Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    28. Listopad 2021. 17:46

Asli a kad ti se pojavio taj hematom? Da li si krvarila od njega ili od ovog ploda? 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    28. Listopad 2021. 17:49

Aha, nisam napisala da sam danas 8+4... sutra ću zvati doktora da pitam još te neke stvari koje mi tek sad padaju na pamet. A što su ti rekli za prenatalne testove? Meni je dr.G. rekao da ništa pd toga u ovoj situaciji...
    Ma2013🌻🌻

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Asli 🌱
    28. Listopad 2021. 17:55

AuroraB

Aslia kad ti se pojavio taj hematom? Da li si krvarila od njega ili od ovog ploda?

Krvarila sam nekih tjedan dana prije tog pregleda na kojem su mi rekli da se prestao razvijati. A kad sam krvarila išla sam na hitnu i tad su još oba ploda bila dobro. A hematom su mi poslije vidjeli tek. Tako da je krvarenje bilo od hematoma, a od ploda mislim da su mi rekli da se resorbira u maternicu ili može isto malo izaći s hematomom van.
    Ti nisi imala nekih simptoma ili krvarenja?

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Tweety88🐞
    28. Listopad 2021. 17:57

Asli preedivno :) super da je sve ok i da se cerviks nije smanjivao. Sad napokon mozes malo biti aktivna 🤗
    Hrabrica odlicno, neka tako i nastavi 💗
    Joka jako mi je zao, drzi se!
    Aurora 💔, ali navijamo za drugu bebicu 💪🏻🍀

💛🧡

Anemona
    28. Listopad 2021. 17:57

Asli 🌼

Anemona

Asli 🌼

Kendural C rekla mi je ginekologica da ne ide bez recepta, ali zdravstveno ne pokriva troškove. 140 kuna, kutijica od 50 tableta.

Ok, hvala ti. To ide 1 dnevno?
    I koliko dugo ih treba piti? 1-3mj ili dok dr. ne kaže?

Ide 1 dnevno, ne znam do kad, vidjet ću krvnu sliku za 4 tjedna i šta će dokt. reći na pregledu redovnom. Sad mi je bilo na granici željezo i hemoglobin.

Aha, meni je željezo u krvi ok, ali mi je feritin (željezo pohranjeno u stanicama) nisko, vjerojatno zbog moje autoimune 🤷
    Do sad nisam čula niti jednu pozitivno iskustvo s heferolom, obično svi kažu da zbog njega imaju bolove u želucu i crnu stolicu 🙁

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Anemona
    28. Listopad 2021. 17:58

Rainbow_Hope

Cure, samo da prijavim da je aspiracija u subotu, ostalo je 7 folikula od prošli put, kreću se od 18 do 15 mm, danas štoperica 💪

Oho, hrabro i sretno 🤞🤞🤞

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

Asli 🌱
    28. Listopad 2021. 17:58

AuroraB

Aha, nisam napisala da sam danas 8+4… sutra ću zvati doktora da pitam još te neke stvari koje mi tek sad padaju na pamet. A što su ti rekli za prenatalne testove? Meni je dr.G. rekao da ništa pd toga u ovoj situaciji…
    Ma2013🌻🌻

Ako se pobačaj jednog ploda dogodi prije 8 tjedna onda se testovi mogu raditi nakon što prođe 9 tjedana. Ako je nakon 8 tjedna, onda nema smisla raditi jer neće biti pouzdani zbog količine hormona u krvi. Moja ginekologica se savjetovala baš s nekim iz Niftija, pa su joj tako rekli.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Anemona
    28. Listopad 2021. 18:03

AuroraB

Joka95žao mi je…
    Kod mene isto loše vijesti; manjem je stalo srčeko💔, drugi je dobro, pustio mi je doktor zvuk da mu čujem srce…
    Ne znam što me dalje čeka😔… Rekao je doktor da će 90% biti sve ok sa drugim, da ga neće ugroziti ovaj..
    Ako netko ima iskustva, molim da ih podijeli.. tipa, da li ću krvariti, imati kakve bolove?

💔💔💔
    🤗🤗🤗

11/21-histero
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔

Kacusha
    28. Listopad 2021. 18:04

Aurora zao mi je zbog bebice 💔 budi tuzna a onda se usmjeri na malo cudo ❤️ Rebeka pa mislim da su ti dobri rezultati, a mozda i ovi sporiji nadođu. Sretno 🍀 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Listopad 2021. 18:22

Nikitta, jesi li probala Sideral Forte?

Eloise, ja ne bih kriopohranila j.s već zametke, oni ti pružaju veću sigurnost i veću šansu. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.