Miss_Ivyja nema šanse da piškim,prestresno mi je to. Čekam betu pa šta bude a i duže sam PUPO
tako i ja uživam kao PUPO
dok me ne krenu lovit crne misli pred betu
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Curke moje, ja danas plačem ko kišna godina, iako nema veze sa ovom temom, al moram se negdje ispuhat, inače ću puknut. Ugl, maca koju smo muž i ja udomili otkako smo je našli kao mače prije 4 godine, je vec par dana nesto loše, i odemo danas kod veterinara. Ustanovili su joj mačju leukemiju. To je neizlječiva bolest, uz koju se razvijaju i razne druge bolesti. I sad od tuge ne znam što bih, srce mi puca jer znam da ćemo ju morat uspavat kroz određeni period. 😭😭😭😭
Draga moja, moja najveća ljubav je imala FelV. Nakon dijagnoze, živio je par godina. Bolest se ne moze izlijeciti, ali se može živjeti s njom. Najbitnije ti je pumpanje imuniteta. Moj je izgubio bitku, ali on je jos uz to imao i epi napadaje. Isplači se, loša je vijest, ali ima puno primjera mačaka koje žive s tom bolesti puno puno godina, tako da nije gotovo. Vidis, sigurno si ju pokupila s tom bolesti, pa vec 4 godine živi. Ja isto vjerujem pošto je moj došao s ulice da mu je majka to porodom prenijela. Drži se ❤️
Hvala curke.. Ovo mi je sad bas ono najgora moguca vijest.. Nisam se nadala da je tak bubana, jer dosad nije pokazivala nikakve znakove bolesti.. Al ono.. Isplakala sam jucer more suza, da sam jutros izgledala ko su me ose ispikale..
žao mi je za macu. Nadam se da ćete uspijeti ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Hvala vam cure! Pokušat ću biti što pozitivnija. Znam da to ništa ne mora značiti, ali ta glavobolja mi je uvijek alarm da stiže :/
Netflix radi 😂 Working moms sam pogledala, dobra mi je serija. Trenutno pratim Virgin river, baš mi je super 🤗
test još nisam radila, mislim da je još rano s obzirom da sam vraćala trodnevne. Možda u nedjelju se odlučim 🤔
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Astronautsku hranu zovu tekucu kaloricnu hranu koju kupiš u ljekarnoj, to je inače za ljude.
Ja ne znam kako ću vaditi betu kad ću ja biti na moru 🤷🏻♀️
Ja poslje transfera planiram zapiciti na more. .. zapravo mi se ni ne vadi beta ja bi radije pricekala 9mj 😂😂😂
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Arnoldica i mene 2 dana boli glava za poludit. Probudim se s glavoboljom i onda tako na cijeli dan se razvuče. Isto kao i ti, glavobolja mi je znak menge. Nadam se da je kod obje samo zbog vremena.
Ja namjeravam piškit samo dan prije bete. Kod nas nalaz očita doktor, ide se odmah nakon vađenja kod njega. Voljela bih biti pripremljena...
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Cure sretno danas 🍀🍀🍀🍀🥰
Imam pitanje, gdje ste radile kariogram ako ga je koja morala? Na rebru sam dobile termin 22.11. a zapisana sam za postupak u 11.mj. to se tako dugo čeka? Nije to vađenje krvi?
da, dugo se čeka na tu pretragu i nalaz onda cekas dugo. Pretragu kariotip možete napraviti privatno u poliklinici Analiza. Skupa je košta oko 2000 kn ali odmah ste na redu i nalaz smo mi dobili nakon 2 tjedna. Ja nisam nigdje našla da se kariogram može raditi privatno, jedino kariotip.
Zašto radite tu pretragu? Uglavnom je dr svejedno da li se donese kariotip ili kariogram, bar sam ja stekla takav dojam.
U pol.škvorc nam je dr.dala da to napravimo…mene baš to bunilo,kariogram i kariotip..jer privat nigdje nisam nasla kariogram…znaci napisala je kariogram oba partnera, mislis da bude onda ok kariotip?
mog muža je dr tražio kariogram, on je napravio kariotip privatno i bilo je ok. Možda najbolje da pitaš u poliklinici dal bi im kariotip bio ok, ali ja mislim da će ti reć da može
Isto tako..pisalo kariogram, a na nalazu kariotip 🤷🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Astronautsku hranu zovu tekucu kaloricnu hranu koju kupiš u ljekarnoj, to je inače za ljude.
Ja ne znam kako ću vaditi betu kad ću ja biti na moru 🤷🏻♀️
Ja poslje transfera planiram zapiciti na more. .. zapravo mi se ni ne vadi beta ja bi radije pricekala 9mj 😂😂😂
Ja sam isto bila na moru kad sam trebala vaditi drugu betu. S uputnicom od ginekologice možeš u bilo kojoj bolnici u HR vaditi betu. Ja sam na kraju otišla vaditi u privatnu polikliniku u najbliži veći grad, nekih 40 km od mene. Oko 150 kn se vrte cijene za beta hcg.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Prezivjela anesteziju! 🤣 dobila sam 9 jajnih celija, jos lezim pa vjerovatno na otpustu ce mi reci kakve su i je li svaka upotrebljiva… hvala vam puno na podrsci i lijepim rijecima! Sto bi rekli stari Na dobro vam se vracalo ❤️❤️❤️
👩🏽34god
Prezivjela anesteziju! 🤣 dobila sam 9 jajnih celija, jos lezim pa vjerovatno na otpustu ce mi reci kakve su i je li svaka upotrebljiva… hvala vam puno na podrsci i lijepim rijecima! Sto bi rekli stari Na dobro vam se vracalo ❤️❤️❤️
Odlično 🥳🥳 Sretno za dalje ☺️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Ja sam danas na uzv i umirem od straha. Sinoć i jutros imam smeđkasti iscjedak i jučer me nekoliko puno baš jako probolo
👱♀️35 godina, amh 0.9 pmol/l
👱♂️45 godina, svi nalazi savršeni
11/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, gonal, 1 ET, beta 0
04/2020 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, folikuli nisu narasli dovoljno za aspiraciju
5/2021 IVF kod dr. Lučingera, klomifen, estrofem, gonal, 2 folikula- 2 js, jedna se oplodila
Beta 01.07. 369,3
Beta 03.07. 776,7
16.07. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji