Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Asli 🌱
    20. Srpanj 2021. 22:02

sara_a

Asli 🌼

Ej cure bila sam na hitnoj, sve je ok, oba embrija su i dalje tu ❤️❤️ malo su narasli i čak se srčana akcija vidjela.
    Hematom je u pitanju, 4 x 8 mm, zato sam krvarila, ali nalazi se ispod njih pa je doktor rekao da je to bolje nego da je iznad njih da ih kao ne povuče.
    Od terapije mi nije ništa dao, nego da nastavim s utrogestanom i da mirujem sljedeća 2 do 3 tjedna najmanje. Krvarenje ovo može trajati sad do 48 sati, imala sam poslije i one tamne krvne ugruške, baš je bilo grozno.
    Pokušavala sam ostati pribrana, ali strah je bio u meni. Strah i zbunjenost, šta napraviti, koga zvati, gdje ići. Hvala vam puno na pomoći, savjetima i podršci, puno mi to znači.
    Nadam se da će biti sve ok.
    Cure koje ste imale hematome, jeste dobile još nešto od terapije uz mirovanje?

Jesam pijem od tog momenta kad mi je moj mpo dr reko duphastone 2-4-2. Mirovanje, mirujem ali ne nez koliko vozim se po kruh po kući šetam odem na kavu. Nemogu psihički podnjet 4 zida. Mali su to hematomi, ali čuvaj se… Javi se odmah svom dr mailom ili prvom prilikom telefonom bar. A to "krvarenje" smeđarenje je meni trajalo i duže od 48.

Drži se vjerujem kako ti je ❤️❤️❤️🙏

Hvala ti, zvat ću ih ujutro odmah.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Anči 💕
    20. Srpanj 2021. 22:06

Asli 🌼

Ej cure bila sam na hitnoj, sve je ok, oba embrija su i dalje tu ❤️❤️ malo su narasli i čak se srčana akcija vidjela.
    Hematom je u pitanju, 4 x 8 mm, zato sam krvarila, ali nalazi se ispod njih pa je doktor rekao da je to bolje nego da je iznad njih da ih kao ne povuče.
    Od terapije mi nije ništa dao, nego da nastavim s utrogestanom i da mirujem sljedeća 2 do 3 tjedna najmanje. Krvarenje ovo može trajati sad do 48 sati, imala sam poslije i one tamne krvne ugruške, baš je bilo grozno.
    Pokušavala sam ostati pribrana, ali strah je bio u meni. Strah i zbunjenost, šta napraviti, koga zvati, gdje ići. Hvala vam puno na pomoći, savjetima i podršci, puno mi to znači.

super da je sve ok s bebicama 💕 sad odmaraj i mazi bušu..bit ce to sve dobro 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    20. Srpanj 2021. 22:07

Mare0208

Asli nadam se da je sve u redu..

Cure i ja sam prokrvarila popodne. Baš sam znala da se sprema. Tako da eto, idem u četvrtak izvadit tu betu i dogovorit dalje što i kad.

zao mi je 😏 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    20. Srpanj 2021. 22:18

Sunflower kako je bilo na pregledu?
    Teja super da je sve ok. Jel imas jos neke preglede ili ssd samo čekate 🤭
    Ivevk jesi saznala sta za aspiraciju 
    Nakapakica drzim fige da se sve fino razviju do sutra 🤞🤞🤞
    Stela navijam da ih sto vise prezivi do petka 🙏🙏

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Tweety88🐞
    20. Srpanj 2021. 22:19

Arnoldica i Mare jako mi je zao, ne znam sto drugo reci. Drzite se 💪🏻❤

💛🧡

• Josipab
    20. Srpanj 2021. 22:21

Mare i Arnoldica, stvarno mi je zao. Isplacite se i malo budite negativne i onda idemo jako u nove borbe,bit cete vi okej! 
    Asli, super vijesti,bebice su dobro,cuvaj ih i dalje kao i dosad 🥰

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Nakapaka
    20. Srpanj 2021. 22:50

Hvala Anchy 😘  bojim se da nece bas biti smrzlica jer je ono u nedelju rekla dva dobra a tri znakovi fragmentacije tako da ne vjerujem da ce uspjeti al eto makar ova dva da imam za transfer 🤯 uf ne znam ni sama sta pricam od treme 🤦‍♀️🤣 javljam se kad budem Pupo 🤞🏻

👩🏽34god

Teja1408
    20. Srpanj 2021. 22:57

anchy321

Sunflowerkako je bilo na pregledu?
    Teja super da je sve ok. Jel imas jos neke preglede ili ssd samo čekate 🤭
    Ivevk jesi saznala sta za aspiraciju
    Nakapakicadrzim fige da se sve fino razviju do sutra 🤞🤞🤞
    Stela navijam da ih sto vise prezivi do petka 🙏🙏

Rekao mi da dodjem 27.7., za tjedan dana.
    Ja sama sebi drzim fige da ne docekam taj pregled 😂😂

sara_a
    20. Srpanj 2021. 23:04

SofiSofi

Meni sad kad sam bila na wc-u na papiru krv, jaaako blijedo ružičasta. I to samo kad se obrišem.
    Danas mi je 5 dnt .Nadam se da je to implatacijsko a ne menstrualno krvarenje.

🙏🙏 Prerano je za menst., taman za implat. 🤗🙂🤗

👩‍🦰29 god nizak amh
    🧔35 god OLIGO
    4/21 aspiracija ovaleap 200 ogralutran 200 💉, transfer vraćen 1 trodnevni beta 0
    5/21 🐧 beta 0
    6/21 🐧 25.06.beta 2244
    29.06. beta 8594
    1.pregled 02.07.21. (sve ok na mjestu) 5+5
    2.pregled 09.07.21. 6+5 0.77cm ❤️
    3.pregled 14. 07.21 7+3 1.23cm ❤️ + hematom 2.2*2cm
    4.pregled 19.07.21. 8+1 1.8cm ❤️❤️ sve ok (+hematom)
    5.pregled 30.07.21. 9+5 3.81cm ❤️ (nema hematoma) 🥳🥳
    18.08. Anomali test 12+3

Baby boy 💙

Hope33
    20. Srpanj 2021. 23:09

Asli 🌼

Ej, i ja ga imam, otkriven na 5 + 4 kad sam pocela smedarit tj tad se nije ni vidio nego na 5 + 6 kad se vidio i plod i srcana akcija i ogromna sjena (21mm, hematom). Krenulo je i crveno krvarenje i to nakon bolova (valjda je tijelo pokusalo ga izbaciti). Svaki dan je bitan (strogo mirovanje, krevet- kauc) dok se ne smanji odnosno nestane, plus terapija utrogestanima 3×2, smedarim i sada na 8 + 3 (i to sam se sad vec navikla), samo da nema vise onih "iznenadenja" i molim Boga da uskoro nestane. Igra zivaca, ali cini mi se da smo mi mpo ovke nekako sklonije tim hematomima, ne da nam se ni da se radujemi trudnoci..al nadajmo se i bit ce sve ok, ozbiljno shvati pogotovo sta su blizanci, meni je dr rekla da su mi sanse 50:50. 

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.