Asli Super, lijepe vijesti!
Roxy Ja sam ti umorna, gladna i bezvoljna. Prepisala sam to stresu na poslu i za uredenje stana. I jucer onak aj idem iako ne da je ful prerano (a ne radim takve stvari vec valjda god dana). I onda onak, wtf. Kazem, mislim da je neki fejk. A muller mi jos ni nema smisla jer je slabija osjetljivost. Nakon ivf sam 12dnt (trodnevni) imala 166 beta. Sto bi cca sve u grubo znacilo da bi 7dp ili 4dnt beta bila cca 10. A to je taman ta osjetljivost.
Al velim, vidjet cu sve. Jedino znam da nije prosla trudnoca jer mi pocetkom 8. mj beta pala na nulu (vadila sam).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bok curke, evo mene s uzv-a, sve je super ❤️ Hematom se skoro skroz smanjio, drugi plod se isto dosta resorbirao, beba je super, 13 cm (danas nam je 13+5) i mogla bi krajem tjedna ići doma 🥳🥳
Imala sam upalu na kraju zbog hematoma i ploda koji se prestao razvijati, pa sam primala 2 vrste antibiotika. Zbog toga sam i imala one strašne bolove, ali evo sve ide na bolje i sutra ponavljam nalaze.
Pratim vas sve i čitam i držim svima fige 🤞🏼🥰
Bas mi je drago da je sve ok i da napokon idete doma. Sad se mozes opustiti i uzivati 🤰🧸🥰
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
AsliSuper, lijepe vijesti!
RoxyJa sam ti umorna, gladna i bezvoljna. Prepisala sam to stresu na poslu i za uredenje stana. I jucer onak aj idem iako ne da je ful prerano (a ne radim takve stvari vec valjda god dana). I onda onak, wtf. Kazem, mislim da je neki fejk. A muller mi jos ni nema smisla jer je slabija osjetljivost. Nakon ivf sam 12dnt (trodnevni) imala 166 beta. Sto bi cca sve u grubo znacilo da bi 7dp ili 4dnt beta bila cca 10. A to je taman ta osjetljivost.
Al velim, vidjet cu sve. Jedino znam da nije prosla trudnoca jer mi pocetkom 8. mj beta pala na nulu (vadila sam).
Drzim fige za dalje, premda ja koliko znam da lazno pozitivan test se pokaze samo ako se ne očita u zadanom vremenskom roku. Bas kao sto si rekla beta je jos mala zato i slabija crtica. Svakako nam sve javljaj znas da mi volimo gledat testice 🤭😉
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Mjau žao mi je zbog potresa, znam kako ti je. Drži se.
Crta ti se lijepo vidi, baš sam uzbuđena zbog tebe.
🤞🤞🤞
Dani sretno, javi nam.
Ribic 🤞🤞🤞
Anchy i marimare super vijesti
Meni su danas još malo tamnije testovi ali uzimam sve sa dozom opreza.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Imamo dvije odlične stanice..treća kasni s razvojem..četvrta je otpala..sutra je transfer…rekla je da razmislim dal vratit obje ili ovu jednu pustit do blastice ali to je veliki rizik u našem slučaju…svakako ćemo vratit obje i nadat se najboljem 🤞🤞🤞🤞
Jeeee! Pa to je odlična vijest!
Mislim da je odluka ispravna!
Ja sam isto upravo dobila poziv!
Meni kazu 5.dan subota! Ja se sva ustreperila, ali embriolog kaže da s obzirom na tesku OLIGHO da smo ovako sigurniji. I da, kaze psihicki se pripremi na to da mozda i nema transfera. Sad, jel se ja sta tu imam petljat i pitat a što meni ne bi meni ne bi 3.dan? 🤣
Cekam, pripremam endometrij, jedem tu ocajnu sredinu od ananasa i drzim fige svima. Anchy, tebi i fige i kilo pozitive saljem.
Jesu ti staa rekli kakvi su danas? Ne kuzim bas to forsiranje do 5.dana…meni su rekli da se ova dva školski razvijaju i da mozemo pustit drugog do blastice ali zbog lošeg spermiograma to je jako riskantno..ne kuzim zas ti nebi sutra vratili 1 ili 2 pa ove puste do blastica ako
Nista nisu rekli, bas nisam pametna.
Mozda je sve ostalo na jednoj, pa se ograđuju. Nemam pojma.
Ako dodjem u subotu i kazu nema transfera, morat ce me uspavati da me smire. 😩🤪
Totalni 🌪 emocija.
A opet gledam, valjda oni znaju najbolje.
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Ribic vidi se i tvoja odlicno.. Znala sam da nije evaporacijska 🤣
Anchy Mare lijepe vijesti i od vas. Ja bih svakako vratila dvije. Nmg se nesto iskajati sto sam doktora poslusala za x1🙄
1994god. Bez jajovoda
Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5
Mare drzim fige na najjace da ipak bude sve ok 🤞🤞🤞🤞 bas mi je to cudno da ti nisu nista rekli....
Mjau svako cemo vratit dvije 🤭 to smo rekli još i prije postupka ako ce ih bit da vracamo dvije....
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Leli stavi nam slikicu testova🥰
Asli super, napokon da se malo opustis i uzivas u trudnoci❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Drage cure,
Ima li koja od vas iskustva s povisenim Prolaktinom i da je to bio uzrok teskog začeća i spontanih?
Da li ste primale terapiju?
Hvala! 💋
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji