Bok cure pratim vas redovito, kako vi kazete iz sjene :) puno ste mi pomogle dok smo bili u prvom stimuliranom postupku, no sad krećemo U FET te je danas 9d ciklusa endometrij 6 mm.. Da li je to premalo (pijem estrofem) i da li se stigne zadebljati. Smrznuti su 5. dan..
Studije kazu minimum 7mm za transfer, mislim da je 6mm za 9dc sasvim ok, ali to se ne zamaraj, pogotovo uz estrofem ici ce to jos gore ima do ovulacije…
Hvala.. Nadam se, dok. je bila škrta s info, a ja pojma nemam o endometriju.. :)
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET-otkazan, endometrij se nije zadebljavao
5/25 FET, neuspješno..
⏳7/25 ponovni pokušaj
Tweetyhvala mnogo! Zagrljaji su mi bas potrebni. Moj muz se baz trudi svako malo da prodje i da me jako zagrli. Evo samo za tebe ponovo
https://ibb.co/PzMw8vT
Vidi se lijepa crtica, samo da pocne tamniti 🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀😘
💛🧡
Sunny neizmjerno mi je drago radi tebe 🥰❤️🥰 stalno si mi bila u mislima i sve me je ovo danas bas razveselilo 🥰🥳🥰 Tolika mi je ludnica sa poslom i doma sa gostima da jednostavno nisam stigla nista popratit,tek sad citam zaostatke 🤦♀️
Cestitam i svim drugim curama 🥰🥳
A mojoj ma2013 saljem ❤️
sanjass322@gmail.com
Sunny neizmjerno mi je drago radi tebe 🥰❤️🥰 stalno si mi bila u mislima i sve me je ovo danas bas razveselilo 🥰🥳🥰 Tolika mi je ludnica sa poslom i doma sa gostima da jednostavno nisam stigla nista popratit,tek sad citam zaostatke 🤦♀️
Cestitam i svim drugim curama 🥰🥳
A mojoj ma2013 saljem ❤️
Hvala ti ❤ samo da se nastave lijepo dijeliti 🙏 nadam se da si ti dobro i da bildas 🥚 za 9.mjes 😊
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sunny rekla sam ti ja da ce bit i smrzlica 🤞🤞🙏🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure da se i ja javim.
Ja sam danas bila kod dr Lučingera 🥰 i bio je jako optimističan. Rekao je da su embriji super 😀 i da ćemo sad uspjeti 🙏.
Propisao mi je estrofem i neke inekcije na dep... Nisam ih još kupila jer sam od njega išla na posao a one se čuvaju u frižideru.
Ja inače ne vjerujem muskima ali njemu vjerujem do neba.
Baš sam rekla mužu idemo kod dr Lučingera koliko god treba i koliko god da košta.
Još da radi popodne.....piiiii
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Hvala Ruska i Sunny🥰🥰 od nervoze sve preispitujem i nisam više u ništa sigurna hehehe Sunny, ti si u Repromedu, jesi zadovoljna? Vidim da ide super🥰 nek tako i nastavi!!!
Zasad stvarno jesam zadovoljna i rezultatom i cijelim pristupom 🙏 dr R mi nije legao na prvu, al mi se s vremenom pokazao kao odlican dr i covjek, kod mene je skroz dobro odredio terapiju, jako je njezan na UZV i jako sam mu zahvalna što nam je aspiraciju tempirao na dan kad nemaju nikog drugog da se biolog može potpuno posvetiti nama, budući da smo dosta težak slucaj zbog muževe azospermije. Sto se tice klinike super mi je da ne rade neku dramu oko korone, ono moras imat testove, ali mene nikad nitko nije trazio taj test. Vise sam ga zbog sebe napravila 😅 i nakon aspiracije je muz mogao biti cijelo vrijeme samnom dok sam lezala ❤
Kad ti dajes stopericu? Drzim fige 😊🤞😊
Heej draga pošto vidim da vi imate isto teži slučaj azoospermije kao i mi😔 da li možda znas jeli moguce u Repromed doci na razgovor bas sa tim biologom kojeg svi hvale i koji glasi za najboljeg u HR, ili moraš bas konzultacije obaviti sa doktorom?😊
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Mene je kroz cijeli proces najviše mučilo što imam samo 3 folikula ali bile su onda i 3 jajne stanice i sve su se oplodile.😯 Pa smo jednu vratili i 10dnt sam po prvi put ikada vidjela tu drugu crticu, veoma slabašnu ali bila je tu.🥳 Iako se ni nakon 2 dobre bete ne mogu opustiti i veseliti jer imam osjećaj da je prerano i dug je još put, htjela sam podijeliti svoju priču jer znam koliko je meni značilo pročitati tuđe i koliko su me smirivale kroz ovaj stresni period. 🧘♀️Držim fige za sve kraljice ovdje i nadam se da ćemo sve uspjeti i ostvariti svoju najveću želju. 👶
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Hvala Ruska i Sunny🥰🥰 od nervoze sve preispitujem i nisam više u ništa sigurna hehehe Sunny, ti si u Repromedu, jesi zadovoljna? Vidim da ide super🥰 nek tako i nastavi!!!
Zasad stvarno jesam zadovoljna i rezultatom i cijelim pristupom 🙏 dr R mi nije legao na prvu, al mi se s vremenom pokazao kao odlican dr i covjek, kod mene je skroz dobro odredio terapiju, jako je njezan na UZV i jako sam mu zahvalna što nam je aspiraciju tempirao na dan kad nemaju nikog drugog da se biolog može potpuno posvetiti nama, budući da smo dosta težak slucaj zbog muževe azospermije. Sto se tice klinike super mi je da ne rade neku dramu oko korone, ono moras imat testove, ali mene nikad nitko nije trazio taj test. Vise sam ga zbog sebe napravila 😅 i nakon aspiracije je muz mogao biti cijelo vrijeme samnom dok sam lezala ❤
Kad ti dajes stopericu? Drzim fige 😊🤞😊
Heej draga pošto vidim da vi imate isto teži slučaj azoospermije kao i mi😔 da li možda znas jeli moguce u Repromed doci na razgovor bas sa tim biologom kojeg svi hvale i koji glasi za najboljeg u HR, ili moraš bas konzultacije obaviti sa doktorom?😊
Ja vjerujem da možeš. Najbolje ih nazovi i pitaj. Ja kad sam zvala za konzultacije rekla mi je sestra da dođemo muž i ja skupa. Ja sam onda bila kod dr na razgvovoru, a moj muž istodobno sa svojim nalazom kod biologa 😊
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Bok svima!
Pomno Vas pratim već neko vrijeme ali nikad nisam znala što bih rekla. 🤐 Sve je objašnjeno kako treba i sva su pitanja već postavljena pa sam samo iz sjene pratila i navijala za Vas.🤗
Mene je kroz cijeli proces najviše mučilo što imam samo 3 folikula ali bile su onda i 3 jajne stanice i sve su se oplodile.😯 Pa smo jednu vratili i 10dnt sam po prvi put ikada vidjela tu drugu crticu, veoma slabašnu ali bila je tu.🥳 Iako se ni nakon 2 dobre bete ne mogu opustiti i veseliti jer imam osjećaj da je prerano i dug je još put, htjela sam podijeliti svoju priču jer znam koliko je meni značilo pročitati tuđe i koliko su me smirivale kroz ovaj stresni period. 🧘♀️Držim fige za sve kraljice ovdje i nadam se da ćemo sve uspjeti i ostvariti svoju najveću želju. 👶
Čestitam 🥰🥰🥰
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji