Ribic zao mi jeee 😖😖
Mag.nolia jesi imala neke simptome da nesto nije vise ok?? Ili eto na UZ se samo videlo da nema nicega…
Nisam imala nikakvih simptoma. Malo smeđarenja prije otkucaja srca. I onda na uz nista. Ma ne mozes to predvidjeti, opusti se i misli najbolje, znam da je tesko😖
Nazalost nema mrve. Prazna gestacijska. Cekam do pon da li ce krenut samo.Ribic ista situacija i kod mene, prirodna trudnica posle 2 IVF i gestacijska od 21mm u 6+4 sedmici prazna.. I mene su pustili da vidim hoce li samo krenuti, ako ne kiretaza u ponedjeljak.. 😑 Tuga do neba.. Samo ih nisam razumjela, sta znaci samo krenuti, svako malo trcim na wc, ne znam sta da ocekujem, da li uzasne bolove, da li obicnu mengu, ne znam..
Mozda vam moj opis pomogne... Imala missed ab u 9tt. Tad mi je krenulo par kapi krvi, otisla na hitnu i na uzv su vidjeli da je plod velik za 6 tt. Jos 2 dana je tako nastavilo slabo krvarenje i onda je krenulo jace, malo jace od obicne menge i trajalo 1 dan. I onda nastavilo jos par dana kao obicna menga. I to je bilo to. A kad ce krenuti, nikad ne znas. Po mom je to pokretanje mozda trajalo i do 3 tj...
💛🧡
Leoni šta je tebi dr rekao za drugu gestacijsku vrećicu?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
La reina ❤❤❤ cestitam i neka bude skolska 🥰
Women name mislim na tebe 💕💪🏻🍀
💛🧡
Nadja Znaci necee tablete?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ribic, neopisivo mi je zao 😔😔. Drzi se i pokusaj si napraviti plan za dalje da imas neku viziju.
La Reina, bas me oraspolozila tvoja objava. Toliko prirodnih trudnoca u zadnje vrijeme, prekrasno!
Cure koje su kod dr. L, ja rakiju uzimati necu, ali cu svakako nesto pripremiti. Ajme meni koja razlika. U Beti sam dobila analgetik i potpuno sam bila u nesvijesti i nicega se ne sjecam i nista me nije boljelo...
30 g. oboje
OTP 9.11.
Leoni ne znam jel znaš, ja sam bila prokrvarila sa 4tj+4d i dr mi je rekao da je hematom i strogo mirovanje. I onda nakon tjedan dana drugi dr je rekao da njemu to izgleda kao druga beba koja je odustala i da će se sama apsorbirati i da ne moram mirovati,da se malo pripazim i ne radim teško i to je to. Isto je rekao da ne smeta ovoj bebi. Sutra idem na pregled pa ću vidjeti šta će mi reći ,sad nisam bila skoro 2 tj.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ribic kod mene je bio plod, dan nakon potvrdjene T sam doma imala spontani. Ispalo je sve iz jednog komada, zato i znam da toga ima toliko. Bez obzira na plod tu je zadebljani endometrij kojeg ima dosta. Nakon tog prozivljenog iskustva ne zelim da nijedna zena prolazi tako nesto, fizicki nije bilo toliko bolno, kao jaci menst. grcevi.
Magnolia i tebe to bas dugo drzi, valjda nece cijelu T😔
Samo nek je bebac ziv i zdrav, izdrzat ces ti i to.💪
Ja sam dobro, odmaram, jedem i debljam se. Kod mene obrnuto, jedem non stop🙈
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Nadja Znaci necee tablete?
Ja sam za kiretazu, neka me uspavaju i neka se sto brze zavrsi.. Znam nekoliko prica i kako sa tabletama ne ode sve, pa onda svakako moraju na kiretazu na kraju, a i kako je malo mucno, jer osjetis sve, a i vidis.. Ne znam, ako ne krene samo, onda kiretaza 😞
👱♀️31 👦34
3 godine trudilica
Ja: hipotireoza, hashimoto
On: OAT težeg stupnja, varikokela
8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
11.03.2021 operacija varikokele
Mikica38 Ja sam ti bila u postupku isto na ninuru, nije doduše bio fet, ali nakon aspiracije sam završila na antibiotiku i takva išla na transfer. Preporuka dr iz Petrove je bila piti velike količine soka od čiste brusnice (ja kupovala neki iz dm-a). Tako da očito oni ne stopiraju transfer zbog mjehura, a da li bi možda bilo pametnije da stopiraju, nemam pojma.
Principessa hvala na odg.
Sutra idem na uzv, pa cu vidjeti sto ce reci..
Već sam jednom isla u transfer kada sam imala upalu grla, isto su rekli da ne smeta.
I ne znam koliko sve to ukupno utjece na imunitet.
Konačno skupila snage da odem na jos jos jedan FET i sad ta upala..
Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷♀️
06/21 FET, beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji