Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Lipanj 2021. 21:25

Meto

Ribic kod mene je bio plod, dan nakon potvrdjene T sam doma imala spontani. Ispalo je sve iz jednog komada, zato i znam da toga ima toliko. Bez obzira na plod tu je zadebljani endometrij kojeg ima dosta. Nakon tog prozivljenog iskustva ne zelim da nijedna zena prolazi tako nesto, fizicki nije bilo toliko bolno, kao jaci menst. grcevi.
    Magnolia i tebe to bas dugo drzi, valjda nece cijelu T😔
    Samo nek je bebac ziv i zdrav, izdrzat ces ti i to.💪
    Ja sam dobro, odmaram, jedem i debljam se. Kod mene obrnuto, jedem non stop🙈

Baš sam danas sva jadna. Na vagi sam jedno kilo gore ali stomak mi se bas vidi, jedva ga sakrijem, nekako si ne mogu pomoći, zbog prosle situacije, da se opustim i da mi ga svi vide. I bojim se sada da mi naglo ne dođe puno kila zbog štitnjače jer sam vec na 100 euthyroxa😒

• Mikica 38
    14. Lipanj 2021. 21:30

razigrana

Ribic, neopisivo mi je zao 😔😔. Drzi se i pokusaj si napraviti plan za dalje da imas neku viziju.
    La Reina, bas me oraspolozila tvoja objava. Toliko prirodnih trudnoca u zadnje vrijeme, prekrasno!

Cure koje su kod dr. L, ja rakiju uzimati necu, ali cu svakako nesto pripremiti. Ajme meni koja razlika. U Beti sam dobila analgetik i potpuno sam bila u nesvijesti i nicega se ne sjecam i nista me nije boljelo…

Razigran, ja sam kod dr.L i prije punkcije sam dobila lokalnu..mislim da sam je platila 500kn.
    Samo to je bilo prije 2 g., možda se sada nešto promjenilo.Ali pitaj, mene uz lokalnu jos držali Joža i sestra, mislila sam da umrijeti od bolova.

Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
    O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷‍♀️
    06/21 FET, beta 0

Pupa
    14. Lipanj 2021. 21:31

ribic

Nazalost nema mrve. Prazna gestacijska. Cekam do pon da li ce krenut samo.

Jako mi je žao. 😔 šaljem virtualni zagrljaj ❤

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• šesnica
    14. Lipanj 2021. 21:32

Mikica 38

razigrana

Ribic, neopisivo mi je zao 😔😔. Drzi se i pokusaj si napraviti plan za dalje da imas neku viziju.
    La Reina, bas me oraspolozila tvoja objava. Toliko prirodnih trudnoca u zadnje vrijeme, prekrasno!

Cure koje su kod dr. L, ja rakiju uzimati necu, ali cu svakako nesto pripremiti. Ajme meni koja razlika. U Beti sam dobila analgetik i potpuno sam bila u nesvijesti i nicega se ne sjecam i nista me nije boljelo…

Razigran, ja sam kod dr.L i prije punkcije sam dobila lokalnu..mislim da sam je platila 500kn.
    Samo to je bilo prije 2 g., možda se sada nešto promjenilo.Ali pitaj, mene uz lokalnu jos držali Joža i sestra, mislila sam da umrijeti od bolova.

I dalje oni samo lokalnu daju. Nije se ništa promijenilo 🤮

manemoj
    14. Lipanj 2021. 21:40

Magnolia jesi bila već na anomalyu ili ćeš uskoro? Znam da smo mi blizu sa tjednima..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• šesnica
    14. Lipanj 2021. 21:43

šesnica

Mikica 38

razigrana

Zašto uopće prakticiraju tu punkciju na Živo , koja je poanta? Bolji rezultati?

• Mikica 38
    14. Lipanj 2021. 21:47

šesnica

Mikica 38

razigrana

Šesnica, nisam znala..
    Meni je prvo rečeno da neću dobiti nista, nego da popijem doma nesto protiv bolova.
    Ali punkciju mi nije radio dr.L nego dr.Grbavac i on mi je rekao da mogu dobiti lokalnu ako želim platiti jer sam imala 25 za punkciju.
    Ja pomislila super, nece me nista boljeti..kad ono to je bio horor..na pola sam mu rekla da prestane da me bas briga kolika ima..tjedan dana nisam mogla doci k sebi od bolova..

Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
    06/21 FET, beta 0

14. Lipanj 2021. 21:49

manemoj

Magnoliajesi bila već na anomalyu ili ćeš uskoro? Znam da smo mi blizu sa tjednima..

Ici cu ovih dana, i to mi je baš muka. Sve se nadam da bi se do sada vec vidjelo da nesto nije ok....

• Mikica 38
    14. Lipanj 2021. 21:53

šesnica

šesnica

Mikica 38

razigrana

Zašto uopće prakticiraju tu punkciju na Živo , koja je poanta? Bolji rezultati?

Ne znam..
    Ali nije za žene koje imaju nizak prag boli..

06/21 FET, beta 0

Peanut👒👼
    14. Lipanj 2021. 22:12

Jeste možda od Utrogestana imale začepljen nos? Mene od jučer baš muči i kao da sam negdje pročitala da može od njega biti. Samo da nije neka prehlada jer mi je i temperatura dodatno povećana, opet skače do 37.5 (a zadržavala se na 37). Nos konstantno zaštopan, a ne bih kapi stavljala nemilice. Mislite da su kapi ok, Operil?  7dpt tek, a takav umor danas od Utrica da sam jedva izdržala dan. I osjećaj od jučer da ću dobiti svaki čas. Je li netko procurio puno prije mjerenja bete?

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.