Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    03. Kolovoz 2021. 15:07

Tweety88🐞

anchy321

Tweety88🐞

Evo i ja pocela smedariti u 7+4 tt 😥😔…

Jel imas bolove? Samo odmsraj i nazovi doktora da provjeris s njim

Nemam, zvala sam B+, nema doktora, samo sestra koja kaze da to ne treba nista znaciti, da se umirim i da ako se nastavi ili krenu bolovi da odem na hitnu. Tako mi je krenuo prosli spontani pa sam prestravljena 😭

Meni su isto to rekli a kad sam zvala svog ginekologa su mi rekli da odmah dođem da pogledaju i dobro da jesam jer imam hematom i sad znam da moram strogo mirovati. Nadam se da će sve biti ok, drž se draga 🤞💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    03. Kolovoz 2021. 15:09

Sunny_

Vanmatericna u desnom jajovodu. Ostajem u bolnicu, sutra laparoskopija 😭😭😭😭

Žao mi je 

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

⭐ Miss_Ivy ⭐
    03. Kolovoz 2021. 15:12

Sunny jako mi je žao... Drži se ❤️
    Tweety drzim fige da je sve ok 🤞

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Josipab
    03. Kolovoz 2021. 15:15

Cure moje drage, strasno mi je tesko i strasno mo je zao procitati sve ove lose vijesti zadnja dva dana…stvarno nije jebeno fer, da se pored svih problema uspije stvar maksimalno zakomplicirati…ne znam sta bi rekla, srce mi se slama zbog današnjih vijesti, drage t_ivy, Sunny, nemam rijeci utjehe, niti vam mogu kako pomoci, da mogu nesto napravii odmah bih napravila da vam bude bolje 😓😓😓😓 drzite se zene moje drage ❤️

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

razigrana
    03. Kolovoz 2021. 15:23

Drage cure, zene, suputnice... nema me na forumu jer odmaram, ali procitavsi zadnje vijesti, pretuzna sam i zao mi je sto vam se sve ovo dogada. Stvarno nismo zasluzile, svaku od vas najvise vrlim, a posebno sunny, nakapakica, T_ivy i Tweety nadam se da ce biti ok.
    Cesto mislim i na nasu Andelu ❤

30 g. oboje
    OTP 9.11.

ma2013 👣
    03. Kolovoz 2021. 15:39

Sunny, 😏😏😢, nemam riječi. Drži se. ❤️ 
    I ostale cure T_Ivy, Nakapakica. ❤️
    Tweety, držim 🤞 da je sve okej. ❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Upitnica_st
    03. Kolovoz 2021. 15:46

ribic

UpitnicaStKoju si stimulaciju sad imala?

Tek vidila. Letrozol, gonal, menopur, cetrotide. Ne sjećam se točno što koji dan. I štoperica dual triger Ovitrelle i decapeptyl. Na dan transfera booster i 7 dana nakon jos jedan.  

33👩‍❤️‍👨32

Tweety88🐞
    03. Kolovoz 2021. 16:11

Cure moje drage, neizmjerno vam hvala na podrsci ❤❤❤. Bez vas bi ova cijela prica bila puno veci horor nego sto ponekad je. I ja sam kao Elle zvala svoju soc.ginekologicu za svaki slucaj i odmah me poslala na hitnu buduci da sam na moru. Uglavnom, s bebom je sve ok, srce kuca, velika je koliko i treba biti 🥰❤. Sreci nema kraja i takvo je olaksanje cuti da je sve u redu. Uzrok krvarenja se ne zna i kaze dr. da se svako krvarenje u trudnoci smatra prijetecim pobacajem te da se moram cuvati. Strogo mirovanje nije spominjao, nego samo da ne radim nista tesko. Svejedno eto mene na lijevom boku sa najljepsom slicicom na svijetu u rukama ❤

💛🧡

elle 🙋‍♀️
    03. Kolovoz 2021. 16:13

Tweety88🐞

Cure moje drage, neizmjerno vam hvala na podrsci ❤❤❤. Bez vas bi ova cijela prica bila puno veci horor nego sto ponekad je. I ja sam kao Elle zvala svoju soc.ginekologicu za svaki slucaj i odmah me poslala na hitnu buduci da sam na moru. Uglavnom, s bebom je sve ok, srce kuca, velika je koliko i treba biti 🥰❤. Sreci nema kraja i takvo je olaksanje cuti da je sve u redu. Uzrok krvarenja se ne zna i kaze dr. da se svako krvarenje u trudnoci smatra prijetecim pobacajem te da se moram cuvati. Strogo mirovanje nije spominjao, nego samo da ne radim nista tesko. Svejedno eto mene na lijevom boku sa najljepsom slicicom na svijetu u rukama ❤

Jao ajde napokon lijepe vijesti danas. Drago mi je da si ipak zvala i otišla i sad si mirnija 💕  

💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    27.02.2022. 💕💕💕

Tweety88🐞
    03. Kolovoz 2021. 16:15

Andela jako mi je drago da si se javila. Svaka cast na snazi i odlucnosti ❤💪🏻. Bravo, samo glavu gore i hrabro dalje. Navijam da 9.mj bude vas dobitni i da vam se napokon ostvari najveci san 😘❤

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.