Rita2101 ja sam ih koristila u stimuliranom FET-u jer mi tablete nisu nista napravile. Na kraju mi ni flasteri nisu pomogli i odustali smo od tog FET-a. Kod mene se prirodno zadebljao endometrij u drugom prirodnom FET-u, tada uz estrogene bas nije htio. Sto te tocno zanima u vezi flastera?
Meni je ovo cetvrti stimulirani fet, ne ide meni u prirodnom 🙈.. prvi put te flastere koristim.. evo prvi zaljepila.. ima rub koji se nije uhvatio.. jel to sad ok? Mrzim tu nesigurnost
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Tiki nazalost njoj je trajao dosta duze, tj jako brzo je rijesila papirologiju, u roku mjesec i pol dana, no kako se to sve odvijalo tocno u pocetku korone, tek za 7 mjeseci ih je uspjela dovesti u Hrvatsku. Doslovno nije bilo aviona niti opcije da dodje u Kongo po njih dok se sve nije malo smirilo.
No u medjuvremenu im je slala stvarcice, igrackice dok nije uspjela dovesti ih tu.. i na kraju je preko te agencije nasla stariju sestru od malaca koju je posvojila prije par godina neka obitelj iz Rijeke, pa su isli skupa na ljetovanje🥰
To je super u usporedbi s posvojenjem u Hrvatskoj!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Zdravo drage mame i buduce mame! Nova sam ovdje. 🥲
Naime, pokusavamo zatrudniti godinu dana. Ginekologu bila, sve okej. E sada pitanje. 28.08. posljednja menst. Redovna, svakih 31. dan. Međutim, 24.09. iznenadila mens. Nisam imala nikakve naznake, boli, simptome Pms-a. Nije oskudna, međutim nije ni onakva kakva je inače. Posebno drugi dan koji je inace lezanje u krevetu. Postoji li mogucnost da je u pitanju lazna mens. Inace, krv je svijetloruzicaste boje sa sluzi. Ugrusaka kao inace nema. Unaprijed zahvalna, zena koja zeli silno postati mama. ❤️
Inja
Leli jako mi je zao to cuti. Ne mogu te utjesiti osim da ti kazem da nakon kise dolazi sunce. Podebljaj dozu i miruj, drugo ne mozes. Drz se!
Anči i Joka zao mi je cure. Ako ne ovaj put, bit ce neki drugi put. Uspjeh nece izostati, samo je pitanje kada ce se dogoditi 😘
Jako mi je inspirativna bila prica od Lite, hvala ti 💜
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Rita2101 ja sam ih koristila u stimuliranom FET-u jer mi tablete nisu nista napravile. Na kraju mi ni flasteri nisu pomogli i odustali smo od tog FET-a. Kod mene se prirodno zadebljao endometrij u drugom prirodnom FET-u, tada uz estrogene bas nije htio. Sto te tocno zanima u vezi flastera?
Meni je ovo cetvrti stimulirani fet, ne ide meni u prirodnom 🙈.. prvi put te flastere koristim.. evo prvi zaljepila.. ima rub koji se nije uhvatio.. jel to sad ok? Mrzim tu nesigurnost
Ma to je ok. Ako se odlijepi vecina onda je problem. Prati samo upute doktora o ucestalosti stavljanja i ako se odlijepi radije zamijeni ranije nego da u ovoj fazi nemas dovoljno estrogena. Probaj ga staviti na vanjsku stranu bedra, to bi trebala biti dovoljno velika povrsina koja se ne savija i samo pazi kod oblacenja.
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Zdravo drage mame i buduce mame! Nova sam ovdje. 🥲
Naime, pokusavamo zatrudniti godinu dana. Ginekologu bila, sve okej. E sada pitanje. 28.08. posljednja menst. Redovna, svakih 31. dan. Međutim, 24.09. iznenadila mens. Nisam imala nikakve naznake, boli, simptome Pms-a. Nije oskudna, međutim nije ni onakva kakva je inače. Posebno drugi dan koji je inace lezanje u krevetu. Postoji li mogucnost da je u pitanju lazna mens. Inace, krv je svijetloruzicaste boje sa sluzi. Ugrusaka kao inace nema. Unaprijed zahvalna, zena koja zeli silno postati mama. ❤️
Pozdrav...ako mislis na implatacijsko krvarenje ono je inače oskudno i traje dan-dva..praktički ti je dosta dnevni ulozak jer kolko sam ja skuzila bude u tragovima krvi..ono ti se pojavljuje 6-10 dana nakon oplodnje..ne znam kad si imala odnose i kakvi su ti inače ciklusi...inače je normalno da dode tjedan dana prije-poslje...ako mislis da bi nešto moglo bit napravi test ujutro...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ma to je ok. Ako se odlijepi vecina onda je problem. Prati samo upute doktora o ucestalosti stavljanja i ako se odlijepi radije zamijeni ranije nego da u ovoj fazi nemas dovoljno estrogena. Probaj ga staviti na vanjsku stranu bedra, to bi trebala biti dovoljno velika povrsina koja se ne savija i samo pazi kod oblacenja.
Hvala puno! Ma dobila sam i estrofem i flastere, jer mi treba uzasno velika doza, onda bi bude mucno po cijeli dan..
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Marimare i Tina čestitke na plusićimaJoka i Anchy žao mi je jako zbog negativnih testova. Čekamo sutra betu!
Kod mene ništa dobroga, danas opet slabo krvarenje, imam menstraulne bolove i samo čekam kad ću skroz procuriti.
Doktor je rekao da sa ovakvim progesteronom trudnoća ne može napredovati, dao mi je još duphastone da pijem ali nije nimalo optimističan. A vidim i sama kud to ide, nažalost.
Samo se nadam da će što prije i bezbolnije proći da možemo u nove pobjede.
Držite mi se curke
Jesi ti opet vadila betu?
Jesi ranije imala problem sa progesteronom? Ne razumijem tog doktora??? zar sad ne moze uvesti inekcije? X cura krvari dugo a da sve bude ok sa plodom.
Moze se desiri da ni kapi ne krvari zena pa opet ne bude sve ok... Nikad se ne zna ali treba dati sve od sebe.
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Rita joj znam, ja sam se uzasno osjecala od tih estrofema i flastera. Uz tu mucninu sam imala konstantnu cudnu i jako intenzivnu glavobolju negdje kod sinusa. Fuj. Jedva sam cekala da ih se rijesim, a preko 3 tjedna sam to uzimala. Drzim palceve da se muka kod tebe isplati 🤞
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Leli jako mi je zao,ne mogu vjerovat da je samo to tako reko.. sutra ih zovi i pitaj za injekcije! Beta ti je savrsena! Mora postojat neki nacin. 😔
Ja drzim fige da sve bude super i da progesteron naraste! Odmaraj i izvuci nekako injekcijr! 😔😔😔🤞🤞🤞❤❤❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji