Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anemona
    28. Listopad 2021. 13:50

Asli 🌼

Kendural C rekla mi je ginekologica da ne ide bez recepta, ali zdravstveno ne pokriva troškove. 140 kuna, kutijica od 50 tableta.

Ok, hvala ti. To ide 1 dnevno?
    I koliko dugo ih treba piti? 1-3mj ili dok dr. ne kaže?

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Anemona
    28. Listopad 2021. 13:53

petra30

Hrabrice tvoje vijesti su odlicne❤️! Bas mi je drago❤️!
    Cure kaj se tice kendurala, ide na recept uz nadoplatu od 150 kn. Recept vam moze izdati privatnik, soc.gin ili vas doktor opce prakse. Kak god vam je zgodnije. To vam je onda bijeli/crni recept kak ga vec vole zvati u ljekarnama. I meni je izdan u fizickom obliku, nije mi ga dr. mogla samo pustiti u sistem. Ali dobra je stvar da vam mogu odma gore napisat ponovo izdavanje lijeka 3-4 puta, i mirne ste neko vrijeme. No , ja sam uspjela popit karticu prije nego su me nuspojave natjerala da pronađem nekaj drugo🙈. Prilicno je jak🥴.

Aha, hvala ti. Ja trenutno pijem solgar gentle iron zbog niskog feritina, i popijem ga prije ručka, budući da ujutro uzimam terapiju za štitnjaču. Meni odgovara, tj nemam nikakvih problema sa želucem ili probavom. U slobodnoj prodaji 100 tableta, oko 120-130kn

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• ribic
    28. Listopad 2021. 13:57

Joka Zao mi je!

Ja sam danas bila na prvom uzv (8.dc). Za sada je ok i imam 10 folikula. Endometrij 6,3 mm. Jedino sto imam cistu (vjerojatno zbog anovulatornog ciklusa prosli mjesec). Dr. G. je jako zadovoljan. Al vidjet cemo dalje. Prosli put u Vinogradskoj imala 7 folikula, 3 oocite i 1 trodnevni embrij za ET tako da se nadam vecem broju oocita i oplodenih. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Roxy ✨
    28. Listopad 2021. 14:04

ribic

JokaZao mi je!

Ja sam danas bila na prvom uzv (8.dc). Za sada je ok i imam 10 folikula. Endometrij 6,3 mm. Jedino sto imam cistu (vjerojatno zbog anovulatornog ciklusa prosli mjesec). Dr. G. je jako zadovoljan. Al vidjet cemo dalje. Prosli put u Vinogradskoj imala 7 folikula, 3 oocite i 1 trodnevni embrij za ET tako da se nadam vecem broju oocita i oplodenih.

Super, navijam za dalje 🍀🙏 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Anči 💕
    28. Listopad 2021. 14:12

ribic

JokaZao mi je!

Odlično to ide..samo nek se nastavi tako 🍀

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• šesnica
    28. Listopad 2021. 14:24

Dobar dan ženice. 😊 
    Jako mi je žao na negativnim betama, puno snage i zagrljaja šaljem.❤
    Svim dobrim betama ,čestitke od srca 🥰 baš lipo 🧡
    Ja sam okej,u ponedljak je bio transfer, jučer su mi javili da imam dvije smrzalice 🥰
    Simptomi su da imam grcice kao pred mengu i piskim stalno, da me budi u sred noći pa me poremeti cijelu,  ujutro budem kao zombi. 🤭
    A što se tiče glave🤣🤣, za sad sam okej, trenutno sam kako bude biti će, na to ne mogu utjecati. ☺ Sretno svima 🧡

Anči 💕
    28. Listopad 2021. 14:35

šesnica

Dobar dan ženice. 😊
    Ja sam okej,u ponedljak je bio transfer, jučer su mi javili da imam dvije smrzalice 🥰
    Simptomi su da imam grcice kao pred mengu i piskim stalno, da me budi u sred noći pa me poremeti cijelu, ujutro budem kao zombi. 🤭
    A što se tiče glave🤣🤣, za sad sam okej, trenutno sam kako bude biti će, na to ne mogu utjecati. ☺ Sretno svima 🧡

Super da si se javila..vec sam se zabrinula da je nesto otišlo u krivom smjeru pa se nisi javila...sretno i uzivaj u pupo stanju 🤞🥰 i javi nam betu obavezno 🤭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• šesnica
    28. Listopad 2021. 14:37

Anči 💕

šesnica

Dobar dan ženice. 😊
    Simptomi su da imam grcice kao pred mengu i piskim stalno, da me budi u sred noći pa me poremeti cijelu, ujutro budem kao zombi. 🤭

Super da si se javila..vec sam se zabrinula da je nesto otišlo u krivom smjeru pa se nisi javila…sretno i uzivaj u pupo stanju 🤞🥰 i javi nam betu obavezno 🤭

Thank youuu❤

Kacusha
    28. Listopad 2021. 14:52

Joka95

Beta je nazalost 1 🥺
    Ocito sta je bilo izgasilo se🥺

Jako mi je zao 💔 oporavi se i hrabro dalje, mi to mozemo 😘🦾

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Asli 🌱
    28. Listopad 2021. 15:05

Anemona

Asli 🌼

Kendural C rekla mi je ginekologica da ne ide bez recepta, ali zdravstveno ne pokriva troškove. 140 kuna, kutijica od 50 tableta.

Ok, hvala ti. To ide 1 dnevno?
    I koliko dugo ih treba piti? 1-3mj ili dok dr. ne kaže?

Ide 1 dnevno, ne znam do kad, vidjet ću krvnu sliku za 4 tjedna i šta će dokt. reći na pregledu redovnom. Sad mi je bilo na granici željezo i hemoglobin.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.