Cetitam cure na pozitivnim testovima 😍
Ostalima, koje nesto imaju, zelim srece danas 🌹
Anči htela bih da te umirim (ako je moguce).
u mom prvom ET sam imala sve simptome, bolne grudi, osetljive bradavice, umor, grceve…naravno, moglo je biti posledica stimulacije, lekova i punkcije, ali i simptomi trudnoce. 5-6dnt sve je stalo! Sve! Ja znala nije uspelo, i nije bilo uspelo….
U mom drugom ET sam opet imala SVE kao i prvi put (sa obzirom da mi je terapija bila kao u ET). Vodila sam dnevnik u prvoj stimulaciji i u ET pa sam znala kad sta mi je bilo i bas oko 5-6dnt poceli su "simptomi" da nestaju, kao i prvi put… ja pala psihicki jer sam znala da nije uspelo jer je sve isto kao i prvi put!!! Cure su me naterale da radim test 6dnt iako sam ja znala da nema nista od pozitivnog testa! Kad eto, taj dan crta bila skoro pa nevidljiva, a vec 7dnt se videla onako … nemoj na osnovu gubljenja bola i smanjenih grceva da otpises! Ja sam ti primer! Nakon pozitivnog testa, na nekih 10dnt mi se vratila slaba bol u bradavicama. Tako da ti simptomi znace sve ali i nista. Navijam da uspe, ali nemoj se bedaciti, ako su ti nestali simptomi, nadam se da ces videti prvo crtu pa onda osetiti ih opet, kao ja. 🙏🏻
Wauu..hvala ti od srca na ovako opširnom objasnjenju ❤️ nadam se da ce tako bit i kod mene..a mislim nije da nemam ništa..imam lagane grčeve i maloo me bole sise..ali naspram jučer ovo je nula bodova...divna si..nadam se da uzivas u trudnoći 🤰❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anči meni je preko noci sve nestalo bilo, ni trunkica boli ni grca. Nemoj se zahvaljivati, samo znam kako se osecas, ta neizvesnost i jos dolazi taj "nesporazum" tela i sipmtoma 😅🙈
Ja super podnosim,hvala, neka se nastavi ovako kao do sad i presrecna sam 🙏🏻❤️
Uskoro cu i tebi ovako zeleti lepu trudnocu 🥳🤩
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Dali je ko od vas isao u Split na potpomognutu? Ja sam kod doktorice jelene Marusic
Anči meni je preko noci sve nestalo bilo, ni trunkica boli ni grca. Nemoj se zahvaljivati, samo znam kako se osecas, ta neizvesnost i jos dolazi taj "nesporazum" tela i sipmtoma 😅🙈
Ja super podnosim,hvala, neka se nastavi ovako kao do sad i presrecna sam 🙏🏻❤️
Uskoro cu i tebi ovako zeleti lepu trudnocu 🥳🤩
Svjesna sam da su jako male šanse da uspije iz prve ali se ipak nadam 🤞🤞 meni je sutra 7dnt i nadam se bar nekoj sjenici
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ana i Domleon čestitam vam na super vijestima!! 🥳🥳
Drzim fige za visoke bete 🤞🤞
Anči bemu miša! Baš nemaš sreće sa testovima 🙄 ja uopće nemam nikakvih simptoma, a možda je to zato što sam u FET-u. Prošli put sam imala vise grcica i osjetljivije cike.
Malala žao mi je 😓 vjerujem da će biti bolje u stimuliranom 🙏
Svim curama koje danas imaju nesto zelim puno puno srece 🍀🍀
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Cure kod mene jutros negativan test 😔 idem odmah opet u FET cekam mengu... Dom super rezultati ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Anči, zasto ne? Kod tebe je sve ok, spermije ste nasli. Mislim da su vam šanse odlične, isto kao i kod cura sa "samo" neprohodnim jajovodima. Drzim fige, sretno!
Mare, evo me🙋♀️St, dr. Mar.
Ana, super za plus!
Mtb, koje lijepo iznenađenje, bas mi je drago. Vidim da te štuju ko božanstvo.😉 Jasno mi je zasto iz ovih par stranica😊 Valjda ce Hulk pokupit taj smisao za humor. Čestitam!
Cure kod mene jutros negativan test 😔 idem odmah opet u FET cekam mengu… Dom super rezultati ❤️
A jebemuuu 😖 bas mi je zao
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Cure kod mene jutros negativan test 😔 idem odmah opet u FET cekam mengu… Dom super rezultati ❤️
Bas mi je zao.... 😔😔❤❤ drz se!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Malala, bit ce bolje drugi put💪
Dom, super za 7. Al opet me čudi zašto transfer drugi dan, a nekima sa manje oplođenih čekaju do petog🤔
Kača, drzim fige za fet🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji