Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    25. Rujan 2021. 06:10

Anchy sretno 👍 cure hvala na iskustvima, zelim u Podobnik bas zbog intralipidne ako je ljubazan to je plus jer ga planiram udaviti pitanjima i dodatnim pretragama 😁 Ok sam, show must go on 🌈

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

kosuljica
    25. Rujan 2021. 07:18

UdaUda

Leoni

Preporuka je da TSH bude do 2. sto nije merilo dal ce uspeti ili ne. Meni je TSH bio 3,1 na dan transfera i uspelo je… pijem inace duze vreme terapiju, ali sa istom terapijom se primilo.

Leoni, koju/koliku terapiju piješ?
    Ja sam jučer bila kod svoje gin i odgođen mi je početak pikanja na 15.10. zbog ludog TSH. Naručila sam se kod endokrinologa na Vuk Vrhovec, a sama gin mi je povisila dozu euthyroxa na 75 dnevno.
    Cure, zanima me od kojeg ste dana bile doma, vi koje ste prolazile cijeli mpo proces. Uzimate li bolovanje od prvog pikanja, koliko dugo nakon transfera ste na bolovanju (ako ste)? Radim u srednjoj školi i uužasno je stresno, i zbog smjenskog i dvokratnog rada, zbog svakojakih dodatnih zadataka, djece s posebnim potrebama, i eto, već mi se ovaj tjedan pojavila prehlada pa se bojim da mi rad dodatno ne oteža sam proces koji me čeka. Molim vas iskusnije iskustva.

Nakon aspiracije bez anestezije 13 folikula uzela sam dva dana GO (jer je bio kraj lipnja pa ga nisam imala ka iskoristiti) i bio je odmah vikend pa recimo 4 dana. Nakon transfera koji je bio u utorak, ostatak tjedna.
    Raditi u školi je zahtjevno, pa možda iz tog razloga bi mogla uzeti. Pikala sam se na radnom mjestu jer sam sama u sobi. Ne znam kako druge to odrađuju i gdje, pikanje.

Joka95
    25. Rujan 2021. 07:29

Kača drago mi je da imas plan za dalje! ❤

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Anči 💕
    25. Rujan 2021. 07:37

Dobro jutro cure i ugodan vikend ❤️
    Ja sam odlučila da neću danas piškit nego sutra..danas sam sama, a sutra mi je muz kući i zelim da zajedno prođemo taj test..ako je negativan da zajedno plačemo, ako je pozitivan da se zajedno veselimo...
    PUPO cure kako ste?
    Joka ima sta kod tebe?
    Aurora ako piškiš, nek tamni 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Joka95
    25. Rujan 2021. 07:42

Jutro cure, ako danas neko nesto ima sretnoooo🤞🥰 
    Anči ja sam ti super,i dalje je sve isto od simptoma. Jedino grcevi su dosta manji trenutno 🤣 necu rec da ih nema,zajebat ce me u danu 🤣 i boli me donji dio leda jos🤦‍♀️ 
    Masaza mi ne gine uskoro🤣 
    Kako si ti? Nervozna? 
     Ja sam umalo piskila. Al sam se predomislila i sutra cu jednog popiskit pa sto si rekla isplakat se i vidit betu u pon. Bojim se nekako da bi mu od primjene utrogestana u urinu moglo dat lazam nalaz. What do you think🤣

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Joka95
    25. Rujan 2021. 07:47

Primjese* 

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

• Upitnica_st
    25. Rujan 2021. 07:49

Utrogestan je progesteron a test očitava hcg, nemaš brige 😂
    --
    Ja sam toliko godina čekala makar sjenu sjene da, kad sam stvarno dobila pozitivan test, sam to sebi tumačila kao - štoperica pih. Onda sam na 7dnt dobila novi booster pa sam opet par dana govorila - ma to je isto od njega. Prva beta oko 700, druga dupla. I dalje sam bila - ma ajde! 😂
    Baš mi je žao da nam je zbog tolikih postupaka oduzeta spontanost i iznenađenje i opuštenost. 🙃

33👩‍❤️‍👨32

Anči 💕
    25. Rujan 2021. 07:49

Joka mene leđa više bas i ne bole..vidjet cemo kroz dan 😅
    Sise isto slabo nešto..bradavice me jedino peckaju i malo kao svrbe...grčevi isto kao i kod tebe...sve nešto slabo..
    Ja sam sinoć oplakala...muž me uvjerava da nije tako ali ne znam..znam svoje tijelo i zato se bas previse ne nadam..ali opet glupi utrićiii tako da opet ne mogu bit sto posto sigurna...tako da sutra potvrda nečega pa ćemo vidjet dalje
    Mislim da ti ne moze bit pozitivan od njih..onda bi svima bio 😅

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Joka95
    25. Rujan 2021. 07:55

Upitnica i Anci znam da ne moze bit pozituvan od njih. Al jel moze bit negatovan? 🤣 sta mislite o tome? 🤣 i znam da je progesteron i znam da nema veze s  bhcg-om 🤣 samo nisam do sad imala utrice i piskila po testu i sad me strah da cu ako bude bijelo sebi davat laznu nadu il se uvjeravat da ke to sve zbog utrica 🤣 
    Anci eto vidis! Sve isto ko i u mene. Ma ja msm da su to sve glupi utrici. Moj muz je reko da ne budem negativna,da on bas imq neki dobar osjecaj. Eto ako on osjeca a ja ne onda stvarno🤦‍♀️ 🤣🤣🤣 Nadam se da nisam grozna 🤣 
    Joj,joj! Sto su rekle xure: cekas betu,pa cekas uzv,pa nifty test, pa da rodis. Stalno nesto cekamo🤣🤣🤣🤣 
    Samo da docekamo 🤞🙏❤

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Joka95
    25. Rujan 2021. 07:57

Maslačak znam da ne moze bit lazno pozitivan,al bas sam napisala jel moze negativan 🤣 
    U Medlaba 🤣 u nasu ustanovu mi se ne da,jer da ne radim dole okej,al imat ce svi previse pitanja i podpitanja tako da cu privatno🤣 A dr. Č jos ne radi 🤦‍♀️

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.