Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mjau
    12. Rujan 2021. 09:54

Leli pa to je pozitivan test! Vidi se jasno! 😍😍

Joj sad se vec osjecam bolje. Jesi imala kakve simptome??
    Ja nista sem sinoc neki bol u lijevom jajniku. Valjda jer spavam na lijevi bok. 

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

• RebekaB
    12. Rujan 2021. 09:54

Hvala Razumna i Kača na odg.i ohrabljenju... Sta vam reci osim da nam svima zelim u konacnici uspjeh ❤

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Anči 💕
    12. Rujan 2021. 09:59

RebekaB

Evo da si i ja dusu olaksam. Otkazala sam i sluzbeno Split i sutra za Zg. Do jucer sam bila ful optimisticna opcenito u vezi buducih postupaka, najvise radi novog izbora doktora, medutim kad sam primila povratni mail od sada svog bivseg doktora kod kojeg smo u pocetku prekinuli stimulaciju, pa hvatali prirodnjak i profulali, pa drugi put 1js oplodena ali test neg. I prosli mj opet prekinuto radi ciste i uvijek taj slab odgovor na stimulaciju…. fino je on meni odg, korektno, i da se "cuda" dogadaju ali opet… jel moguce da oni otpisu svoje pacijente tako brzo? To mi ne ide u glavu nikako. Zar se nebi trebalo pokusati sa drugim ljekovima ili izvrtiti sve par puta da se donese neki konkretan zakljucak… Zadnji put mi je spomenuta cak i donacija js.. to nikako ne mogu prihvatit. Evo malo poduzi post za izbacit svu svoju muku prije novog postupka iduci tj. 💓

Sretno i samo hrabro...drzim fige da ti novi doktor uspije pomoć da dodes do bebice...nazalost ima doktora koji se ne zele bačkat sa malim amh i tako to...deri po pivi i fokusiraj se naa novi postupak..sretno 🤞🤞🤞 jesi već krenula uzimat terapiju ili?

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Leli91
    12. Rujan 2021. 09:59

Mjau

Nadam se da će tamniti. Ovo je onaj najjeftiniji kineski test, ići ću kupiti neki drugi u muller pa ću sutra ponovno ujutro napraviti.
    Simptome nemam, nešto me kao jučer peckalo u maternici kao lagana struja ali toliko lagano da sam to možda i zamislila. Bolova nemam zasad nikakvih. 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• Mjau
    12. Rujan 2021. 10:03

Leli91

Mjau

Nadam se da će tamniti. Ovo je onaj najjeftiniji kineski test, ići ću kupiti neki drugi u muller pa ću sutra ponovno ujutro napraviti.
    Simptome nemam, nešto me kao jučer peckalo u maternici kao lagana struja ali toliko lagano da sam to možda i zamislila. Bolova nemam zasad nikakvih.

Ulivas nadu! 😊
    Nama je danas 3dnt 

1994god. Bez jajovoda
    Prva stimulacija gonalima pocev od 23. avgust 2021. Dobijeno 19oocita oplodilo se 16. Cekamo 5ti dan
    09.09.2021. Transfer jedne blastociste, zamrznuto 5

Leli91
    12. Rujan 2021. 10:10

Mjau vidim da imaš 5 blastocista još zamrznutih. Iz jedne će uspjeti sigurno. Držim fige da već iz prve 🤞🤞

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• kokolo28
    12. Rujan 2021. 10:11

Leli91

😍😍😍😍😍😍

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

☯️
    12. Rujan 2021. 10:16

Leli91

Kako je ovo predivno vidjeti! Drzim fige da samo lijepo nastavi tamniti i da muller pokaze jasnu drugu crticu 🤞🏻🥰🥰🥰

☯️
    12. Rujan 2021. 10:18

Joka95

Jos sam u iscekivanju😬😬😬
    Rekli su kroz jutro,al meni jutro predugo traje😬

Joooj,nadam se da ce se ubrzo iscekivanje zavrsiti i da ces javiti lijepe vijesti 🤞🏻💪🏻

Monkica24 🍀
    12. Rujan 2021. 10:20

Čitam vas redovno, ali nemam ništa pametno još za napisati... Sutra mi je novi UZV pa ćemo vidjeti kad mi je aspiracija... Čestitke svima na dobrim vijestima...! Anchy sretno sutra na aspiraciji, bit će to dobar rezultat!

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.