Cure imam pitanje u vezi bolovanja. Ginekolog mi je dao 2 doznake jednu za poslodavca jednu za hzzo. Da li ja moram tu doznaku nosit u hzzo ili to sad sve funkcionira elektronski otkad je korona?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
ja cak nisam ni nosila poslodavcu jer zbog korone ondmah se sve vidi u sustavu. Ne znam ako vrijedi i za trudnocu, ali ne vidim zasto ne bi. Najbolje ti pitati racunovodstvo od firme ako sve vide pa ces znati.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Cure moje sretno svima ja i dalje po malo smeđarim a ovaj glupi digitalni test (samo sam njega imala) baca grešku čim sam pišnula tako da je očito suđeno da ga ne radim strpit ću se do srijede dok ne bude beta 🙏🙏
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
ja cak nisam ni nosila poslodavcu jer zbog korone ondmah se sve vidi u sustavu. Ne znam ako vrijedi i za trudnocu, ali ne vidim zasto ne bi. Najbolje ti pitati racunovodstvo od firme ako sve vide pa ces znati.
Ma da ja isto mislim da to sad sve elektronski funkcionira, nego mi gin kaze da to moram nosit poslodavcu i u hzzo. Nikakve logike, kao na bolovanju si, a trebas doznake raznosit 😅 hvala ti u svakom slucaju provjerit cu sa racunovodstvom
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ruska jojhvala puno i tebi i Kati, velika pusa od mene. ❤️
Manemoj hvala ti draga! 💛
Avocado hvala ti endo sis! 💜
Lita hvala ti draga, što se tiče što dalje, moj zaključak je - ja sam se naborila. Kad se oporavim, želim samo uživati u novom životu. Ako posvojimo dijete - super, ako ne - i to je super. Vrijeme je da budem sretna i slobodna, od bolova, od razočaranja, od neuspjeha, od očekivanja, od pitanja “zašto ne ide”, od samo-nametnute muke, od svega. Želim ozdraviti i prisjetiti se kako je to živjeti normalan život u tijelu bez kronične bolesti. Bit će kako treba biti. 🧡
Samo neka ti operacija prodje ok i da budes pain free. Kronicne bolesti su nesto uzasno. Stalna bol i nikakva kvaliteta zivota. Borim se sa vise od jedne 20+ godina i razumijem te u potpunosti. I ako osjecas da ti je dosta postupaka i svega razumljivo je skroz. Svi mi imamo svoj limit. Sretno sa svime dalje❤️❤️❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Hello everyone from around the world, I know life is hard without money but nothing to worry, join #ILLUMINATI today and be rich, defeating poverty forever, saying no to failure and your family will also benefit from it.
AND START RECEIVING MILLIONS OF DOLLARS
Message the Illuminati initiatior Agent seith Jackson on WhatsApp today and embrace the light: (+919619915236
Hail ILLUMINATI
Nikita, i to je ok. ❤️❤️👏 ja se slazem, ne mogu ni zamisliti sto si prosla a ja ni krenula pa mi je dosta i pred odustajanjem sam ❤️ Slazem se da moramo nauciti cijeniti ono sto imamo, i nauciti uzivati u zivotu i cijeniti !!
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Hello everyone from around the world, I know life is hard without money but nothing to worry, join #ILLUMINATI today and be rich, defeating poverty forever, saying no to failure and your family will also benefit from it.
AND START RECEIVING MILLIONS OF DOLLARS
Message the Illuminati initiatior Agent seith Jackson on WhatsApp today and embrace the light: (+919619915236
Hail ILLUMINATI
Sunny, ako su to komplikacije,moras to dostavit poslodavcu i HZZO. Pogotovo kad s otvara prvi put. Poslodavcu,tj knjigovođi posaljes lijepo mailom a nazoves svoj HZZO i zamoliš da posaljes elektronski. Pa ti oni daju mail i kazu sta se jos salje.osobna,ugovor, i r1 izvjestaj koji ti treba ispuniti knjigovoda
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
A ne znam jesam u pravu.. Moja je bila mala, kad smo skuzili da pada vec je bila negativna. Uglavnom, mislim da je sto se tice terapije, najbolje slusati svoje doktore. A i da, jedan dan ti ne igra ulogu..
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji