Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • T_Ivy
    15. Srpanj 2021. 20:15

Lepe moje lavice. Evo me posle procitanih 40 stranica zaostatka. Rasplakale ste me sve do jedne 💗💗💗 nisam mogla da verujem koliko je vas na mene mislilo i koliku ste mi podršku slale. Išla sam od posta do posta i svaka rec mi je punila srce, koje je toliko ovih dana uplašeno zbog svega sto mi se dešava i stegnuto. Na poslu mi je ludnica, a to kao i da mi odgovara - isključim se iz svega ostalog i rintam i rintam dok ne zanemim 🤪
    Dada, moj heroj vam je već javila. Verujte mi, ja sam skroz realna. Sve scenarije sam već prevrtela u glavi i na sve sam spremna. Testic je danas opet malo tamniji nego juče. I dalje je sve to maleno, ali ja nadu gajim svakako. Pa ko ne bi uz vas? U utorak ćemo biti pametniji 🤓
    Sunny, Anđela, Sofi pupice moje lepe, hrabrice, nema kod vas greske!! 🤞🤞🤞
    Nikitta ti si moj oslonac veliki! ❤️ Uvek kažeš pravu reč
    Sbjelisi, Dada, MissIvy, Razumna, Anchy i sve ostale, ne zamerite koje sam zaboravila - vrlim vas najviše! Vi ste takav pakt vučica, ponosna sam sto sam medju vama 🥰🥰🥰

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

petra30
    15. Srpanj 2021. 20:18

Bluew

Evo da se javim nakon današnjih konzultacija u citu.. suprug je odmah tamo po preporuci dr. ponovio spermiogram i ovaj put je uredan..ja sam vadila amh -18.6
    Kaze da nije los,ali s obzirom na godine (30) da bi mogao biti bolji🤨 ..nakon menstruacije moram obaviti propuhivanje jajovoda 😱😲🤢 pa cemo viditi sto dalje..

Savjet za HSG - popij Brufen i Normabel... Meni su rekli da ne treba nista, eventualno brufen 400. Ja popila 600+ normic od 0.5. Meni su doduse jajovodi bili prohodni pa nije bilo strasno, ali da je neugodno, bome jeje. Ne znam kako bi bilo da nisam popila nista...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Anči 💕
    15. Srpanj 2021. 20:20

T_Ivy

Lepe moje lavice. Evo me posle procitanih 40 stranica zaostatka. Rasplakale ste me sve do jedne 💗💗💗 nisam mogla da verujem koliko je vas na mene mislilo i koliku ste mi podršku slale. Išla sam od posta do posta i svaka rec mi je punila srce, koje je toliko ovih dana uplašeno zbog svega sto mi se dešava i stegnuto. Na poslu mi je ludnica, a to kao i da mi odgovara - isključim se iz svega ostalog i rintam i rintam dok ne zanemim 🤪
    Dada, moj heroj vam je već javila. Verujte mi, ja sam skroz realna. Sve scenarije sam već prevrtela u glavi i na sve sam spremna. Testic je danas opet malo tamniji nego juče. I dalje je sve to maleno, ali ja nadu gajim svakako. Pa ko ne bi uz vas? U utorak ćemo biti pametniji 🤓
    Sbjelisi, Dada, MissIvy, Razumna, Anchy i sve ostale, ne zamerite koje sam zaboravila - vrlim vas najviše! Vi ste takav pakt vučica, ponosna sam sto sam medju vama 🥰🥰🥰

Vjeruj da smo sve nestrpljive i s tobom jedva cekamo utorak 🤞 super je da si realna ali ipak treba se nadati i vkerovati da ce bit dobro..mislim na tebe i saljem ti pozitivnu energiju 🙏🙏❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

petra30
    15. Srpanj 2021. 20:29

T_Ivy

Vjerovat cemo i nadati se s tobom❤️❤️❤️❤️🙏. 

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

GPgirl
    15. Srpanj 2021. 20:47

Razumna

Hope, sad i ja tako. Doslovno. Muž, ja i kolegica koju obećavam da preuzme posao. Valjda će sad biti bolje. Upravo sam išla uplatiti sv Misu na nakanu da se moje bebe rode žive i zdrave, pa valjda će dragi Bog čuti moju molitvu.
    Baš sam zadnji put kad sam bila kod dr L upoznala trudnicu koja mi je rekla da je prije tog dobitnog transfera molila se Djevici i plakala, baš u ordinaciji.
    Što se tiče ispitivanja prohodnosti ja sam to išla raditi u Betu Plus i imala sam loše iskustvo. Bilo je jako bolno, doktorica nije bila baš vjesta, nisu mi uopće ponudili ništa protiv bolova ( ja takve stvari ne odbijam koliko god da kostaju). U principu jajovodi su prohodni a mene je još par sati boljelo kao najjači menstrualni bolovi bez prestanka.
    Da sam znala da ću završiti na ivf, nikad to nebi radila, ali to je standardna pretraga koju traže. Jedino kad je loš spermiogram onda ne jer nema smisla.

i ne rade ako je nizak AMH jer se odmah ide na IVF

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Bluew
    15. Srpanj 2021. 21:36

petra30

Bluew

Evo da se javim nakon današnjih konzultacija u citu.. suprug je odmah tamo po preporuci dr. ponovio spermiogram i ovaj put je uredan..ja sam vadila amh -18.6
    Kaze da nije los,ali s obzirom na godine (30) da bi mogao biti bolji🤨 ..nakon menstruacije moram obaviti propuhivanje jajovoda 😱😲🤢 pa cemo viditi sto dalje..

Savjet za HSG - popij Brufen i Normabel… Meni su rekli da ne treba nista, eventualno brufen 400. Ja popila 600+ normic od 0.5. Meni su doduse jajovodi bili prohodni pa nije bilo strasno, ali da je neugodno, bome jeje. Ne znam kako bi bilo da nisam popila nista…

Hvala na savjetu, definitivno cu tako napraviti..odma sam se sitila da bi mogla brufen popiti,ali ne i Normabel..ali bome ocu 😂😂

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

Razumna
    15. Srpanj 2021. 21:40

Moj tata i inače plače što ja nemam djece,  nekad mu se moram rugati da je njemu teže nego meni 🤣🤦‍♀️
    Stvarno je najgore kad moraš tješiti ljude oko sebe, tipa meni je jedna prijateljica rekla da ona zna kako se osjećam jer je svaki put poslje poroda zdravog djeteta plakala jer je pala u depresiju. A najgore joj je bilo kad je rodila trećeg sina za kojeg se nadala da će biti kći taj je bila u najgoroj depresiji 🙄

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

❤️J_0209_b😺
    15. Srpanj 2021. 21:44

Curke moje, ja danas plačem ko kišna godina, iako nema veze sa ovom temom, al moram se negdje ispuhat, inače ću puknut. Ugl, maca koju smo muž i ja udomili otkako smo je našli kao mače prije 4 godine, je vec par dana nesto loše, i odemo danas kod veterinara. Ustanovili su joj mačju leukemiju. To je neizlječiva bolest, uz koju se razvijaju i razne druge bolesti. I sad od tuge ne znam što bih, srce mi puca jer znam da ćemo ju morat uspavat kroz određeni period. 😭😭😭😭

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

GPgirl
    15. Srpanj 2021. 21:57

❤️J_b😺

Curke moje, ja danas plačem ko kišna godina, iako nema veze sa ovom temom, al moram se negdje ispuhat, inače ću puknut. Ugl, maca koju smo muž i ja udomili otkako smo je našli kao mače prije 4 godine, je vec par dana nesto loše, i odemo danas kod veterinara. Ustanovili su joj mačju leukemiju. To je neizlječiva bolest, uz koju se razvijaju i razne druge bolesti. I sad od tuge ne znam što bih, srce mi puca jer znam da ćemo ju morat uspavat kroz određeni period. 😭😭😭😭

Grlim najace❤️❤️❤️ Ja moju morala uspavati prije 3 mj jer je dobila neizljecivi rak😭😭😭 Samo nemoj da pati..nisu to zasluzile. 

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

petra30
    15. Srpanj 2021. 22:16

❤️J_b😺

Ajme, zao mi je jako ❤️. Vrlim❤️

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.