Ivevk ja sam ti jucer bila na piru i toliko sam se isplesala i iskakala i popila sigurno 5-6 casa vina. Znam da je krajnje neozbiljno, ali onako toliko sam uvijek pazila, sto jedem pijem citaj sastav ovo ono i sve me dokrajcilo. Sigurna sam da nisam trudna jer jednostavno znam i osjecam. Nisam radila test i da ti oravo kazem nemam ni potrebe. Ja cu raditi test tek tamo negdje u ut i ako je neg orestati sa terapijom.. onako sam na rubu snaga i def mi treba odmor i necu ici na fet odmah..
ja ja tvome mjestu nebi sutra piskala jer je to 9dnt tridnevnog.. jer i ako je negativno postoji mogucnost da je rano pa nada pa trazis sjene pa ovo pa ono.. napravis test u ponedjeljak pa si sigurna na cemu si ❤️ Ali kako ti na kraju odlucis da je najbolje za tebe
Razumijem ja to sve, prosla sam do sada 4 trudnoce😂
Al ako je negativan bar da se mogu kupat🙈🙈🙈
Pa nemooooogu vise sjedit ko kreten na plazi i gledat druge kako se kupaju.. Izludi me 🥴
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Razumna cestitam!!! ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ivevk
A znam.. pisaj onda drzim 🤞🤞🤞
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
A jebote,neka su po godisnjem,Al moraju biti dostupni putem maila! Radim i ja u privatnoj zdravstvenoj ustanovi pa pacijenti uvik mogu doci do nas…posalji to mail da se ne patiš bezveze
Ma prosli put kad sam poslala mail, nakon 3.bete, sestra me zvala… tako da ocito nista od doktora dok su na go. A vracaju se za 10 dana
Ne mogu shvatiti da idu u isto vrijeme na godišnji 😑 zar ne bi trebao netko od dr.biti dežuran baš zbog ovakvih situacija koje nisu očito rijetkost jer ne ide baš sve glatko u našim trudnoćama 🙄 i daj mi molim te reci kod koje si dr.bile danas u Agramu, mene sad strah ići kod njih u srijedu 😑
G.H.😅 Ma jooj nemaš uopce razloga za strah, bit ce ok 😊🍀🤞🙏
Da i ja idem kod nje 🙄 ne sviđa mi se kak je tebi tak dala neke nejasne informacije. I ovak sam pod stresom,trebe mi neke konkretan 😔
evo od stresa ne znam ni pisati…
*treba mi netko konkretan 🤣
Ne mora znaciti da ce i tebi biti tako 😊 Vjerujem stvarno da ce biti sve ok, nemoj se stresirati 😊🤞🍀
Hvala ti. Umjesto da ja tebe smirujem... kak se osjecas sad?
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Drage žene jako sam sad tužna zbog vas😔 ♥️
Moja beta je 505 🤷🏻♀️
Moram je ponoviti…
Poslje vaših iskustava sva sam u strahu.
Idem večeras na ispovijed i sv Misu
Divna beta 🙏 jel opet vadiš u pon?
Drage moje suborke 🥰 hvala vam na čestitkama i lijepim željama svima vama zelim lijepe bete koje se pravilno duplaju.
U utorak bi trebala opet vaditi betu, i zbog toga sam u 🍌
U trenutku očaja jutros (sinoć nisam spavala dobro, svega par sati) poželjela sam barem biokemisku trudnoću 😱 samo da ne budem uvijek 0 🤯 sad se jako bojim da mi se želja ne ostvari 😭 baš sam ljuta na sebe.
joj ma svi mi svašta pomislimo, ne brini oko toga. Beta je odlična, navijamo sad za drugu 🥰
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Razumna cestitam ti draga, biti ce ok, smiri se i popij normabelic. Djeluje super a ne steti bebici. Bolje od tog stresa i nervoze
Umjesto da sam se smirila ja sam još gora jer imam osjećaj da sam tako blizu a tako daleko pa sam još luđa, što je najgore sad ne znam izračunati kad mi je bila ovulacija i koji sam ja sam nakon ovulacije
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ivevkkoji ti je sutra dan?
Elle ne brini se..sad kad imas iskustvo od Avocado pripremi se i postavi se..nemoj se dat nazivcirat i trazi da ti objasni sve sto te zanima..naravno ne mora znacit da ce i tebi tako bit ali eto sad cisto mozes bit spremna…
Istina da, mislim da ću si sve i zapisati prije nego idem jer obično se pogubim i pola toga zaboravim. Ma danas sam extra u brizi, opet sam malo smeđarila i bolio me trbuh cijelu noć i pol dana danas. Ali aj bro će srijeda pa će biti lakše 😊
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Razumna, divna beta. ❤️
Avocado, nastavi s terapijom, ako je biokemijska prokrvarit ćeš i makar koristiš utriče (tako je bio slučaj kod mene), meni kad je beta pala za 30 su mi rekli da nastavim s terapijom, što po mojem nije imalo smisla, ali oni znaju što rade vjerojatno. 🤷🏻♀️ Sve bude dobro. ❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Razumna beta ti je super! 🍀
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Razumna, divna beta. ❤️
Avocado, nastavi s terapijom, ako je biokemijska prokrvarit ćeš i makar koristiš utriče (tako je bio slučaj kod mene), meni kad je beta pala za 30 su mi rekli da nastavim s terapijom, što po mojem nije imalo smisla, ali oni znaju što rade vjerojatno. 🤷🏻♀️ Sve bude dobro. ❤️
E hvala ti 🤗 Do koliko je tebi isla beta?
Ja nisam imala tolko visoku, imala sam najvišu 196, onda je pala na 169, pa onda na 69 i tek nakon 69 sam prekinula terapiju i pratila dal beta pada.
Pripremi se na obilno krvarenje poslije i bolove. 😬🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji