A bas sam htjela napisat kako je mekoća dolje odličan znak. Najradije bih ti rekla da ne filozofiraš više i pišaš😁 , ali ovo su te čari čekanja bete i neizvjesnosti i pucanja po živcima. I dobro mi je poznat taj osjecaj kad se zelis nadat jos jedan dan, dva, i ne znat ako je snjesko. Al, ako si trudna, ranije ces počet uzivat u trudnoci ako se odlucis na test😉 Ja ti zelim plus u svakom slucaju🤞i da smedarenje bude samo ono dosadno brljavljenje koje se tako cesto javlja.
Anči, i meni se mokrilo svakih 10min, nije bilo više za izdržati Probaj popodne ne pišati barem 2.5h pa napravi testić!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Avocado neka bude sto bezbolnija 🤞❤
Leli odlicna beta!!! 🥳🥳 moguce da je od manjka progesterona onda sve pocelo. Tocno cu ga i ja izvadir. Jer vidim koliko god ga stavljali vaginalno opet ga nema dovoljno u tijelu 🤔
Anci ne idi svako malo u wc! 🤣Vrlo moguce da je implantacijsko! Vidis da je stalo! Sto je rekla Hani,sto ga prije napravis prije ces uzivat 🤭
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Anči, i meni se mokrilo svakih 10min, nije bilo više za izdržatiProbaj popodne ne pišati barem 2.5h pa napravi testić!
2,5 kazes? Ok onda još samo 2 i 40 moram izdrzat 😂 ma ja sad idem jer mi neda vrag mira pa idem gledat jel ima krvi i to 🤦🏽♀️
Jesi ti danas piškila? Jel tamni? 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
A bas sam htjela napisat kako je mekoća dolje odličan znak. Najradije bih ti rekla dane filozofiraš više i pišaš😁 , ali ovo su te čari čekanja bete i neizvjesnosti i pucanja po živcima. I dobro mi je poznat taj osjecaj kad se zelis nadat jos jedan dan, dva, i ne znat ako je snjesko. Al, ako si trudna, ranije ces počet uzivat u trudnoci ako se odlucis na test😉 Ja ti zelim plus u svakom slucaju🤞i da smedarenje bude samo ono dosadno brljavljenje koje se tako cesto javlja.
Točno ću u idućem postupku otić od transfera do bete na neko žnj mjesto samo sa mužem i uzivat..ovo je psihološka igra na max 😅🤦🏽♀️
Pišat ću samo da se skupi 😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anči, znam da si vec sve ocistila, morat cemo ti nabaviti neke netflix preporuke. Pa gledas i odlutaju misli.
Ne vjerujem da je menga, nemoj se stresirati.
SVI SIMPTOMI SU ISTI.
A sve je i meni slicno, ko i za Joka, mekano dolje.😂😂😂
Ajde nam napisi koje to sve dodatke planiras za dalje. Bitno je imati plan barem.
I zasto ti je zadnji pokusaj?
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Anči, znam da si vec sve ocistila,morat cemo ti nabaviti neke netflix preporuke. Pa gledas i odlutaju misli.
Ne vjerujem da je menga, nemoj se stresirati.
SVI SIMPTOMI SU ISTI.
A sve je i meni slicno, ko i za Joka, mekano dolje.😂😂😂
Ajde nam napisi koje to sve dodatke planiras za dalje. Bitno je imati plan barem.
I zasto ti je zadnji pokusaj?
Planiram naručit sa i herba jači Q10 jer kod nas sam našla najjači 100mg, a tamo bi uzela neki od 400mg...i onda bi si odma uzela i ove vitamine C,D i E i omegu da ne moram tu kupovat...
Imamo još jednu ampulu sperme i to je to..mislim postoji mogućnost da muz ide opet na TESE jer mu drugi testis nisu ni dirali ali to je sve pod upitnikom...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Anci pa zaista je moguće da je implantacija. Ne odustaj dok nije gotovo. 💕💕💕
Ma ne vjerujem..boli me i trbuh i leđa i imam osjećaj da ce svaki tren krenut…Anči ako ti ista znaci ja cu ti reci noju situaciju…mene je isto bolio trbuh ,leđa i isto sam svaki tren mislila da ce krenuti.. krvarila sam i moje je bilo tamno crveno i kao nekakav cep da je pukao,i kasnije 10 dana sam imala smeckasto…kod mene je do sada beta uvijek narasla… zato se iskreno nadam i navijam za to da je sve u redu i da je implantacijsko… drzim vam svima 🤞🤞🤞🙏🙏🙏
Kod mene je za sad stalo pa se nadam još uvijek 🤞🤞🤞 svakako cu pišnut testić 🙈 sad mi je krivo ko psu sto nisam ujutro 🤦🏽♀️ sad me malo leđa bole i imam taj kao pritisak dolje al više kad sjedim..i lagane grčeve...još vjerujem u svoju mrvu 🙏🙏🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sve smo postale mali osobni detektivi.
Nista mi ne promakne, ni jedan grč, svako odlazenje u wc inspekcija.
Strasno 😂😂😂😂
Ali treba betu docekati s glavom na ramenima.
Sretno svima na kojem god putu do ostvarivanja majcinstva bile.
Mi to mozemo.
I, realno, nakon ovoga, nista mi nije prepreka!
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Sve smo postale mali osobni detektivi.
Nista mi ne promakne, ni jedan grč, svako odlazenje u wc inspekcija.
Strasno 😂😂😂😂
Ali treba betu docekati s glavom na ramenima.
Sretno svima na kojem god putu do ostvarivanja majcinstva bile.
Mi to mozemo.
I, realno, nakon ovoga, nista mi nije prepreka!
Od dana transfera svaki odlazak na wc traje jer okrenem onaj papir sto puta i gledam iz sto kuteva da nebi nesto promaklo 😂 meni je bilo oko do 6-7 dnt..e onda je krenuo lunapark u glavi..sretnoo i samo hrabro🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji