Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arnoldica
    06. Srpanj 2021. 11:37

Sunny_

Cure što od tableta vi popijete prije aspiracije? Rekla mi je sestra da se radi u lokalnoj i da slobodno popijem ibuprofen od 600 ili 800. Ja imam neofen (ibuprofen) od 400. Jel mogu ta dva drmnut? Šta mislite?

Ja nisam nikad ništa. Uvijek dobijem neki koktel njihov koji me baš dobro omami 😆

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Arnoldica
    06. Srpanj 2021. 11:38

🌼TiKi🌼

razigrana

59,33
    Nisam vidjela da je netko imao tako malo 😓

Dosta je niska, ali svakako vadi jos bar jednom da vidis raste li ili pada…

Mi smo imali uzv. Cerviks je skoro pa nestao, izvana sam zatvorena jos… Na tokolizi i dalje… Guramo do 36. ako uspijemo…

Nadam se da ćete dogurati još 🤗🤞❤️

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Mag.nolia
    06. Srpanj 2021. 11:47

Tea_0501

Cure evo ću ponoviti pitanje ako koja zna. Što ako u ciklusu u kojem je FET, ne dođe do ovulacije? Što je uvijet da bi došlo do transfera?

Koji dan si naručena na prvi uzv prije feta? Uvjet za fet je debljina endometrija.

Nakapaka
    06. Srpanj 2021. 11:50

Razigrana nemoj biti tuzna, jos ima nade, drzimo fige za duplanje! 🤞🏻❤️
    Anchy uz naravno to sto ti pripise da pijes, iskoristi sad sto je ljeto pa svakog dana 20tak minuta okreni dlanove ka suncu i taj dio do laktova nek se sunca, tu se najbolje resorbuje vitamin D, dovoljno je dnevno 15-20min tako suncati, popravices ti to do jeseni nis ne brini 😘

👩🏽34god

sara_a
    06. Srpanj 2021. 12:07

Hope33

sara_a

Cure moje…. Kod mene opet nešto, ali ovaj puta krv baš. Popila 4 duphastona i čekam 14h i dr 😔😔😔

Vec sam ti se javljala, ja sam s 5+4 pocela lagano smedarit i otisla odmah na pregled, dr je rekla da ne vidi uzrok krvarenja i da doma mirujem i pijem utrogestane, nakon toga 2 dana je pocela bas krv i cak i bol, otisla sam opet jer sam mislila da je sve izgubljeno (tek tada se vidio poprilican hematom), stavila me na strogo mirovanje i rekla da ce on polako curkat, a ako bas pljusne da znam sto je..I tako evo strogo lezim vec 5 dana od toga, lagano smedarim i u strahu nadam se najboljem..Hocu rec mora postojat razlog i za smedarenje, prema ga meni na ultrazvuku u Privatnoj poliklinici (valjda su tu suvremeni uzv) nije zamijetilo

Isto znači 5+5 nema ničega sve super, danas 6+2 opet nakon velike nužde, boli ljevo ali skroz u ćošku već uz zdjelilnu kost. Ovih dana bijeli mliječni iscjedak.
    Prošli put isla privatniku di sam bila u postupku, danas idem svom soc dr. koji je isto super. 
    Nadam se da će vidjet razlog i da neće bit utjecaj na mrvicu. 
    Hvala ti na trudu da si opet detaljno pisala. ❤️

👩‍🦰29 god nizak amh
    🧔35 god OLIGO
    4/21 aspiracija ovaleap 200 ogralutran 200 💉, transfer vraćen 1 trodnevni beta 0
    5/21 🐧 beta 0
    6/21 🐧 25.06.beta 2244
    29.06. beta 8594
    1.pregled 02.07.21. (sve ok na mjestu) 5+5
    2.pregled 09.07.21. 6+5 0.77cm ❤️
    3.pregled 14. 07.21 7+3 1.23cm ❤️ + hematom 2.2*2cm
    4.pregled 19.07.21. 8+1 1.8cm ❤️❤️ sve ok (+hematom)
    5.pregled 30.07.21. 9+5 3.81cm ❤️ (nema hematoma) 🥳🥳
    18.08. Anomali test 12+3

Baby boy 💙

Hope33
    06. Srpanj 2021. 12:27

sara_a

Hope33

sara_a

Cure moje…. Kod mene opet nešto, ali ovaj puta krv baš. Popila 4 duphastona i čekam 14h i dr 😔😔😔

Vec sam ti se javljala, ja sam s 5+4 pocela lagano smedarit i otisla odmah na pregled, dr je rekla da ne vidi uzrok krvarenja i da doma mirujem i pijem utrogestane, nakon toga 2 dana je pocela bas krv i cak i bol, otisla sam opet jer sam mislila da je sve izgubljeno (tek tada se vidio poprilican hematom), stavila me na strogo mirovanje i rekla da ce on polako curkat, a ako bas pljusne da znam sto je..I tako evo strogo lezim vec 5 dana od toga, lagano smedarim i u strahu nadam se najboljem..Hocu rec mora postojat razlog i za smedarenje, prema ga meni na ultrazvuku u Privatnoj poliklinici (valjda su tu suvremeni uzv) nije zamijetilo

Isto znači 5+5 nema ničega sve super, danas 6+2 opet nakon velike nužde, boli ljevo ali skroz u ćošku već uz zdjelilnu kost. Ovih dana bijeli mliječni iscjedak.
    Prošli put isla privatniku di sam bila u postupku, danas idem svom soc dr. koji je isto super.
    Nadam se da će vidjet razlog i da neće bit utjecaj na mrvicu.
    Hvala ti na trudu da si opet detaljno pisala. ❤️

Mislim da se skroz pratimo.haha..javljaj sto dr kaze :))

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• Mare0208
    06. Srpanj 2021. 13:10

Razigrana, Sara, Tiki 🤞 za sve.. držite se cure. Vjerujem da je teško svakoj od vas. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Tea_0501
    06. Srpanj 2021. 13:52

Mag.nolia

Tea_0501

Cure evo ću ponoviti pitanje ako koja zna. Što ako u ciklusu u kojem je FET, ne dođe do ovulacije? Što je uvijet da bi došlo do transfera?

Koji dan si naručena na prvi uzv prije feta? Uvjet za fet je debljina endometrija.

Tek trebam 16-tog dobit M i onda mi je rekao ginekolog da kad dobijem da se javim i da ćemo se dogovoriti dalje ali svakako kad dobijem idemo na FET. Imam osjećaj da ta M nikada neće doći. Gore mi je čekanje za sljedeći postupak nego što je bilo nakon prošlog transfera🙈

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

• Mag.nolia
    06. Srpanj 2021. 13:58

Tea_0501

Mag.nolia

Tea_0501

Tek trebam 16-tog dobit M i onda mi je rekao ginekolog da kad dobijem da se javim i da ćemo se dogovoriti dalje ali svakako kad dobijem idemo na FET. Imam osjećaj da ta M nikada neće doći. Gore mi je čekanje za sljedeći postupak nego što je bilo nakon prošlog transfera🙈

Kad sam pitala za plan za fet u citu pitali su me za duzinu ciklusa i prema tome bi me narucili par dana prije O na folikulometrije, to je kad se ide u prirodni fet. Mislim da ti ovdje nitko ne moze tocno odgovoriti što i kako, sada kada dobijes i odeš na uzv ces sve znati, da li ces imati O, da li se endometrij zadebljava, hoce li ga na neki nacin biti potrebno zadebljavati, hoces li morati preskociti ciklus pa sljedeci ici od pocetka u stimulirani fet.... 

❤️J_0209_b😺
    06. Srpanj 2021. 14:12

Mare0208

Razigrana, Sara, Tiki 🤞 za sve.. držite se cure. Vjerujem da je teško svakoj od vas.

Držim vam svima fige.. I mislim na vas.. Saljem pozitivne misli.. ❤️

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.