Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    11. Rujan 2021. 22:43

RebekaB

Evo da si i ja dusu olaksam. Otkazala sam i sluzbeno Split i sutra za Zg. Do jucer sam bila ful optimisticna opcenito u vezi buducih postupaka, najvise radi novog izbora doktora, medutim kad sam primila povratni mail od sada svog bivseg doktora kod kojeg smo u pocetku prekinuli stimulaciju, pa hvatali prirodnjak i profulali, pa drugi put 1js oplodena ali test neg. I prosli mj opet prekinuto radi ciste i uvijek taj slab odgovor na stimulaciju…. fino je on meni odg, korektno, i da se "cuda" dogadaju ali opet… jel moguce da oni otpisu svoje pacijente tako brzo? To mi ne ide u glavu nikako. Zar se nebi trebalo pokusati sa drugim ljekovima ili izvrtiti sve par puta da se donese neki konkretan zakljucak… Zadnji put mi je spomenuta cak i donacija js.. to nikako ne mogu prihvatit. Evo malo poduzi post za izbacit svu svoju muku prije novog postupka iduci tj. 💓

Ako ti itko može pomoći to je dr Lucinger,  hvala Bogu što nam ga je dao. Prije svega je čovjek, i spram drugih nije skup jer će biti rezultata. Tako da je možda i bolje što je tvoj dr digao ruke jer sad ćeš imati novi pristup kod najboljeg doktora.  I nogom u dupe jer korak naprijed ( jer moraš iskoraciti da ne padnes). Nemoj ocajaviti ,  sve će biti dobro ♥️
    Joka i Anchy sve ćemo mi biti super mame samo je pitanje kada. Meni nije problem čekati samo kad bi znala da ću dočekati.  Btw tko god me vidi sa djecom kaže da ću biti najbolja mama na svijetu a zapravo sam samo zainteresirana za djecu i njihov svijet u njihovim glavama. Svako dijete se stvarno posebno i dar Božji 💗. Baš mi je dr Ujević rekla da smo mi ivf mame posebne jer smo zainteresirane i veliki borci, što je i logično jer nama bebe ne padaju sa neba 🤷🏻‍♀️ mi se za svaku borimo. I baš smo jebene sreće uz ivf koji je sam po sebi grozan i imamo i koronu sa svim ograničenjima koje ona nosi.... Meni su opet počeli jaki bolovi ali mislim da ću popiti ibrufen jer ne mislim još jednu noć provesti na wc. Ono, fakat ne mogu. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• RebekaB
    11. Rujan 2021. 23:29

Razumna

RebekaB

Evo da si i ja dusu olaksam. Otkazala sam i sluzbeno Split i sutra za Zg. Do jucer sam bila ful optimisticna opcenito u vezi buducih postupaka, najvise radi novog izbora doktora, medutim kad sam primila povratni mail od sada svog bivseg doktora kod kojeg smo u pocetku prekinuli stimulaciju, pa hvatali prirodnjak i profulali, pa drugi put 1js oplodena ali test neg. I prosli mj opet prekinuto radi ciste i uvijek taj slab odgovor na stimulaciju…. fino je on meni odg, korektno, i da se "cuda" dogadaju ali opet… jel moguce da oni otpisu svoje pacijente tako brzo? To mi ne ide u glavu nikako. Zar se nebi trebalo pokusati sa drugim ljekovima ili izvrtiti sve par puta da se donese neki konkretan zakljucak… Zadnji put mi je spomenuta cak i donacija js.. to nikako ne mogu prihvatit. Evo malo poduzi post za izbacit svu svoju muku prije novog postupka iduci tj. 💓

Ako ti itko može pomoći to je dr Lucinger, hvala Bogu što nam ga je dao. Prije svega je čovjek, i spram drugih nije skup jer će biti rezultata. Tako da je možda i bolje što je tvoj dr digao ruke jer sad ćeš imati novi pristup kod najboljeg doktora. I nogom u dupe jer korak naprijed ( jer moraš iskoraciti da ne padnes). Nemoj ocajaviti , sve će biti dobro ♥️
    Joka i Anchy sve ćemo mi biti super mame samo je pitanje kada. Meni nije problem čekati samo kad bi znala da ću dočekati. Btw tko god me vidi sa djecom kaže da ću biti najbolja mama na svijetu a zapravo sam samo zainteresirana za djecu i njihov svijet u njihovim glavama. Svako dijete se stvarno posebno i dar Božji 💗. Baš mi je dr Ujević rekla da smo mi ivf mame posebne jer smo zainteresirane i veliki borci, što je i logično jer nama bebe ne padaju sa neba 🤷🏻‍♀️ mi se za svaku borimo. I baš smo jebene sreće uz ivf koji je sam po sebi grozan i imamo i koronu sa svim ograničenjima koje ona nosi…. Meni su opet počeli jaki bolovi ali mislim da ću popiti ibrufen jer ne mislim još jednu noć provesti na wc. Ono, fakat ne mogu.

Ti si bila kod njega? Ja sam ga intuitivno odabrala.. vidjela sami tu na forumu da ga se hvali a isto sam okrenula google kad sam se dvoumila... i sad krecemo..... danas prva piva 😅

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Razumna
    12. Rujan 2021. 00:07

RebekaB

Razumna

RebekaB

Evo da si i ja dusu olaksam. Otkazala 

Ti si bila kod njega? Ja sam ga intuitivno odabrala.. vidjela sami tu na forumu da ga se hvali a isto sam okrenula google kad sam se dvoumila… i sad krecemo….. danas prva piva 😅

Da ja sam kod njega. On mi je uostalom i prvi pokušaj ivf. Ja sam probala ići u Vinogradsku ali tamo su zavlacili zbog korone i onda sam išla čitati na forum hr i on je kao pojedinac imao najviše uspjeha i žene su ga jako hvalile pogotovo mi se usjeklo u pamćenje da je jedna žena imala puno pokušaja kod drugih doktora ali da je kod njega uspila iz prve i da joj je žao što odmah nije išla k njemu....
    Bez obzira hoću li uspjeti kod njega od prve ili ću nastaviti kod drugog doktora ( isključivo zbog njegovog radnog vremena) smatram ga najboljim liječnikom i dobrim čovjekom . 
    Eto meni ne paše radno vrijeme jer u jutro imam sastanke , ako ću ići na još koji ivf ići ću negdje gdje mogu na folikulometriju poslje  posla i preko hzzo jer ga je.enom plaćam i hoću to iskoristiti. A da kad budem opet plaćala idem naravno od dr Lučingera jer god njega dobiješ najviše za svoj novac. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Kacusha
    12. Rujan 2021. 06:17

RebekaB

Lucinger je doktor koji ne odbija zene sa smanjenom ovarijskom rezervom. Moj prijateljica je kod njega uvijek imala 2-3 stanice i iz 4. postupka joj je uspjelo. Ima 38.g. Ja bih na tvom mjestu kod njega probala. Sretno ❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Joka95
    12. Rujan 2021. 07:29

Bez brufena ne bi lako. Zadnji put me nakon aspiracije nije nista bolilo,a tokom sam osjetila. I sad obrnuto 🤣 

Dani tako i ja svima razglasila prvi put jer su smarali s kad ce dite. Pa u samom procesu te pilaju. E nes vise🤣

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Joka95
    12. Rujan 2021. 07:48

Dani30

Joka95

Bez brufena ne bi lako. Zadnji put me nakon aspiracije nije nista bolilo,a tokom sam osjetila. I sad obrnuto 🤣

Danitako i ja svima razglasila prvi put jer su smarali s kad ce dite. Pa u samom procesu te pilaju. E nes vise🤣

Tako sam i ja rekla ako dodje do drugog puta(daj Bože da upali ovaj put) necu nikome ni govotit da sam u postupku.. ovo je prevelik napor za mene i mog muza.. on meni kaze lijepo sam ti rekao da negovoris svima sve🙈🤣🤣

Tocno znam kako ti je🤣🙈 
    Naucimo lekciju ako nista🤣 
    Drzim fige da iz prvog upali da ne smaraju 😬🤞🥰❤

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Joka95
    12. Rujan 2021. 07:50

Maslačakxx

Obrisa mi se kom aaa
    Ugl iza transfera bolje samo paracetamole, dotad bilo šta, nema trpljenja 😉
    MAGNOLIJA baš mi je ža da te muči do samog kraja povraćanje, mene je toga bilo tolko strah, da će trajat do poroda, da sam znala plakat ko kiša između povraćanja. Sad mi je puno lakše kad je samo mučnina. Znala sam ispovraćat pun kain krvi, želudac me bolia ko rana otvorena, imala sam i ranice po jeziku i zubnom mesu od kiseline, nisam nikako pila ni prenatal ni folnu ni ništa, osjećala sam se jako loše i pekla me savjest, al nisam mogla nikako, sve bi odma povratila. Kad se počelo smirivat odahnila sam baš, ne znam kako bi izdržala cilu trudnoću.
    Nadam se da ti neće bit tako i iza poroda, pročitala sam na nekom forumu o hiperemezi post žene koja je povraćala po 10 puta dnevno cilu trudnoću da nikad neće zaboravit jutros iza poroda kad se probudila bez mučnine, pojela doručak i popila divku. Meni se plakalo na taj post haha ono mogla sam zamislit tu sriću stvarno.
    Nadam se da će i tebi bit tako 💕💕
    Sritno cure svima, držite se 😚🥰

Drago mi je da su ti mucnine prosle. Sad uzivajte u trudnoci 🥰🥰🥰❤❤❤🤰🤰🤰 

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Leli91
    12. Rujan 2021. 07:53

Pozdrav, ja sam danas 4dpt, napravila sam test jutros i čini mi se da vidim slabu crtu. Ali ne mogu ju uhvatiti na slici da vam pokažem 

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

Leli91
    12. Rujan 2021. 07:58

https://ibb.co/5R8q902 
    Evo stavila sam filter, možda se nešto vidi sad

Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
    i tamo gdje zelim cu sigurno doc

Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
    2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
    U konzultacijama za drugu bebu
    lelicaa91@gmail.com

• Upitnica_st
    12. Rujan 2021. 08:10

Leli91

https://ibb.co/5R8q902
    Evo stavila sam filter, možda se nešto vidi sad

Vidi se! 🥳🥳

33👩‍❤️‍👨32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.