Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    29. Rujan 2021. 13:46

marimare

Aurora, nadam se da misle krivo. I da je sve ok.

Dani, ozbiljne brojke. 😍
    Sretno svima koji danas imaju nesto.
    Ja cekam rezultate bete, vitamina d, progesterona i prolaktina.
    Da ste jos sta rekle, ja bi izvadila. 😂😂😂

Čekamo tvoju iTininu veliku betu 🙏🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Tina292
    29. Rujan 2021. 13:48

Anči 💕

marimare

Aurora, nadam se da misle krivo. I da je sve ok.

Dani, ozbiljne brojke. 😍
    Sretno svima koji danas imaju nesto.
    Ja cekam rezultate bete, vitamina d, progesterona i prolaktina.
    Da ste jos sta rekle, ja bi izvadila. 😂😂😂

Čekamo tvoju iTininu veliku betu 🙏🤞

Anči ❤❤❤❤
    Mare 🙏🙏🙏
    Ja sam vec mobitel ispraznila refreshajuci mail napeta ko puška 😄

👱🏻‍♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
    👨🏻‍🦲 41, sve ok
    05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
    07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
    09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
    6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
    1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏

• Ana26
    29. Rujan 2021. 13:57

Aurora drži se! Nadam se da će biti sve ok!  Javi nam šta kažu! 
    DOMLeon ja sam vadila betu 10 dan od transfera blastice iako su mi klinici rekli da vadim 13. dan od  transfera. Prvi put sam imala negativne testove ili sjenu sjenine sjene pa sam znala da ništa od toga i htjela sam što prije prestati s terapijom, a drugi put sam imala + kao kuća pa sam znala da je će beta biti visoka. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Sia
    29. Rujan 2021. 14:09

Evo ja bila na aspiraciji danas ujutro 13 oocita je aspirirano .. Jako me bole jajnici al nadama se da ce uskoro biti bolje 😊
    Imam sad jednu dilemu, bilogica mi je rekl da se odlucim ocemo tranferirat jednu mrvicu ili dvije i ds se odlucim. Da sam mlada i da postoji mogućnost veća višeplodne trudnoće što je isto rizično za bebe. Ja sam naravno za dva dapače da budu blizanci, ali koliki su stvarno rizici, jel veći u mpo višeplodnoj trudnoći? Mim vas pomozite kolko znate možda i cure koje nose blizance 😊

Ja: 26G, Endometrioza
    AMH 52.1
    M- 27G, spermiogram na granici
    pokušavamo 2,5 god
    1. IVF postupak -Petrova
    💉GonalF
    29.09 aspiracija - 13 oocita

Garawa¤
    29. Rujan 2021. 14:20

Anči 💕

Garawa

Imam još jedno pitanje.. tko daje uputnicu? Socijalni ginekolog? Selila sam se prošli mjesec..i cijelu kuću sam okrenula sada..niti jedan nalaz ne mogu pronaći 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Tebi za sve daje ginekolog, a mužu opća praksa..nalaze mozes pitat ginekolga da ti ponovno isprinta ili ako imas e-građani mozes ih sama isprintat…

Nazvala, sutra idem po uputnice.. 
    I pitanje za Vas cure u Osijeku.. kojeg doktora bi mi preporučile? Jel se može birati uopće kod koga ići? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• nerazumna.
    29. Rujan 2021. 14:36

AuroraB

Cure, hvala vam svima što ste se veselile sa mnom💜 Moja beta se nije poduplala, 233 je… 🙏 se da nije opet vanmaternična, ali što bude bude… Javim se kad ovo sve prođe! 🌻💪💪

Ja se jos uvijek nadam da ovo moze bit dobar ishod 🍀🍀🍀😞🤗🤗🤗🤗💞💞💞💞 Imali smo slucajeva i znas me da nisam nikad nikom to napisala nego uvijek realno al nekako me dusa boli sad bit realna jer jako jako zelim da ipak bude bebuška ❤️❤️❤️

marimare
    29. Rujan 2021. 14:37

Zene, ja dobila nalaze, ali sam toliko sad zbunjena da ne znam sta da mislim.
    Jel ok da stavim screen tu pa da mi pomognete prije nego mi se netko javi u
    U Podobniku.
    Beta mi je ok, vitamin D ajde ajde ali ispod granice. Uzimam onaj u spreju koji ste predlozile.
    Evo ostalo, nista ne kuzim.
    Prolaktin oduvijek imam kao visoko, ali ovo je preraslo sve.
    https://ibb.co/ZN7DQBm

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

Anči 💕
    29. Rujan 2021. 14:37

Garawa

Anči 💕

Garawa

Imam još jedno pitanje.. tko daje uputnicu? Socijalni ginekolog? Selila sam se prošli mjesec..i cijelu kuću sam okrenula sada..niti jedan nalaz ne mogu pronaći 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Tebi za sve daje ginekolog, a mužu opća praksa..nalaze mozes pitat ginekolga da ti ponovno isprinta ili ako imas e-građani mozes ih sama isprintat…

Nazvala, sutra idem po uputnice..
    I pitanje za Vas cure u Osijeku.. kojeg doktora bi mi preporučile? Jel se može birati uopće kod koga ići?

Ja kad sam išla bio je samo profesor Šijanović taj dan pa sam pripala njemu..i zadovoljna sam...dobri su svi i svatko od njih ima svoj pristup...ne znam jel možeš birat...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Rujan 2021. 14:39

Aurora , čvrsto držim palčeve i na rukama i na nogama da je sve ok ,i moja bebuška također:) 
    jer realno, nije se pravilno poduplala, ali ipak je dovoljno Da bude po statistici...želim vjerovati u dobar ishod 🥰😍😍😍❤

endometrioza

Anči 💕
    29. Rujan 2021. 14:40

Marimare čestitam na odličnoj beti 🥳 jel vadiš opet za dva dan? Ja mislim da ti prolaktin skoči i od stresa i ako ne miruješ prije vađenja...ali nisam sigurna...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.