Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mag.nolia
    03. Kolovoz 2021. 18:47

Pozz žene, usla sam samo da vidim kakvo je stanje kad ono hrpa loših vijesti. Žao mi je Tivy i Sunny, ali izgleda da 80 posto zena u MPO mora prvo proci tako loša događanja da bi dosli do uspjesnih trudnoca. I sama sam prosla i ind. ab i missed i biokemijsku, drzite se i ne odustajte, nakon svega se vratite jače, vjerujte mi.
    Anđela mislim da si pre lako odustala od svojih jajaca🥚🥚🥚, pa zar nismo svjedoci tu na forumu uspjesnih trudnoca sa niskim amh, pa čak i prirodnih trudnoća koje su se dogodile ženama sa amh oko 2. Tek si bila u jednoj klinici, pođi i drugdje, pokusaj jos, mlada si, pa ni 35 nemas jos. Ne odustaj jos, pogotovo jer nisi cula drugo, treće, peto mišljenje. Imaš Repromed, Lučingera, Šimunića, Poljaka u Splitu... To je moje misljenje.

Vidim da se ne javljaju Mtb i Bobo… Ako citate javite se, kako ide život, da li ste ok, nadam se da ste sretne i da uživate.🤍🤍🤍🤍🤍⚘
    Ostalima zelim svu sreću u kojoj god fazi se nalazile💖💖

Leli91
    03. Kolovoz 2021. 19:02

Cure pozdrav svima! Stalno čitam ali nikako da se javim.
    Sunny i TIvy vidjela sam vaše loše vijesti i jako mi je žao. Znam da ćete iz ovoga izaći jače. Ne dajte da vas slomi.

Čestitke curama sa dobrim vijestima, to je poticaj nama ostalima da se može i da ćemo svi jednom uspjeti?

Jedno vrijeme nisam bila prisutna na forumu pa ne znam što je bilo sa MTB, zašto više nije sa nama?

Ja sam vadila vitamine kao pripremu za FET. Vitamin D mi je 99, folna 20, b12 420, a feritin 63. Zna li netko jesu ovo ok rezultati za uspješnu implantaciju.

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

razigrana
    03. Kolovoz 2021. 19:08

Andela ja imam slican AMH kao ti. Daj odi k Lucingeru da vidis sto ce ti on reci. 😊

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Anči 💕
    03. Kolovoz 2021. 19:27

Leli91

Cure pozdrav svima! Stalno čitam ali nikako da se javim.
    Sunny i TIvy vidjela sam vaše loše vijesti i jako mi je žao. Znam da ćete iz ovoga izaći jače. Ne dajte da vas slomi.

Čestitke curama sa dobrim vijestima, to je poticaj nama ostalima da se može i da ćemo svi jednom uspjeti?

Jedno vrijeme nisam bila prisutna na forumu pa ne znam što je bilo sa MTB, zašto više nije sa nama?

Ja sam vadila vitamine kao pripremu za FET. Vitamin D mi je 99, folna 20, b12 420, a feritin 63. Zna li netko jesu ovo ok rezultati za uspješnu implantaciju.

Pozdrav 🤗 MTB je trebala malo odmora pa se povukla s foruma..vjerujem da nas cita bar ponekad i da sprema neki pakleni plan 🤭 što se tiče nalaza odlični su 👍💪

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Tweety88🐞
    03. Kolovoz 2021. 19:50

Nikitta

Anchy hvala ti! 💋😇
    Mare0208 hvala my birthday twin! I tebi. 🥰
    Tweety88 drago mi je da je ipak sve okej s bebicom. ❤️ Ma, mi nismo ostarile, mi smo se upgrejdale. 😇

Koji dobar izraz upgrejdale 🤣🤩, od sad samo njega koristim 😉🔝

💛🧡

• BoBo
    03. Kolovoz 2021. 20:11

Mag.nolia

Pozz žene, usla sam samo da vidim kakvo je stanje kad ono hrpa loših vijesti. Žao mi je Tivy i Sunny, ali izgleda da 80 posto zena u MPO mora prvo proci tako loša događanja da bi dosli do uspjesnih trudnoca. I sama sam prosla i ind. ab i missed i biokemijsku, drzite se i ne odustajte, nakon svega se vratite jače, vjerujte mi.
    Anđela mislim da si pre lako odustala od svojih jajaca🥚🥚🥚, pa zar nismo svjedoci tu na forumu uspjesnih trudnoca sa niskim amh, pa čak i prirodnih trudnoća koje su se dogodile ženama sa amh oko 2. Tek si bila u jednoj klinici, pođi i drugdje, pokusaj jos, mlada si, pa ni 35 nemas jos. Ne odustaj jos, pogotovo jer nisi cula drugo, treće, peto mišljenje. Imaš Repromed, Lučingera, Šimunića, Poljaka u Splitu… To je moje misljenje.

Vidim da se ne javljaju Mtb i Bobo… Ako citate javite se, kako ide život, da li ste ok, nadam se da ste sretne i da uživate.🤍🤍🤍🤍🤍⚘
    Ostalima zelim svu sreću u kojoj god fazi se nalazile💖💖

Udjem da vidim stanje i prvo vidim tvoj post. 
    Sad kad kazes da je hrpa losih vijesti necu citat unazad, onda umisljam sebi sve i svasta, pa sam svako malo na hitnoj 🙈.
    Hvala sto mislis na nas, sretna i uzivam. Nadam se da ce tako i ostat 😘.

Anči 💕
    03. Kolovoz 2021. 20:18

Bobo jel ja to dobro vidim da si ti trudna?? 😍😍

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Mag.nolia
    03. Kolovoz 2021. 20:31

Bozma pa čestitam kao prvo💖💖💖💖😅😅💖⚘💖⚘⚘⚘💖⚘⚘💖⚘💖⚘😁😁😁😁💖⚘⚘💖⚘💖
    Ovo je stvarno vijest za pozeljeti, a sada detalje na sunce,ajmo,ne znam kako mislis a da sve detaljno ne opiseš❕❕❕❕❕❕❕

• Josipab
    03. Kolovoz 2021. 20:34

O majketimile Bozma, evo infarkt sam dozivila
    Molim te samo nam potvrdi da si trudna,da si dobro i daj javi se nekad,suze su mi sad krenile ❤️

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Josipab
    03. Kolovoz 2021. 20:37

Magnolia, kako si ti?kako je bebica?kad je pregled?

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.