AuroraB od srca ti cestitam 😘❤️
ostale cure, kak ste? meni je ludnica na poslu, pa ne stignem mislit na nista... kaj je u jednu ruku i super jer mi brze vrijeme prolazi
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Aurora odlične vijesti! Baš mi je drago! Sad se opusti i uživaj! 😘
Asli drago mi je što je sve ok. 😘
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Cure koje ste tu negdi kao ja s tt, imate li još uvik bolove? Ja nemam više onako često grčeve tipa menstrualnih, al kad zakašljem ili kihnem, taaako me presiče točno u maternici, di je osjećam kao stvrdnuće trbuha, ne di je prije bila 😂
Amo reć 3 4 prsta ispod pupka osjećam da je rub njen i sve ispod me boli oštro i ružno, ns da je neizdrživo, nego me više plaši. Sad sam se malo prehladila i suzdržavam se iskašljat lipo od straha zbog te boli.. Jel još kome tako?
Mene je prije znalo presijecati tako kod kihanja, pa bi se morala skupiti kad kišem ili kašljem, ja sam čitala i o ligamentima i da je to normalno. Sad me više ne boli, nekad osjetim kad kihnem, ali rijetko, kao da se smirilo. Samo što je meni to više kao sa strane, nije baš u maternici mislim. Tako da ne znam je li to isto.
Hvala svim curama što se veselite samnom ❤️❤️
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Meto💜, Sunny, Roxy…🥰
Danas sam malo razveselila doktora, i ostalo osoblje u klinici, o sebi i mužu da ne pričam😆 Na UZV vidljive dvije gestacijske sa žumanjčanim vrećicama😆🥰🥰 Zato se beta nije pravilno duplala. Danas sam 5+4, pa se još ništa drugo ne vidi. Kontrola za tjedan dana🤞🤞🤞🤞
Ajmeeeeeeeee 🥳🥳🥳🥳 kakva pre pre predivna vijest! Joj, evo, ova tetka je toliko sretna zbog tebe da ti to rijecima ne mogu opisati! ❤❤❤❤❤❤❤❤ jedva cekam izvjestaj sa sljedece kontrole 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Anchi evo da javim da sam danas bila na dogovoru za IVF,krecemo za tjedan dana.Mozes me staviti na listu.🙏 Dobila sam nalaz Prolaktina i sve je u redu.
Kada ostanem trudna morat cu uzimat heparin radi trombofilije i 1 spontanog.
Kod mene je smanjena ovarijska rezerva dobijemo svega 1-3 js,niski amh...reko je dr da nazalost tesko mogu to popraviti s nekim stimulansima.
Znam da je vec bilo xx puta ali kako da ih barem ojačam,koristim 3mj.Novolac i zdravije se hranim.
Želim puno svima srece!
Hvala vam puno!💋❣
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Aurora Divne vijesti!
MTB ili ako netko drugi zna - imam vrlo cudnu i do sad to nikad nisam dozivjela. 18 dc, folikuli 11 mm, lh peak. Isti dan radila uzv, piskila na trakicu i vadili mi hormone i rekli da je anovulatorni ciklus. A prije tog su rekli jer je endometrij 9,6 mm i slobodna tekucina da sam mozda vec ovulirala, a vec 10 dana sam svakih 2-3 dana folikulometriji i folikuli stali s rastom.
Meni sad nis nije jasno. Ima li netko logicno pojasnjenje za slobodnu tekucinu, 9.6mm endometrij, 11 m folikule i lh peak?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure koje ste tu negdi kao ja s tt, imate li još uvik bolove? Ja nemam više onako često grčeve tipa menstrualnih, al kad zakašljem ili kihnem, taaako me presiče točno u maternici, di je osjećam kao stvrdnuće trbuha, ne di je prije bila 😂
Amo reć 3 4 prsta ispod pupka osjećam da je rub njen i sve ispod me boli oštro i ružno, ns da je neizdrživo, nego me više plaši. Sad sam se malo prehladila i suzdržavam se iskašljat lipo od straha zbog te boli.. Jel još kome tako?
Maslacak, ja sam 19 plus 4, i doslovno do neki dan me svaki dan u jednom dijelu dana stezalo bas kao lagana menstrualna bol, ponekad bi osjetila i neko kao "vaginalno bockanje", sad vise onako s desne il lijeve strane ne znam ni objasniti al ne djeluje strasno..pocelo me bolit i iznad rebara..a s obzirom da imam skoliozu, na dane od leda ne mogu se namjestit, mislim da je sve to ok, one (kontrakcije) opisuju kao ritmicno pravilno stezanje maternice...
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Lita ima novosti?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
aurora wooooow kako genijalno, mora da ste u sedmom nebu, čestitam!
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Aurora, Mjau cestitam djevojke! Divne vijesti. Ostalim curama držim 🤞 u ovim našim raznoraznim iscekivanjima. Ja dobila menstruaciju, 5 dana poslije aspiracije🤷🏻♀️
Nema veze, sto prije dodje, prije će proći i prije ću FET dočekati 🥰
Sutra moram ići na UZ, tako su mi rekli da dodjem opet drugi dan menstruacije, radi uključenja neke terapije. Pa idem sutra da vidim. I da vidim taman jesu li se od dva embrija koja su ostavili da se još razvijaju Sta desilo. Ako nisu propali onda bi sutra trebale već blastice biti. Ljubim vas i grlim sve❤️
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Sortiraj odgovore
Najstariji