Miss 🥰
Maslačak 👋👋, kakvi su točno planovi za dalje?
Lucka007 jel se smirila dolje situacija? Kad krećeš?
Anksimoron kako ide pikanje? Jel bio koji UZV? Nemoj da moram preko veze dolaziti do informacija😎
Darliv kako je kod tebe?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
E da Sunny javi nam sta kazu na konzultacijama ☺️
Da Sunny!! Obavezno!
Anchy, nemate vi danas dogovor za TESE? 😊
Imamo 🤭🤭
Onda sretno i vama, nek vam čim prije daju termin! 😊🤞🍀
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
I opet ja s pitanjima. Od kad sam ustala imam probadanja u donjem dijelu i bio je nekakav sluzavi bijeli (boja je vjerojatno od utriča) iscjedak. Bolovi su isti, znači nema pojačavanja. Da li je moguće da su implantacijski bolovi ili bi si ja to htjela zamisliti da su ti bolovi? 🤣
E da Sunny javi nam sta kazu na konzultacijama ☺️
Da Sunny!! Obavezno!
Anchy, nemate vi danas dogovor za TESE? 😊
Imamo 🤭🤭
Onda sretno i vama, nek vam čim prije daju termin! 😊🤞🍀
Hvalaa ☺️ nadam se da ce bit sto prije..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Jutro curke...
Sretno danas svima koje imaju sta za obaviti i koje su u iscekivanju rezultata. 🤗💋
I opet ja s pitanjima. Od kad sam ustala imam probadanja u donjem dijelu i bio je nekakav sluzavi bijeli (boja je vjerojatno od utriča) iscjedak. Bolovi su isti, znači nema pojačavanja. Da li je moguće da su implantacijski bolovi ili bi si ja to htjela zamisliti da su ti bolovi? 🤣
Meni je 3dpt, a skoro 7.dan otkako koristim Utrice. Nekako sve pripisujem Utricima. Imam probadanja povremeno, kao grčenja. Bolove još nemam. S tim sa me znaju jajnici probosti, a prestali su bili 😅
Pitanje od mene za sve. Jeste od Utrica imale anksioznost, nemirne noći, nesanice ili čak po 20 snova po noći? Napomenuli su mi da može doći često. Popila sam samo 1 Normabel u ovih 7 dana da malo popusti mišiće od bolova, a možda bih mogla popiti još da opusti glavu 🙄
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Meni je 3dpt, a skoro 7.dan otkako koristim Utrice. Nekako sve pripisujem Utricima. Imam probadanja povremeno, kao grčenja. Bolove još nemam. S tim sa me znaju jajnici probosti, a prestali su bili 😅
Pitanje od mene za sve. Jeste od Utrica imale anksioznost, nemirne noći, nesanice ili čak po 20 snova po noći? Napomenuli su mi da može doći često. Popila sam samo 1 Normabel u ovih 7 dana da malo popusti mišiće od bolova, a možda bih mogla popiti još da opusti glavu 🙄
Isto imamo. I meni je 3dpt i isto 7 dan od korištenja utriča. Nisu ni kod mene bolovi, nego ta probadanja.
Ja nemam nikakvih problema sa snom, spavam ko beba 🤣
Ali mislim da bi i meni nešto trebalo da opustim glavu. 🤣
Dobro jutro cure
Sretno svima 🤞🏻❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Jutro cure,
Sretno svima 🤞🙏❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎