Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    24. Rujan 2021. 20:33

Ruska1986

DOMLeon

Cure ja sam se danas poprilicno jako udarila u trbuh,jel se moram jako bojati s obzorom da je jucer bio transfer? Vec se jako bojim

Ne brini! 🙂 sve je ok! U tebi je sad jedna mala mrvica i tesko da je ista od udarca osjetila. Nemoj brinuti, drzim fige 🙂

Ruska ❤hvala ti 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Stela_M
    24. Rujan 2021. 20:34

Mariaa94 ne mora značiti da ti nećeš biti zadovoljna sve je to individualno i naravno ovisno o tome kod kojeg si liječnika  ali da je gužva i da su svi pogubljeni to je istina, sve je stvar što tebi odg i kako ćeš se postaviti, recimo ja na svoje 34 godine ne želim gubiti vrijeme na tih par postupaka koliko imamo s lijekovima tamo jer znam da mi se dr nije posvetila 100% možda niti ja nisam sjela njoj mislim sve je to normalno ali mi je dosta zavlačenja i gubljenja vremena godine idu 🤷‍♀️
    Avocado kako si mi ti?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    24. Rujan 2021. 20:34

Kača bas mi je zao 😔

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Samara
    24. Rujan 2021. 20:35

*.Women_name.*

Samara

Women_name kako ste vas dvije?

Baš sam pitala za tebe , baš mi je drago da si se javila 🥰🥰🥰 super smo nas dvije . Kako je moj zet ? Posalji nam koju slikicu 🥰🥰🥰

Vidiš nisam vidjela to da si pitala za nas. Javila bi se ranije da sam vidjela. Šaljem link na sliku gore je moj mail pa ako želiš javi se jer ovako nikako da se ulovimo. Propustila sam i slikicu vidjeti :/
    https://ibb.co/hgmjRdV

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Ivanaka
    24. Rujan 2021. 20:41

Kača 🌺

Ivanaka

Pozdrav buduce Mame i sadasnje ❤ jeli ima koja da ima sljedeci tjedan embriotransfer? Ja imam Utorak u Podobniku,nemogu docekati 🙏❤ prvi pokusaj

Pozdrav, može malo iskustva iz Podobnika? Ja bih tamo u iduci postupak. 😊

Evo iskreno za sad imam samo rijeci hvale,jako su profesionalni i ljubazni,sve ti lijepo objasne,nema zurbe,sta ti nije jasno sve ti objasne,od dr. Alebica pa nadalje,sestre,embriolozi..
    Ja kad dodem tamo ja sam totalno opustena jer sam u sigurnim rukama i daju sve od sebe,sestre su mi dale svoj broj,mogu ih uvijek nazvati ako mi nesto nije jasno,znaci nema straha.Dr. Alebic obavezno neki vic isprica 😂😂 nekako uz njih je sve lakse sve ovo proci.Nije stresno niti malo.Uglavnom preporucam ti,neces se pokajati ❤

👱‍♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
    🤵 36 god (sve ok)
    Pokusavamo 3 god.
    06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
    07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
    09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
    BETA ➡️11.10 ✖
    LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)

• *.Women_name.*
    24. Rujan 2021. 20:46

Samara

*.Women_name.*

Samara

Women_name kako ste vas dvije?

Baš sam pitala za tebe , baš mi je drago da si se javila 🥰🥰🥰 super smo nas dvije . Kako je moj zet ? Posalji nam koju slikicu 🥰🥰🥰

Vidiš nisam vidjela to da si pitala za nas. Javila bi se ranije da sam vidjela. Šaljem link na sliku gore je moj mail pa ako želiš javi se jer ovako nikako da se ulovimo. Propustila sam i slikicu vidjeti :/
    https://ibb.co/hgmjRdV

Javim se obavezno! 🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Anči 💕
    24. Rujan 2021. 20:49

Ivanaka

Kača 🌺

Ivanaka

Pozdrav buduce Mame i sadasnje ❤ jeli ima koja da ima sljedeci tjedan embriotransfer? Ja imam Utorak u Podobniku,nemogu docekati 🙏❤ prvi pokusaj

Pozdrav, može malo iskustva iz Podobnika? Ja bih tamo u iduci postupak. 😊

Evo iskreno za sad imam samo rijeci hvale,jako su profesionalni i ljubazni,sve ti lijepo objasne,nema zurbe,sta ti nije jasno sve ti objasne,od dr. Alebica pa nadalje,sestre,embriolozi..
    Ja kad dodem tamo ja sam totalno opustena jer sam u sigurnim rukama i daju sve od sebe,sestre su mi dale svoj broj,mogu ih uvijek nazvati ako mi nesto nije jasno,znaci nema straha.Dr. Alebic obavezno neki vic isprica 😂😂 nekako uz njih je sve lakse sve ovo proci.Nije stresno niti malo.Uglavnom preporucam ti,neces se pokajati ❤

Oprosti gledam ti potpis al ne mogu skuzit 🙈 znaci u 6 mj si imala aspiraciju i sad imate 9 smrzlića pa sad ideš u fet ili? 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Samara
    24. Rujan 2021. 21:16

Ruska1986

Samara

Tuma

Samara

Tuma

Samara

Pozz svima :)
    Tu i tamo uletim pa malo prolistam, preskočim 30-ak nekad i više stranica i u glavnom ništa ne mogu skontat i tako danas naletim da se mtbica vratila (ne znam kad) i uočim potpis!!!!!!!!
    Ne da sam se morala logirati nego whaaaaaaaaat?????!!!!!!!
    Wohoooooooooooo 🥳
    Ne znam detalje ali nije ni bitno, neka je živo i zdravo i čestitam trudnice jedna ❤️❤️ ova vijest me bas razveselila

Kako ste vi? Kako se snalazite? 🥰

Joj mi smo stvarno super, uživamo. N. je jako dobra beba tako da se i naspavamo i idemo van i sve rjesavamo bez problema. Beba za pozeljeti ☺️
    Kak ste vi? Sve ok? Mozda si pisala ali nisam pohvatala

Mi smo super isto. Lara je vesela beba, isto dobro spava, jedino puno traži cicati po noći, al sam se navikla na to. Inače stvarno super. Voli se nositi ali ne mogu se žaliti ❤️ nisam baš puno pisala jer ne stignem baš pratiti pa tu i tamo dođem malo vidjeti šta ima 🥰

Razumijem u potpunosti isto tu i tamo škicnem kad stignem. On se 1-2 puta po noci probudi cicati i to pojede u polusnu i nastavi dalje. Ujutro do 7 ili 8 zna spavati tako da sam ja sretna ☺️

Samo da te pozdravim 🤗🤗🤗

Mah mah tebi i Kati 💕

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Anči 💕
    24. Rujan 2021. 21:19

UdaUda ako imas mogućnost idi od prvog dana bockanja..ako ti je tolko stresno nije ti to dobro...ja sam isla od 6dc jer radim fizički posao..i eto bit ću bar do ponedeljka tj do bete..neke cure rade normalno cijelo vrijeme ako imaju normalno radno mjesto...
    Ja sam se bockala u 17 pa mi je bilo malo nezgodno to sve iskombinirat, a i jajnici su me uzasno boljeli tak da ni nebi mogla radit...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    24. Rujan 2021. 21:26

UdaUda

Hvala ti, Anči!
    I to tražiš svog "državnog" ginekologa? Ima li problema s tim ili se daje svima, s obzirom na delikatnost situacije?

Meni moja ginekologica nije radila nikakve probleme..ali kad sam spomenula mpo doktoru da radim fizicki i da me bole jajnici napisao je na nalaz mirovanje...tako da onda imaš pokriće ako bi ti ginekolog sta komplicirao...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.