Autora ne razumijem ga ni ja baš najbolje, ali eto očito ima neke svoje razloge za koje ja ne kužim I ne znam. 🤷♀️
Rebeka prvi put 7js, a sada 11js
Perllahummingbird19861986@gmail.com
Ovo što pišete za dr.Lučingera mi se baš uklapa u noć vještica, neku horor i jezovitu priču. Ne mogu vjerovati da jedan toliko cijenjeni doktor daje pacijenticama rakiju protiv bolova, na takve uvećane i bolne jajnike ženi raditi punkciju uživo je nečuveno i užasno. Stvarno žalosno. 👎👎
A cuj svako ima svoja pravila. Na kraju, kratko traje a puno zena rada bez ikakve pomoci, epiduralne... bol je duza, jaca, itd... Meni je recimo on predivan lijecnik, sve objasni, posveti se pacijentici. U prosloj klinici nisam imala ni blizu ovakvo iskustvo. Aliiiiii ako mogu traziti anesteziju bome i HOCU.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Ovo što pišete za dr.Lučingera mi se baš uklapa u noć vještica, neku horor i jezovitu priču. Ne mogu vjerovati da jedan toliko cijenjeni doktor daje pacijenticama rakiju protiv bolova, na takve uvećane i bolne jajnike ženi raditi punkciju uživo je nečuveno i užasno. Stvarno žalosno. 👎👎
A cuj svako ima svoja pravila. Na kraju, kratko traje a puno zena rada bez ikakve pomoci, epiduralne… bol je duza, jaca, itd… Meni je recimo on predivan lijecnik, sve objasni, posveti se pacijentici. U prosloj klinici nisam imala ni blizu ovakvo iskustvo. Aliiiiii ako mogu traziti anesteziju bome i HOCU.
Pa da, baš su mi na kraju punkcije rekli evo sad znate kako je kad rađate...ali nisam rađala!
Uglavnom traži ti anesteziju i sve će biti odlično 😊 sretno u daljnjem postupku.😊
Imas mail 🙂
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
A cuj svako ima svoja pravila. Na kraju, kratko traje a puno zena rada bez ikakve pomoci, epiduralne… bol je duza, jaca, itd… Meni je recimo on predivan lijecnik, sve objasni, posveti se pacijentici. U prosloj klinici nisam imala ni blizu ovakvo iskustvo. Aliiiiii ako mogu traziti anesteziju bome i HOCU.
Pa da, baš su mi na kraju punkcije rekli evo sad znate kako je kad rađate…ali nisam rađala!
Uglavnom traži ti anesteziju i sve će biti odlično 😊 sretno u daljnjem postupku.😊
Ja bih se nadovezala. Iskreno, porod boli, narocito meni koja sam imala porod dripom i bez epiduralne..ali stvarno, cim primis smotuljak u ruke, bol nestane i zaboravis.. a ovdje je punkcija, koja ako ne dobijes nista protiv boli trpis bolove a nista ne garantira u 100% da ce ti se isplatit i bit dobitno. Imala sam srece da sam za 6 js na sv.duhu dobila opcu jer su mi jajnici malo nedostupniji, odnosno nakon poroda su se malo porazmjestili, pogotovo desni.i u prirodnom ivf sam dobila lokalnu..a prije toga popila brufen 600.i stvarno mogu reci da nisam nista ni osjetila.zaista, uvijek bih birala barem nekakvu, a navijala bih za opcu.
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
Perlla Mozes mi se javiti na romana.novak1989@gmail.com 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Zar nema kod svake punkcije opca anastezija?
👩 31 god. - nalazi svi uredni
🧔 33 god. - asthenozoospermia
KBC Osijek
10.2021. - Prvi IVF postupak( klomifen) ➡️punkcija ➡️ nezrele js
11./2021. IVF - prirodni ciklus ➡️ punkcije nije bilo - ovulacija prosla
12.2021. IVF - klomifen
01.2022. IVF- Gonal, orgalutran 🙏
Hvala 🙂
Curke samo da vas n abrzinu pozdravim 🤗 nadam se da ste sve dobro ❤️
Mi smo iskoristili produzen vikend pa otišli malo do mojih u Zagreb pa sam zato malo off s foruma..saljem veliki zagrljaj svima ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Bokic cure, evo i mene opet s vama. Nakon proslog neuspjesnog FET-a smo ostali bez smrzlica i sad sam krenula s novom stimulacijom. Dobila sam pergoveris, danas mi je 3.dan pikanja. Sinoc sam vec pocela osjecat jajnike, i imala nesanicu (budenje usred noci, pa sam cekala par sati da opet zaspem 😨- jel se to kome dogadalo i ima li netko da je stimuliran pergoverisom (iskustva?)
Enivejs, nemam nista pametnog za pisati, dosla sam vam se samo javiti i prijaviti novi postupak. pratim vas inace redovito iz sjene 😬.
Ova aktualna rasprava za Lucingera- aurora potpisujem. Prestrasno mi je to da zene tjera da piju rakiju i trpe bolove jer nema anesteziju (opcu) u svojoj poliklinici.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji