.bile danas u Agramu, mene sad strah ići kod njih u srijedu 😑

G.H.😅 Ma jooj nemaš uopce razloga za strah, bit ce ok 😊🍀🤞🙏

Da i ja idem kod nje 🙄 ne sviđa mi se kak je tebi tak dala neke nejasne informacije. I ovak sam pod stresom,trebe mi neke konkretan 😔

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    06. Kolovoz 2021. 19:44

elle 🙋‍♀️

Avocado

elle 🙋‍♀️

Avocado

Josipab

A jebote,neka su po godisnjem,Al moraju biti dostupni putem maila! Radim i ja u privatnoj zdravstvenoj ustanovi pa pacijenti uvik mogu doci do nas…posalji to mail da se ne patiš bezveze

Ma prosli put kad sam poslala mail, nakon 3.bete, sestra me zvala… tako da ocito nista od doktora dok su na go. A vracaju se za 10 dana

Ne mogu shvatiti da idu u isto vrijeme na godišnji 😑 zar ne bi trebao netko od dr.biti dežuran baš zbog ovakvih situacija koje nisu očito rijetkost jer ne ide baš sve glatko u našim trudnoćama 🙄 i daj mi molim te reci kod koje si dr.bile danas u Agramu, mene sad strah ići kod njih u srijedu 😑

G.H.😅 Ma jooj nemaš uopce razloga za strah, bit ce ok 😊🍀🤞🙏

Da i ja idem kod nje 🙄 ne sviđa mi se kak je tebi tak dala neke nejasne informacije. I ovak sam pod stresom,trebe mi neke konkretan 😔

evo od stresa ne znam ni pisati...
    *treba mi netko konkretan 🤣

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Anči 💕
    06. Kolovoz 2021. 20:05

Ivevk koji ti je sutra dan? 
    Elle ne brini se..sad kad imas iskustvo od Avocado pripremi se i postavi se..nemoj se dat nazivcirat i trazi da ti objasni sve sto te zanima..naravno ne mora znacit da ce i tebi tako bit ali eto sad cisto mozes bit spremna...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Ivevk
    06. Kolovoz 2021. 20:11

anchy321

Ivevkkoji ti je sutra dan?
    Elle ne brini se..sad kad imas iskustvo od Avocado pripremi se i postavi se..nemoj se dat nazivcirat i trazi da ti objasni sve sto te zanima..naravno ne mora znacit da ce i tebi tako bit ali eto sad cisto mozes bit spremna…

9 dpt 🙈🙈🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Anči 💕
    06. Kolovoz 2021. 20:13

Ivevk

anchy321

Elle ne brini se..sad kad imas iskustvo od Avocado pripremi se i postavi se..nemoj se dat nazivcirat i trazi da ti objasni sve sto te zanima..naravno ne mora znacit da ce i tebi tako bit ali eto sad cisto mozes bit spremna…

9 dpt 🙈🙈🙈

Ma pišaj 🤣🤣🤣🤣🤣

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Ivevk
    06. Kolovoz 2021. 20:18

anchy321

Ivevk

anchy321

9 dpt 🙈🙈🙈

Ma pišaj 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂
    Koja si ti kraljica😂😂😂😂😂😂😂😂
    Evo, ujutro cu onda pišat pa cu Vam javit... Iako ne vjerujem, al aj.. Mozda me opali sreca 😁😁😁😁

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

Razumna
    06. Kolovoz 2021. 20:23

anchy321

Razumna

Drage žene jako sam sad tužna zbog vas😔 ♥️
    Moja beta je 505 🤷🏻‍♀️
    Moram je ponoviti…
    Poslje vaših iskustava sva sam u strahu.
    Idem večeras na ispovijed i sv Misu

Divna beta 🙏 jel opet vadiš u pon?

Drage moje suborke 🥰 hvala vam na čestitkama i lijepim željama svima vama zelim lijepe bete koje se pravilno duplaju.
    U utorak bi trebala opet vaditi betu, i zbog toga sam u 🍌
    U trenutku očaja jutros (sinoć nisam spavala dobro, svega par sati) poželjela sam barem biokemisku trudnoću 😱 samo da ne budem uvijek 0 🤯 sad se jako bojim da mi se želja ne ostvari 😭 baš sam ljuta na sebe.

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Lita.1234
    06. Kolovoz 2021. 20:31

Ivevk ja sam ti jucer bila na piru i toliko sam se isplesala i iskakala i popila sigurno 5-6 casa vina. Znam da je krajnje neozbiljno, ali onako toliko sam uvijek pazila, sto jedem pijem citaj sastav ovo ono i sve me dokrajcilo. Sigurna sam da nisam trudna jer jednostavno znam i osjecam. Nisam radila test i da ti oravo kazem nemam ni potrebe. Ja cu raditi test tek tamo negdje u ut i ako je neg orestati sa terapijom.. onako sam na rubu snaga i def mi treba odmor i necu ici na fet odmah.. 
    ja ja tvome mjestu nebi sutra piskala jer je to 9dnt tridnevnog.. jer i ako je negativno postoji mogucnost da je rano pa nada pa trazis sjene pa ovo pa ono.. napravis test u ponedjeljak pa si sigurna na cemu si ❤️ Ali kako ti na kraju odlucis da je najbolje za tebe

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    06. Kolovoz 2021. 20:32

Razumna cestitam ti draga, biti ce ok, smiri se i popij normabelic. Djeluje super a ne steti bebici. Bolje od tog stresa i nervoze

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.