Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    WinkyTheElf
    09. Srpanj 2021. 15:17

anchy321

Mare0208 super rezultat 👌 navijam da se razvijaju sve do ponedjeljka 🙏🤞
    Petra30 e daa..i to je jedan od razloga zasto sam se odlučila na cijepljenje..ne zelim riskirat pozitivan test..pa propucala bi se odma hahah 🤦🏽‍♀️ a i ovaki si necu stvarat stres oko tog testiranja prvi dan..ali naravno svi mi znamo svoje..i svi mi biramo onako kako mislimo da je najbolje..
    Sunny kako si ti? Jel imas kakvih bolova?
    Arnoldica PUPOOO 🥰 drzim fige za sve ostale 🤞🤞
    Hrabrica oces ipak vadit betu ili? Super mi je da imas razraden plan za dalje ☺️
    Winky jel i ti sad cekas betu ili kako sad dalje? Sry ne kuzim se bas u to pa pitam 🤷🏽‍♀️
    Pami supeer 🥰 jos maloo 🤞👶

Sorry što kasno odgovaram, da, betu bi kao trebala vaditi 29.7., do tada pijem duphastone, prestajem piti ako nije nastupila trudnoća... Ali ranije ću ja piškiti pa ćemo vidjeti 🤗 tamo negdje 22. 🧐🧐

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

iris_iris
    09. Srpanj 2021. 15:35

I pitanje, vjerojatno se već komentiralo više puta, ali ajmo još jednom - embrio glue. Jel tko uzimao, razmišljao, čitao o tome? 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Sunny_🐣
    09. Srpanj 2021. 15:37

iris_iris

Hvala Ruska i Sunny🥰🥰 od nervoze sve preispitujem i nisam više u ništa sigurna hehehe Sunny, ti si u Repromedu, jesi zadovoljna? Vidim da ide super🥰 nek tako i nastavi!!!

Zasad stvarno jesam zadovoljna i rezultatom i cijelim pristupom 🙏 dr R mi nije legao na prvu, al mi se s vremenom pokazao kao odlican dr i covjek, kod mene je skroz dobro odredio terapiju, jako je njezan na UZV i jako sam mu zahvalna što nam je aspiraciju tempirao na dan kad nemaju nikog drugog da se biolog može potpuno posvetiti nama, budući da smo dosta težak slucaj zbog muževe azospermije. Sto se tice klinike super mi je da ne rade neku dramu oko korone, ono moras imat testove, ali mene nikad nitko nije trazio taj test. Vise sam ga zbog sebe napravila 😅 i nakon aspiracije je muz mogao biti cijelo vrijeme samnom dok sam lezala ❤ 
    Kad ti dajes stopericu? Drzim fige 😊🤞😊

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Tweety88🐞
    09. Srpanj 2021. 15:48

Hvala cure na velikoj podršci ❤❤❤❤ predivne ste!!
    Andela naravno ❤ navijam za tvoje folikule 😘 i super da krvarenje ne smeta.
    Bravo Sunny, preeedobar rezultat 🤩🤩🤩 sretno dalje 🍀🤞🏻
    Asli braaaaavo, predobro 🤩 😍 neka samo nastavi pravilno rasti 🍀🍀🍀
    Avokado prava si koka 😉 neka se sve oplode 🤞🏻❤, jedna je dovoljna🙂
    Aicorn ja sam odmah ustala i isla doma 🤷🏻‍♀️
    T_Ivy propustila sam test 😔, ali ti saljem zagrljaje ❤

💛🧡

• T_Ivy
    09. Srpanj 2021. 15:50

Tweety hvala mnogo! Zagrljaji su mi bas potrebni. Moj muz se baz trudi svako malo da prodje i da me jako zagrli. Evo samo za tebe ponovo
    https://ibb.co/PzMw8vT

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Bumbarica
    09. Srpanj 2021. 15:55

Bok cure pratim vas redovito, kako vi kazete iz sjene :)  puno ste mi pomogle dok smo bili u prvom stimuliranom postupku, no sad krećemo U FET te je danas 9d ciklusa endometrij 6 mm.. Da li je to premalo (pijem estrofem) i da li se stigne zadebljati. Smrznuti su 5. dan.. 

Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
    VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
    7/24 planirani FET-otkazan, endometrij se nije zadebljavao
    5/25 FET, neuspješno..
    ⏳7/25 ponovni pokušaj

iris_iris
    09. Srpanj 2021. 15:57

Sunny_

iris_iris

Hvala Ruska i Sunny🥰🥰 od nervoze sve preispitujem i nisam više u ništa sigurna hehehe Sunny, ti si u Repromedu, jesi zadovoljna? Vidim da ide super🥰 nek tako i nastavi!!!

Zasad stvarno jesam zadovoljna i rezultatom i cijelim pristupom 🙏 dr R mi nije legao na prvu, al mi se s vremenom pokazao kao odlican dr i covjek, kod mene je skroz dobro odredio terapiju, jako je njezan na UZV i jako sam mu zahvalna što nam je aspiraciju tempirao na dan kad nemaju nikog drugog da se biolog može potpuno posvetiti nama, budući da smo dosta težak slucaj zbog muževe azospermije. Sto se tice klinike super mi je da ne rade neku dramu oko korone, ono moras imat testove, ali mene nikad nitko nije trazio taj test. Vise sam ga zbog sebe napravila 😅 i nakon aspiracije je muz mogao biti cijelo vrijeme samnom dok sam lezala ❤
    Kad ti dajes stopericu? Drzim fige 😊🤞😊

Super super, pa stvarno je odličan rezultat s obzirom na situaciju - a biolog, da, nema se tu puno što reći, zbog njega smo svi tu najčešće. A kod nas sam ja težak slučaj.. sutra štoperica, u ponedjeljak aspiracija, hvala ❤❤

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

WinkyTheElf
    09. Srpanj 2021. 16:01

Tweety dragaaa!!! Crta je tu 🍀🍀🍀 baš mi je dragooo 🤗🤗🤗 nestrpljivo čekamo betu!
     Sunny 6!!!! 🥰🥰🥰
    J_b vjerujem da će sljedeća terapija biti pogođena, sada imaj opušteno ljeto i listopad nam je brzo tu 💛🏊🌺☀️🥂👙
    Avokado čestitke na 13 stanica ✨✨
    Malalan ja bi vadila betu, i držim fige da je riječ o trudnoći 🤞
    Irisiris meni je med sestra dala brevactid u guzu 🤷‍♀️ boooo

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

Sunny_🐣
    09. Srpanj 2021. 16:03

Iris-iris onda sretno, sretno 🤞🤞 za lijepa i zrela 🥚🍀
    T_Ivy ja opet gledam test i meni stvarno izgleda dobro 🙈 cekam da se jave cure koje imaju vise iskustva sa testovima 😁 🤞🤞🤞🤞

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Pmak
    09. Srpanj 2021. 16:04

Kod nas je sve OK! Sljedeca kontrola 11.8.

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.