Cure ja sam malo potonula od jučer. Jučer me popodne i navečer baš bolila glava, a to mi je inače znak da za dan-dva stiže menga. Danas mi je tek 8.dan trodnevnih, beta tek u utorak. Bila sam baš ok do jučer i sad mi je totalno pad sistema 😔
❤️❤️❤️ znaš da simptomi ništa ne znace ❤️ upali si neku seriju ako si doma i uživaj PUPO. Ja sam krenula gledat seriju working mums na netflixu tijekom postupka i skroz sam se navukla. Presmiješne su mi eto možda i tebe oraspoloži
grlim te
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Jutroo, kod mene jedna gv u uterusu, ne vidi se ništa još jer sam 4+4, al bitno da nije vanmaterična.
Za 10ak dana novi uzv, čekam još termin.
Sretno svima danas 🥰
Super da je sve ok🥳 već si gotova, ja imam tek u 16 termin za uzv 😑
4+4 si računala od prvog dana menstruacije?
Kad je tebi bila aspiracija, tj koliko si sad trudna po zadnjoj M?
Sritno, nek bude sve na mistu 💕
Po zadnjoj M mi je danas točno 5 tjedana. Aspiracija je bila 22.6.
Hvala ti puno ☺️☺️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Cure sretno danas 🍀🍀🍀🍀🥰
Imam pitanje, gdje ste radile kariogram ako ga je koja morala? Na rebru sam dobile termin 22.11. a zapisana sam za postupak u 11.mj. to se tako dugo čeka? Nije to vađenje krvi?
da, dugo se čeka na tu pretragu i nalaz onda cekas dugo. Pretragu kariotip možete napraviti privatno u poliklinici Analiza. Skupa je košta oko 2000 kn ali odmah ste na redu i nalaz smo mi dobili nakon 2 tjedna. Ja nisam nigdje našla da se kariogram može raditi privatno, jedino kariotip.
Zašto radite tu pretragu? Uglavnom je dr svejedno da li se donese kariotip ili kariogram, bar sam ja stekla takav dojam.
U pol.škvorc nam je dr.dala da to napravimo...mene baš to bunilo,kariogram i kariotip..jer privat nigdje nisam nasla kariogram...znaci napisala je kariogram oba partnera, mislis da bude onda ok kariotip?
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Cure sretno danas 🍀🍀🍀🍀🥰
Imam pitanje, gdje ste radile kariogram ako ga je koja morala? Na rebru sam dobile termin 22.11. a zapisana sam za postupak u 11.mj. to se tako dugo čeka? Nije to vađenje krvi?
da, dugo se čeka na tu pretragu i nalaz onda cekas dugo. Pretragu kariotip možete napraviti privatno u poliklinici Analiza. Skupa je košta oko 2000 kn ali odmah ste na redu i nalaz smo mi dobili nakon 2 tjedna. Ja nisam nigdje našla da se kariogram može raditi privatno, jedino kariotip.
Zašto radite tu pretragu? Uglavnom je dr svejedno da li se donese kariotip ili kariogram, bar sam ja stekla takav dojam.
U pol.škvorc nam je dr.dala da to napravimo…mene baš to bunilo,kariogram i kariotip..jer privat nigdje nisam nasla kariogram…znaci napisala je kariogram oba partnera, mislis da bude onda ok kariotip?
mog muža je dr tražio kariogram, on je napravio kariotip privatno i bilo je ok. Možda najbolje da pitaš u poliklinici dal bi im kariotip bio ok, ali ja mislim da će ti reć da može
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure ja sam malo potonula od jučer. Jučer me popodne i navečer baš bolila glava, a to mi je inače znak da za dan-dva stiže menga. Danas mi je tek 8.dan trodnevnih, beta tek u utorak. Bila sam baš ok do jučer i sad mi je totalno pad sistema 😔
Ja sam u ovom postupku bila uvjerena da ću dobiti M, imala sam nekoliko svojih tipičnih simptoma da dolazi, čak sam ju i oplakala jer sam mislila da je gotovo. Meni je isto tako raspoloženje padalo ovisno o simptomima koje bi osjećala. Teško je kontrolirati se. Probaj što duže biti optimistična, držim fige da sve bude super 🤞🏼🤞🏼☺️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Cure sretno danas 🍀🍀🍀🍀🥰
Upitaj na Klaičevu, ja sam tamo dobila brzo termin. I nalaz za 4 tjedna, a mm za tjedan i pol.
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Curke moje, ja danas plačem ko kišna godina, iako nema veze sa ovom temom, al moram se negdje ispuhat, inače ću puknut. Ugl, maca koju smo muž i ja udomili otkako smo je našli kao mače prije 4 godine, je vec par dana nesto loše, i odemo danas kod veterinara. Ustanovili su joj mačju leukemiju. To je neizlječiva bolest, uz koju se razvijaju i razne druge bolesti. I sad od tuge ne znam što bih, srce mi puca jer znam da ćemo ju morat uspavat kroz određeni period. 😭😭😭😭
Draga moja, moja najveća ljubav je imala FelV. Nakon dijagnoze, živio je par godina. Bolest se ne moze izlijeciti, ali se može živjeti s njom. Najbitnije ti je pumpanje imuniteta. Moj je izgubio bitku, ali on je jos uz to imao i epi napadaje. Isplači se, loša je vijest, ali ima puno primjera mačaka koje žive s tom bolesti puno puno godina, tako da nije gotovo. Vidis, sigurno si ju pokupila s tom bolesti, pa vec 4 godine živi. Ja isto vjerujem pošto je moj došao s ulice da mu je majka to porodom prenijela. Drži se ❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Curke moje, ja danas plačem ko kišna godina, iako nema veze sa ovom temom, al moram se negdje ispuhat, inače ću puknut. Ugl, maca koju smo muž i ja udomili otkako smo je našli kao mače prije 4 godine, je vec par dana nesto loše, i odemo danas kod veterinara. Ustanovili su joj mačju leukemiju. To je neizlječiva bolest, uz koju se razvijaju i razne druge bolesti. I sad od tuge ne znam što bih, srce mi puca jer znam da ćemo ju morat uspavat kroz određeni period. 😭😭😭😭
Jako mi je žao zbog mace i znam da ti se sad čini da joj dolazi kraj ali nije tako.
Moj mačak je imao macju leukemiju i macju sidu ali proživio je 11g. Mace ti odlično podnose lijecenje. Samo je moraš zatvoriti u stan i ne puštati da se druži sa drugim macama i moraš raditi na imunitetu (Ja sam svome kapala pod jezik maticnu mlijec). Poslije razvio turmor pa je išao na kemoterapiju. Bitno je da joj daš mira, i kupi joj onu astronautsku hranu kao bi unijela dovoljno kalorija.
Sve će biti dobro 🥰
Kakva je to astronautska hrana? I s koliko godina mu je dijagnoza postavljena?
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Draga moja, moja najveća ljubav je imala FelV. Nakon dijagnoze, živio je par godina. Bolest se ne moze izlijeciti, ali se može živjeti s njom. Najbitnije ti je pumpanje imuniteta. Moj je izgubio bitku, ali on je jos uz to imao i epi napadaje. Isplači se, loša je vijest, ali ima puno primjera mačaka koje žive s tom bolesti puno puno godina, tako da nije gotovo. Vidis, sigurno si ju pokupila s tom bolesti, pa vec 4 godine živi. Ja isto vjerujem pošto je moj došao s ulice da mu je majka to porodom prenijela. Drži se ❤️
Hvala curke.. Ovo mi je sad bas ono najgora moguca vijest.. Nisam se nadala da je tak bubana, jer dosad nije pokazivala nikakve znakove bolesti.. Al ono.. Isplakala sam jucer more suza, da sam jutros izgledala ko su me ose ispikale..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Rina preslatka bebica
Arnoldica ne mora biti da je zbog M, sve to moze biti i od utrića! Drži pozitivan stav, lavice!!
Cure, sretno danas na aspiracijama , transferima i uzvima.
Nešto nema testica u zadnje vrijeme! Cure sto čekaju bete , ne mislite piškiti!? 😀
Roxy javi nam se da znamo da si dobro...
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji