Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope33
    15. Srpanj 2021. 18:36

sara_a

Hope33 vidim da piše strogo mirovanje…šta ti spada u to. Jer ja ću izludit od mirovanja. 😏

A doslovno krevet i wc, pomazu mi muz, mater i otac, ostave mi obroke, da, naravno da je uzas, al sve samo da bude na kraju dobro...cak sam se donekle i privikla. Haha..

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

🌼TiKi🌼
    15. Srpanj 2021. 18:36

Zara92 ja sam radila Sono HSG u BetaPlus poliklinici, nije me nista posebno boljelo, poput menstrualnih grceva taj cijeli dan. Pretraga je neugodna bez uljepsavanja i nije bezbolna, osjeti se, posebno ako su jajovodi neprohodni.

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

manemoj
    15. Srpanj 2021. 18:41

Mag.nolia

manemoj

SofiSofi

anchy321

SofiSofi

Evo cure sad sam PUPO 😍. Andelasretno na transferu i Ana nek pregled prođe veselo 😍.
    ManemojRoko je presladak ❤️.
    Mislila da danas jedem krumpirice a i burger mi dobro paše s njima😂.

PUPOO 🥳 kad je beta? Samo ti udri po burgeru i krumpirićima👌👌

Betu mi je stavio 28.07. 🤩. Nadam se da će bit pozitivna. Bas se opcenito super osjećam 👌.
    Poslije transfera sam rekla : “Vidimo se za 9 mjeseci😂😂😂!” Treba se zafrkavat 🤣

Ma nemos pobjeći od doktora 😂 ja jučer bila na pregledu pa sam se prije toga družila sa njim i sestrom Barbarom.. ne daju se oni iz naših života samo tako ;) sretno 🤞🏻

Hej manemoj, usla sam i uhvatila da si tu, znam da smo u dan, dva razlike i neki dan sam bila na uzv, procjena bebe je 750grama😳, kao to je ok ništa dr nije komentirao, ali vidim da je za 24tt prosjek oko 600grama. Trbuh mi i nije bas velik i +3kg sam, ne znam da li su te procjene tocne ili je to odprilike, kakvo je stanje kod tebe?

Hej,
    Kod mene je do sad stalno bio za tjedan dana veći, po nekim stavkama i 10 dana veći..
    Sad je 668 grama.. ja ti imam dvije aplikacije i svaka pokazuje različiti prosjek. 
    Komentirala sam s doktoricom da sad manje odskače od inače ali je rekla da sad idemo prema tjednima kad će ta procjena biti puno točnija nego do sad i da će se on sad razvijati ovisno o tome jesam npr ja sitna ili krupnija.. kaže da je priroda zamislila da svaka žena može roditi svoje dijete pa da obično to prati jedno drugo.. mislim da to nisu neka velika odstupanja a i to su realno samo procjene.. 
    Što se kila tice, ja sam +7 🙈🙈🙈 imam osjećaj da mi je sve u trbuh i prsa otišlo ali sad sam krenula već vodu zadržavati.. noge mi baš nateknu.
    Super da još nisi puno dobila

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Hope33
    15. Srpanj 2021. 18:42

Hope33

sara_a

Hope33 vidim da piše strogo mirovanje…šta ti spada u to. Jer ja ću izludit od mirovanja. 😏

A doslovno krevet i wc, pomazu mi muz, mater i otac, ostave mi obroke, da, naravno da je uzas, al sve samo da bude na kraju dobro…cak sam se donekle i privikla. Haha..

Citala sam dosta o tome i na forumu i zbilja sve cure su pisale da su se strogo pridrzavale dok nije nestao ili dok ga beba ne preraste, pogotovo ako krvari (smedi iscjedak je takoder krvarenje). Ja sam imala na pocetku te kasnije jos jednom (izljev) poslije smedarenje, ali to je takav ptsp sad, da mislim i kad mi kazu da je nestao i da mogu sve radit normalno, necu se tit odvojit od kreveta.haha, i jos nesto ja se zbilja najbolje i osjecam u lezecem polozaju, treba slusat i tijelo

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• Mag.nolia
    15. Srpanj 2021. 18:49

manemoj

Mag.nolia

manemoj

SofiSofi

anchy321

SofiSofi

Evo cure sad sam PUPO 😍. Andelasretno na transferu i Ana nek pregled prođe veselo 😍.
    ManemojRoko je presladak ❤️.
    Mislila da danas jedem krumpirice a i burger mi dobro paše s njima😂.

PUPOO 🥳 kad je beta? Samo ti udri po burgeru i krumpirićima👌👌

Betu mi je stavio 28.07. 🤩. Nadam se da će bit pozitivna. Bas se opcenito super osjećam 👌.
    Poslije transfera sam rekla : “Vidimo se za 9 mjeseci😂😂😂!” Treba se zafrkavat 🤣

Ma nemos pobjeći od doktora 😂 ja jučer bila na pregledu pa sam se prije toga družila sa njim i sestrom Barbarom.. ne daju se oni iz naših života samo tako ;) sretno 🤞🏻

Hej manemoj, usla sam i uhvatila da si tu, znam da smo u dan, dva razlike i neki dan sam bila na uzv, procjena bebe je 750grama😳, kao to je ok ništa dr nije komentirao, ali vidim da je za 24tt prosjek oko 600grama. Trbuh mi i nije bas velik i +3kg sam, ne znam da li su te procjene tocne ili je to odprilike, kakvo je stanje kod tebe?

Hej,
    Kod mene je do sad stalno bio za tjedan dana veći, po nekim stavkama i 10 dana veći..
    Sad je 668 grama.. ja ti imam dvije aplikacije i svaka pokazuje različiti prosjek.
    Komentirala sam s doktoricom da sad manje odskače od inače ali je rekla da sad idemo prema tjednima kad će ta procjena biti puno točnija nego do sad i da će se on sad razvijati ovisno o tome jesam npr ja sitna ili krupnija.. kaže da je priroda zamislila da svaka žena može roditi svoje dijete pa da obično to prati jedno drugo.. mislim da to nisu neka velika odstupanja a i to su realno samo procjene..
    Što se kila tice, ja sam +7 🙈🙈🙈 imam osjećaj da mi je sve u trbuh i prsa otišlo ali sad sam krenula već vodu zadržavati.. noge mi baš nateknu.
    Super da još nisi puno dobila

Mislim realno ja sam 180cm, a muž 200cm, ne ocekivam sad bebu od 3200, ali ono, ne bih bas ni 5 kg😳😅. Imam jos mucnine na dane i ne mogu svasta ni jesti. A priroda zna biti zlocesta, prija mi je ljetos rodila bebu od 4200 na visinu 156 i pocetnu kilazu od 48kg🤦🏼‍♀️, jako jako sitna zenskica, a beba div😁

• Bluew
    15. Srpanj 2021. 18:59

Evo da se javim nakon današnjih konzultacija u citu.. suprug je odmah tamo po preporuci dr. ponovio spermiogram i ovaj put je uredan..ja sam vadila amh -18.6
    Kaze da nije los,ali s obzirom na godine (30) da bi mogao biti bolji🤨 ..nakon menstruacije moram obaviti propuhivanje jajovoda 😱😲🤢 pa cemo viditi sto dalje..

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

sara_a
    15. Srpanj 2021. 19:15

Hope33

sara_a

A doslovno krevet i wc, pomazu mi muz, mater i otac, ostave mi obroke, da, naravno da je uzas, al sve samo da bude na kraju dobro…cak sam se donekle i privikla. Haha..

Omg 🙈 ležim da neradim kućanske poslove, al u kuhinju moram ući bar malo. Koji si ti tjedan sad? 

👩‍🦰29 god nizak amh
    🧔35 god OLIGO
    4/21 aspiracija ovaleap 200 ogralutran 200 💉, transfer vraćen 1 trodnevni beta 0
    5/21 🐧 beta 0
    6/21 🐧 25.06.beta 2244
    29.06. beta 8594
    1.pregled 02.07.21. (sve ok na mjestu) 5+5
    2.pregled 09.07.21. 6+5 0.77cm ❤️
    3.pregled 14. 07.21 7+3 1.23cm ❤️ + hematom 2.2*2cm
    4.pregled 19.07.21. 8+1 1.8cm ❤️❤️ sve ok (+hematom)
    5.pregled 30.07.21. 9+5 3.81cm ❤️ (nema hematoma) 🥳🥳
    18.08. Anomali test 12+3

Baby boy 💙

Anči 💕
    15. Srpanj 2021. 19:28

Matkiša samo nek bude sve uredu i da te ne gnjave te mučnine 🤞🥴
    Peggy sretnoo 😁🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    15. Srpanj 2021. 19:36

Razumna ajme kakva priča..mogu mislit da je svima bilo koma..ne zelim ni zamisljat sta nas ceka ako se ne uhvati iz prve..iako mi smo svjesni da postoji sansa da se ne uhvati odma ali pošto zna jako puno ljudi (koje uopće nebi trebali znat, al aj 🤦🏽‍♀️) i cijela firma od muža i kod mene šefica lagano se pripremam psihički na svakakva pitanja..na sazaljevanje i tako to.. iskreno meni se uopće neda to da me neko zali jer i ako ne bude iz prve zelim iz tog prvog postupka izvuć sve dobro i bit jos spremnija za drugi put.. 
    Ali treba razmisljat samo pozitivno i sve će bit dobro..kako je neko neki dan napisao ako nije dobro, nije kraj ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    15. Srpanj 2021. 20:00

SofiSofi

anchy321

Razumna ajme kakva priča..mogu mislit da je svima bilo koma..ne zelim ni zamisljat sta nas ceka ako se ne uhvati iz prve..iako mi smo svjesni da postoji sansa da se ne uhvati odma ali pošto zna jako puno ljudi (koje uopće nebi trebali znat, al aj 🤦🏽‍♀️) i cijela firma od muža i kod mene šefica lagano se pripremam psihički na svakakva pitanja..na sazaljevanje i tako to.. iskreno meni se uopće neda to da me neko zali jer i ako ne bude iz prve zelim iz tog prvog postupka izvuć sve dobro i bit jos spremnija za drugi put..
    Ali treba razmisljat samo pozitivno i sve će bit dobro..kako je neko neki dan napisao ako nije dobro, nije kraj ❤️

Ja sam baš uvjerena da će vama uspit iz prve. Mladi ste,ti imaš dobar AMH, maternica ti je ok a mužu su našli spermiće. Tako da nećeš trebat puno objašnjavat.

Hvala 🥰 nadamo se i mi 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.