Tako je Anči sutra krecete jeeej 🎉🎉🥳🍀
DomLeon drzim i ja fige 🙏🤞
Juricka najgore ti je simptome trazit jer ćeš ih imat sve 🙈 Mazi svoju busu i vjeruj da ti neće niti tribat smrzlici 😍🎉
Rainbow Hope samo da ti se zahvalim jos jednom za ovu app, ovo je spas! Jos nisam odletila u totalni zen ko nasa Anci ali je super i spavam ko beba heheh 😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Drage moje da se i ja javim malo… Jako mi je zao za sve cure(zene) kojima nije uspjelo ovaj ciklus,nemojte biti pretuzne doci ce i vase vrijeme pa ce vam se ostvariti svaka zelja.. a isto tako mi je drago i veselim se za svaku pozitivnu betu i svaki pozitivan test.. drzim vam fige i neka sve nastavi u najboljem redu🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀.. kod mene ima isto novosti,u petak su me otpustili iz moje klinike, a danas sam imala prvi pregled kod ginekologinje i sve je super proslo.. ❤ kuca,dobila sam trudnicku knjizicu i jako sam sretna sto sve napreduje tako dobro… slj. UZV imam 20.10. Zelim vam srecu kakvu i ja imam, bas svakoj od vas😘😘🥰🥰🥰🙏🙏🙏
Jel stalo krvarenje?
Drago mi je da je sve uredu..želim ti mirnu i školsku trudnoću 🤞🍀🥰❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Lita tamnijeeee je! To je super!
DomLeon nema predaje, samo hrabro do subote!
Anči sretno sutra, jesi uzbuđena?
Juricka pročitaj moje afirmacije - dovoljna je samo jedna ;)
Roxy u takav zen ko Anči ljudi ne odu nakon godina meditacije, ona je prirodni talent :D ali jako mi je drago da ti pomaže!
Ostale curke, sretno sa svim borbama, beštijama i sl., posebna podrška curama iz Ri
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Lita Pa bas se dobro koliko je potamnio!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage moje da se i ja javim malo… Jako mi je zao za sve cure(zene) kojima nije uspjelo ovaj ciklus,nemojte biti pretuzne doci ce i vase vrijeme pa ce vam se ostvariti svaka zelja.. a isto tako mi je drago i veselim se za svaku pozitivnu betu i svaki pozitivan test.. drzim vam fige i neka sve nastavi u najboljem redu🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀.. kod mene ima isto novosti,u petak su me otpustili iz moje klinike, a danas sam imala prvi pregled kod ginekologinje i sve je super proslo.. ❤ kuca,dobila sam trudnicku knjizicu i jako sam sretna sto sve napreduje tako dobro… slj. UZV imam 20.10. Zelim vam srecu kakvu i ja imam, bas svakoj od vas😘😘🥰🥰🥰🙏🙏🙏
Dani drago mi je zbog tebe ti si primjer ond koja je iz prve uspjela.Kod nekog ide kod nekog ne.Al svi dodu na svoj red.Uzivaj u svojoj trudnoci ❤❤❤😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Anci vidjet cemo kako ce to sve ic do petka jos imam trunku nade krv je smeda mozda je najava M mozda nije,trbuh mi je ko ringispil al necu popustit do bete.Odlucila sam napravit test u petak a u sub 09.10 ic na betu ne u pon i tad cu svs znat i odradit M i u Fet za 15 tak dana po svoje pingvinice 🤭🤭🤭🤗🤗🤗🤗ja sam dobro smijem se ko luda i necu plakat cuvat cu energiju za dragocjene 🐧.Samo jako kao i do sad u zivotu,i ne zelim tonut.ima jedna dobra izreka ☝☝☝NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO,AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ ☝☝☝☝
Samo hrabro 💪🤞 tvoji 🐧 te čekaju..bit ce sve uredu ❤️
Anci ja mislim da nase bebe nas cekaju.Nemoze me nitko razuvjeriti.I bas je dobra ekipa na ovom forumu i mislim da cemo jedna drugoj donjet srecu,uz svakodnevnu podrsku i nadu koju dajemo jedna drugoj ☝❤😘❤🧡
Naravno da nas čekaju..nekog prije, nekog poslje… 🍀
Kako sam ja rekla mužu, negdje nas ceka nasa mrvica, mozda je vec rođena od druge žene i čeka nas da dodemo po nju, mozda ce se tek roditi, mozda cu ju ja rodit..ali sigurna sam da ne ćemo ostat sami 🤞🍀
Necete Anci ostat sami.Meni moj muz uvijek kaze i kad nema nikog imamo jedno drugog, a bebice ce nam to sve zaokruzit lijepo.❤😘🤞
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Jurickapročitaj moje afirmacije - dovoljna je samo jedna ;)
Roxy u takav zen ko Anči ljudi ne odu nakon godina meditacije, ona je prirodni talent :D ali jako mi je drago da ti pomaže!
Ostale curke, sretno sa svim borbama, beštijama i sl., posebna podrška curama iz Ri
Znači padnem u takav trans da je to show...meni muz kaze jesi ti spavala ili meditirala..kaze tolko nisi mirna ni kad spavaš hahahha...a i zaspem za minutu i tako mirno spavam da ni sama ne mogu vjerovat..
Jooj jedva čekam 😁🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ostale curke, sretno sa svim borbama, beštijama i sl., posebna podrška curama iz RiLita tamnijeeee je! To je super!
Draga sretno i tebi i hvala ti na podrsci 😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Znači padnem u takav trans da je to show…meni muz kaze jesi ti spavala ili meditirala..kaze tolko nisi mirna ni kad spavaš hahahha…a i zaspem za minutu i tako mirno spavam da ni sama ne mogu vjerovat..
Jooj jedva čekam 😁🙈
Lijepo se naspavaj veceras da sto bolje sutra upijes sve.Javi nam sutra kako je proslo,utuske 😉😉😉
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
TINA tek sada vidim tvoju BETURINU 😍😍😍 znaci ono wauu..
Juricka sretno ❤️❤️
Hrabrica pojesti ces se cijela ovako. Radi test. Sa ovim ovulacijski mtrakicama si samo jedes zivce, a na kraju krajeva nisi ni 100% ziher da pokazuju stvarno. Znam neke cure da su pisale da je test na t bio pozitivan a ovulacijske negativne. Nije svima 100 posto potvrden uzorak. Radi test, ja mislim da imas sve pozitivne simptome 🤞🤞
Ivy19 sto se tice mijenjaja doktora, znam dosta cura koje su mijenjale doktore ali to je sve vecinom bilo u provatnim klinikama, ne znam kako funkcionira u bol. Al nacelno doktor ti ti nema vise bas nekog ucinka. On je svoje obavio, fet je fet. Uvijek isti, stimulirani ili ne. Embriolog radi posao tu. ❤️
Domleon sve znas ❤️❤️
Rainbowhope hvala na afirmacijama, procitam ih u miru kada legnem. Dobro ce doci ❤️
Cure u Ri, zao mi je. Ja sam iz Rijeke/Opatije, ali obavljam postupke u Zgu, zao mi je sto je takva situacija. Nadam se da ce dobiti taj pisljivi papir. ❤️❤️
Cure hvala na smirivanju. ❤️❤️ Ako sam zaboravila nekog ispricavam se. Ancy ti si zen girl. 😍🤞
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji