Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    29. Rujan 2021. 11:22

Hani hvala ☺️
    Domleon brazilski orascic..maksimalno 2-3 dnevno! 
    Ne brini to ti sve moze bit od utrogestana...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    29. Rujan 2021. 11:23

ribic

Evo curke, bila sam u pravu jucer da je prerano za aspiraciju u petak/subotu. Jucer je bio jedan od 14mm i endometrij 5.5 mm. I dva manja folikula. I danas ovog od 14mm vise nema (otisao u atorziju vjerojatno) tako da u petak opet uzv. Ocekujem aspiraciju pocetkom iduceg tjedna.

I dogovorili smo se za duplu stopericu. A za ICSI je rekao da je dvojako i da ne bi.

Drzim ti fige 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Roxy ✨
    29. Rujan 2021. 11:33

Tiinaa

Jutro cure.. u ponedjaljak sam radila ottg tesr.. ujutro sam normalno doruckovala , popila tamo onu tekucinu i za sat vremena izvadila krv… tezultat sam dobila jutros da je povisen secer i sljedeci tjedan moram doc na ponovno vece testiranje jer mi je ovo bilo malo teatiranje i nesmijem nista prije jest…
    180 je vrijednost secera izmjerenog nakon sat vremena od ispijanja one tekucine… ovdje u njemackoj su drugacije vrijednosti… pitala sam da li moram nesto posuzet da smanjim taj broj receno mi je da zasada ne .. tek kad dodu rezultati od sljedeceg tjedna.. zanima me imali tko slicnu situaciju ? Al ruku na srce cijeli prosli tjedan sam pretjerala sa kolacima pekarama i gaziranim sokovima pa me zanima da li to moze biti trenutno od toga povecano ? Dadaako se nevaram u tebe je bio povisen ? Imas li koji savjet…
    Hvala cure unaprijed

Hej Tina mene su bili slali raditi taj veliki test. Znaci ne u trudnoci nego eto da vide jeli neki problem s time. Do 10 sati sam taj dan smila jest. Ali eto ja sam ko budala jela neke gumene bombone i slatkise i moj prvi secer na taste je bia katastrofa a ovo iza nakon sta sam popila tekucinu je bilo super. I doktorica je rekla da su to takve vrijednosti da bi ja morala bit na inzulinu i da joj nista nije jasno jer su sljedeci rezultati bili savršeni. Onda sam morala sljedeći put doc samo izvadit krv na taste da vide jeli sve okej i bilo je. Ja sam tada jela sve normalno samo se eto nisam natrpavala slatkisima kao pred prvo testiranje. Tako da moj savjet bi ti bia svakako da jedes normalno kao i inace da dobijes optimalnu sliku ali u svakom slucaju taj dan kad ides na testiranje da pripazis na slatkise. Moja nevista je imala trudnicki secer u trudnoci i onda je morala paziti sta jede terapiju nije dobila i morala se svaki dan bockat i pisat u tu knjigu koliki joj je secer. Ne znam jesam li ti sta pomogla ali eto moje iskustvo.

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Garawa¤
    29. Rujan 2021. 11:40

Anči 💕

Garawa e da i muzu ti treba to sto si navela ti markeri na spolne bolesti..nema na čemu..drzim fige da ti uspije i prirodno, a ako ne mozda cemo se druzit u trećem mjeseci 🤭❤️ javi nam se svakako 🤞

Budem se javljala.. 
    Pratim ja ovu grupu već dugo.. al potiho.. 
    Veselim se svakoj dobroj beti kao da je i moja.. i bude mi teško nekada pročitati kroz sve što prolazite,  ali je divno vidjeti kako ste jedna za drugu tu.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Lita.1234
    29. Rujan 2021. 11:40

Domleon 😣😣🤯
    A zasto je trbi beta tako kasno? Meni je beta 10 dnt.. max su mi do sada kada sam imala dvodnevne stavili 12 dnt

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Tiinaa
    29. Rujan 2021. 11:42

Roxy 💫

Tiinaa

Jutro cure.. u ponedjaljak sam radila ottg tesr.. ujutro sam normalno doruckovala , popila tamo onu tekucinu i za sat vremena izvadila krv… tezultat sam dobila jutros da je povisen secer i sljedeci tjedan moram doc na ponovno vece testiranje jer mi je ovo bilo malo teatiranje i nesmijem nista prije jest…
    180 je vrijednost secera izmjerenog nakon sat vremena od ispijanja one tekucine… ovdje u njemackoj su drugacije vrijednosti… pitala sam da li moram nesto posuzet da smanjim taj broj receno mi je da zasada ne .. tek kad dodu rezultati od sljedeceg tjedna.. zanima me imali tko slicnu situaciju ? Al ruku na srce cijeli prosli tjedan sam pretjerala sa kolacima pekarama i gaziranim sokovima pa me zanima da li to moze biti trenutno od toga povecano ? Dadaako se nevaram u tebe je bio povisen ? Imas li koji savjet…
    Hvala cure unaprijed

Hej Tina mene su bili slali raditi taj veliki test. Znaci ne u trudnoci nego eto da vide jeli neki problem s time. Do 10 sati sam taj dan smila jest. Ali eto ja sam ko budala jela neke gumene bombone i slatkise i moj prvi secer na taste je bia katastrofa a ovo iza nakon sta sam popila tekucinu je bilo super. I doktorica je rekla da su to takve vrijednosti da bi ja morala bit na inzulinu i da joj nista nije jasno jer su sljedeci rezultati bili savršeni. Onda sam morala sljedeći put doc samo izvadit krv na taste da vide jeli sve okej i bilo je. Ja sam tada jela sve normalno samo se eto nisam natrpavala slatkisima kao pred prvo testiranje. Tako da moj savjet bi ti bia svakako da jedes normalno kao i inace da dobijes optimalnu sliku ali u svakom slucaju taj dan kad ides na testiranje da pripazis na slatkise. Moja nevista je imala trudnicki secer u trudnoci i onda je morala paziti sta jede terapiju nije dobila i morala se svaki dan bockat i pisat u tu knjigu koliki joj je secer. Ne znam jesam li ti sta pomogla ali eto moje iskustvo.

Hvala ti, pomogla si.. jer ja sam se bas u subotu i nedjelju prejedala sa slatkisima i gaziranim sokovima tako da ja vjerijem da je od toga al vidjet cemo 

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

🌼TiKi🌼
    29. Rujan 2021. 11:42

Tiinaa

Hvala cure unaprijed

Ja sam imala gestacijski u trudnoci. Radila sam svaki tjedan guk profile. Ono sto mozes napraviti je paziti sto jedes. Bez slatkisa, sokova i reducirati unos ugljikohidrata, a povecati unos povrca, ribe bijelog mesa... Naravno, mozes si priustiti tu i tamo casu soka i kolac, ali ne pretjerivati i ne svakodnevno. Los nalaz moze biti povezan i s prethodnim pojacanim unosom secera i ugljikohidrata. Ako si recimo dan prije jela dosta slatkog, velika je vjerojatnost da ce ti secer na taste biti povecan. Zato bi bilo dobro napraviti HbA1c. To je glikozilirani hemoglobin koji pokazuje prosjecnu visinu secera u krvi kroz zadnja tri mjeseca. Vidjet ces sad kakav ce biti nalaz nakon drugog testiranja. Mozda je kod tebe bio problem u tom pretjeranom unosu secera tjedan prije. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

🍁Ketrin2604🍁
    29. Rujan 2021. 11:43

Anči, zapiši me za transfer sutra, idemo u 8:30 po svoju mrvicu! 😍😍😍😍😍

Znači od silnog uzbuđenja nisam ni pitala koliko ih je za vratiti, joj smotana sam cijela od kad sam čula da idemo na transfer! ❣️❣️❣️

Jedna je dovoljna, tako da me broj trenutno ni ne muči. 🙏🙏🙏🙏🙏

Ne vjerujem da sam od sutra PUPO! 🌞🌞🌞🌞

🙋‍♀️28 hipotireoza/hashimoto
    💁‍♂️28 Hodgkin limfom/oligoastenozoospermija
    🌈1. IVF 9/21🌈Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle-11 folikula/4 oocita/nema 🐧, ET trodnevnog embrija 30.9., beta 0,5 ❌
    🌞2. IVF/2022. 🌞 Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle-3 oocita, 2 blastice, 1 vraćena i 1 🐧; beta 1888 (13), 4073 (15), 7+4 💗

Anemona
    29. Rujan 2021. 11:45

Hani

Garawa, do 42. ti je besplatno preko hzzo. Jel ti prolaktin sada u normali?
    Lita, pazi što priželjkuješ!
    Anči, uzimam svježu Radoševicevu matičnu, meni uopce nije bljak

Hani, jel ti netko preporučio matičnu mliječ ili si sama uzela? Budući da sam i ja hipo-hashi, nekoliko liječnika i ljekarnika mi je reklo ni slučajno, kao niti imunoglukan. Zato ja već par godina pijem ulje crnog kima, za koje nema prepreka.
    A za brazilski oraščić sam otkrila sama, uzimam ga kao izvor selena jer on snižava antitijela štitnjače. S tim da ga ne smijem jesti svaki dan, već svaki drugi. Najbolje je vidjeti kako reagiraš, pa tako uzimati.
    Garawa, sretno, i mi idemo u Os 🙂

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Anči 💕
    29. Rujan 2021. 12:05

🍁Ketrin2604🍁

Anči, zapiši me za transfer sutra, idemo u 8:30 po svoju mrvicu! 😍😍😍😍😍

Znači od silnog uzbuđenja nisam ni pitala koliko ih je za vratiti, joj smotana sam cijela od kad sam čula da idemo na transfer! ❣️❣️❣️

Jedna je dovoljna, tako da me broj trenutno ni ne muči. 🙏🙏🙏🙏🙏

Ne vjerujem da sam od sutra PUPO! 🌞🌞🌞🌞

Sretnooo 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.