Anchy ma ima da je implatacijsko inače ću se naljutit..
.
Sretno svima danas
Ma nema šta drugo bitiii 😊😊 pogotovo kad već prestaje 🤞🥰
Kako se ti osjećaš ?! Imaš li nekih simptoma ?!
Ma ne znam ni ja sama 🙈🙈 3dnt me probudio naš nekako jak i bolan grč u maternici. Nakon toga ništa, samo osjećaj da trebam dobiti svaki čas, sve nešto bolucka na sve strane,a nikako da dobijem evo danas 5dnt 😂😂
Zvuči obećavajuće. Mene ništa ne boli, jedino su mi se sise promjenile i po tome sam skužila da se nešto mijenja a tako mi je bilo i u dvije prijašnje (neuspješne) trudnoće. Jedina razlika mi je ovo malo krvarenje pa se nadam da će ovaj put biti dobitno. Vjera je tu iako nikad ne znaš šta se može dogodit.
Nas dvi se pratimo. Meni je 6 dnt a beta je 28.7
Ja sam u 5 mjesecu implatacijsko imala 6dnt, nažalost bila je biokemijska ali opet dobar znak za mene!!
Drago mi je da imam nekog s kim ću se pratiti😊 ja odlučila dan prije raditi betu, znači 29.07.a test ću napraviti samo taj dan ujutro čisto da znam na čemu sam 😂 naravno ako vještica ne dođe prije pujpuj.
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Drage cure, cestitam svima s pozitivnim betama, a posebno Miss na Ivanu ❤
Pratila sam neke cure, Arnoldica bas mi je zao 😔. Vidim da imas nizak progesteron, probaj vidjeti sa svojim dr. sto dalje. Inace, ref.vrijednosti su do 80 i bas sam isla jucer gledati, meni je 54 zadnje vadenje.
Razumna, bit ce to dobro, drzim 🤞🍀
Asli i za tebe sam procitala, drago mi je da je sve dobro proslo, sad miruj 💞
Negdje sam isto procitala da se u Betiplus placa FET, ja nisam platila, islo je preko uputnice - to je sad po novom! Cure, raspitajte se, najbolje nazovite njih tamo, sve ce vam objasniti :).
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure jel bolje da idem sad odmah u FET kad dodje menga ili s idućom mengom? Ili je to svejedno?
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Beba4321biokemijska je dobar znak. Ti ćeš test pravit
. Ajme ja to ne mogu,preveliki mi je to stres. Dosta mi što betu moram vadit,pa ako bude pozitivna i drugu
. Znači 28-og ću ja već znat kakva je situacija a slijedeći dan ćemo vidit kako je u tebe
Ma joj prošli put sam radila 9dnt i 11dnt i sve bio ogroman + i na kraju ništa.. Sada ću samo jutro na dan bete, da se ne iznenadim ako dobijem 0 na beti,čisto radi toga da znam na čemu sam. A ako ostanem trudna, nekako mi ljepši osjećaj da ugledam taj + na testu 😊😊
Držim 🤞 za nas i za sve druge cure 🥰🥰
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
Cure jel bolje da idem sad odmah u FET kad dodje menga ili s idućom mengom? Ili je to svejedno?
Ja sam prošle godine išla dva FET-a zaredom. Prvi FET beta 0, drugi FET trudnoća(na kraju spontani). Može se direktno ić jedan iza drugog.
Ali šta se tiče šansi uspješnosti je svejedno jel sad pauziram jedan ciklus ili ne?
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
Ja sam prošle godine išla dva FET-a zaredom. Prvi FET beta 0, drugi FET trudnoća(na kraju spontani). Može se direktno ić jedan iza drugog.
Ali šta se tiče šansi uspješnosti je svejedno jel sad pauziram jedan ciklus ili ne?
Mislim da slobodno možeš pauzirat.
Super, hvala ti. Nekako se ne osjećam spremna sad odmah ići, mislim ds mi treba mala pauzica, ali razmislit ću još.
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
Ja sam isla odmah sljedeci ciklus u FET i to nema veze, samo ja sam isla u prirodni pa zbog toga valjda... sad pauziram do rujna,ali vec sam na iglama jer ne mogu docekati.
Sofi ako ostanes trudna, prvo ti je dijete ili imas jos djece? Drzim 🤞🍀
30 g. oboje
OTP 9.11.
Beba4321kakvo ti je bilo to implatacijsko krvarenje ? Kod mene blijedo ružičasto kod brisanja, poslije ništa. Jutros smeđe i jako malo, Maloprije opet kod brisanja,smeđe pomiješano s ružičastim. Stavljam vaginaletu i na prstu smeđe (ispričavam se na detaljnosti).
Ma bolje da smo detaljne pa nije to neki bauk 😂😂 meni ti je implatacijsko 6dnt bilo kao neke 2 smeđe žilice, poslije do kraja dana samo malo smeđarenja i idući dan ništa. Mislim da si ti baš zbog utrića ulovila svježu implatacijsko krv, jer sam ja taj ciklus pila utriće pa nije odmah izašlo
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
Rodila sam!! 19.07 u 21:20h , 3330g i 49 cm stigao nam je nas mali Ivano. ❤️❤️❤️
Sve je proslo super, porod brz , malo sam vise popucala pa imam dosta savova ali proc ce i to kad vidim ovu malu srecicu kraj sebe 💙
Jedva cekam da svaka od vas dozivi taj najljepsi trenutak u zicotu ❤️🙏
Aaaaa čestitam od srca😍😍😍😍😍
Brz oporavak Vam želim 🙏🙏🙏
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Vracena jedna ‘prelijepa blasta’ sa ocjenom 10/10, kako kaze dr Toliko je lijepa da nema razloga da ne dovede do trudnoce, tu recenicu ponavljam sebi 🤞🏻 Ostale pusta do sjutra ali mi je rekla da su bas dosta fragmentisani da se ne nadam nekom cudu… al dobro, vjerujem u ovaj postupak 🥰❤️
👩🏽34god
Sortiraj odgovore
Najstariji